ET ØJE
ET ØJE www.kulturpartiet.dk

Præsenteret her  11. december 2010   www.Radiodua.dk 

ET ØJE - I DET HØJE       www.Google.dk

                                       

Videoer til et øje i det høje
Allahs øje i det høje
3 min. - 2. dec 2010
Uploadet af Deenestetre

youtube.com
Trille - Ham gud (Øjet)
3 min. - 26. nov 2008
Uploadet af dankjoller

youtube.com

 www.frp.dk.   Fremskridtspartiet er på banen igen.
www.frp-syd.dk  Fremskridtspartiet er på banen igen 

2:15Føjet til køNiels Hausgaard - Middelaldersangaf pishans66692.338 visninger

 • 0:57Føjet til køMogens Glistrupaf Mustment83.571 visninger
  Besøg evt = www.Pokerpartiet.dk  og væddemålet.  Du kan se Farlig Romance ved at klikke på dette  link  Videoer til et delt folk

  Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
  23 min. - 25. sep 2008
  Uploadet af Snaphanen dk

  video.google.com
  Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
  38 min. - 10. okt 2008
  video.google.com  UNG UNDER 21 ÅR = INDEN DU BLIVER FOR SKRÅSIKKER

  Så lyt til = TANKENS MAGT = af = IBEN HASSELBALCH = inden dine TANKER = bliver låst fast = i din egen retorik = inden du har tænkt dig ordentligt om.

  Derfor kære kvinder - bør i måske udforske disse links - lidt dybere inden i vælger - at gå helt agurk - over en udtrykt skepsis over EUs kamp - for at få flest mulige muslimer til - at indvandre til Danmark. I bør vide noget om Koranens religiøse budskaber til Allahs tilbedere. Det finder i på disse links.

  www.islam-info.dk       Koranen     artikeldatabase.


  Køb  Iben Hasselbalchs  musik her

 • Iben Hasselbalch on Myspace Music - Free Streaming MP3s, Pictures ... - 3 besøg - 19. maj

  Myspace Music profile for Iben Hasselbalch. Download Iben Hasselbalch music singles, watch music videos, listen to free streaming mp3s, & read Iben ...
 •  
 • Billeder af iben hasselbalch

   - Rapporter billeder 


 • ØJET - DER SER -  Kender du denne udtalelse =

  Jeg vil se det - med mine egne øjne - før jeg tror på det.  Derfor vil jeg anbefale dig - at se dette link - så du kan se =

  www.KvinderForDanmark.dk  og tænk så 2 generationer frem.  VURDERING AF EN KENDER  =

  WINSTON CHURCHILL  =   OM ISLAM

  Hvor frygtelige er ikke de forbandelser, som muhamedanismen lægger på sine tilhængere. Bortset fra det fanatiske vanvid, som er lige så farligt i et menneske som galskab i en hund, er der denne angstfyldte, fatalistiske apati. Virkningen er tydelig i mange lande. Uforudseende, sløsede vaner, sjuskede landbrugsmetoder, træge handelsmetoder og usikkerhed omkring ejendomsret, det er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer eller lever. En fornedrende sanselighed berøver dette liv dets ynde og det næste liv dets værdighed og urørlighed. Det faktum, at enhver kvinde i islamisk lov må tilhøre en mand som hans absolutte ejendom enten som barn, hustru eller konkubine forsinker den endelige udryddelse af slaveriet, indtil den islamiske tro er ophørt med at have magt mellem mennesker. () Der findes ingen stærkere bagstræberisk bevægelse i verden () var det ikke, fordi kristenheden er beskyttet af videnskabens stærke arme - den samme videnskab, som den forgæves har bekæmpet - kunne den moderne europæiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom.

  Winston Churchill, The River War, II, s. 248-50. London 1899

  http://www.kvinderfordanmark.dk/


  Nu kan de døde ikke jo ikke anklages efter paragraf 266b.
  Ville det være sket i Danmark hvis = Winston Churchil = var kommet med disse udtalelser i Dagens Danmark her i 2010 ???

               

  WINSTON CHURCHILL = HAR OGSÅ UDTALT FØLGENDE =

  "Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for vores ret, når vi let kan vinde uden blodsudgydelser, hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
  så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
  Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chancer er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end leve som slaver."
    Citat slut

  ER VI DANSKERE ALLEREDE ET TILINTEGJORT FOLK ???

  Hvem kan vurdere det = Er denne kronik dødsdommen ???

  Kronik: Gør plads til islam i Europa  

  Hvilke danske partier giver deres politiske opbakning til denne indvandring af Muhammeds tilbedere ???

  Forsiden: Venstre
  Konservative Folkeparti
  SF - Socialistisk Folkeparti
  Radikale - Tag ansvar.
  Socialdemokraterne
  Liberal Alliance


  ER DISSE POLITISKE PARTIER TILHÆNGERE AF INDVANDRINGEN ???

  ET - EU - UDEN NATIONALGRÆNSER

   ER DET DEN MULTI - KULTURELLE DRØM  ???
  Hvordan vurderer = UNGE KVINDELIGE JOURNALISTER = sitivationen ???
 • Besøg evt. http://www.sappho.dk/  www.DenDanskeForening.dk

  TØRKLÆDE-KULTURENS UDØVERE

  Hvordan ser det ud, når tørklæde-kulturens herskere udøver deres religion ??? Det kan i finde svaret på, ved at besøge dette link.
  www.spydet.blogspot.com

  EN PÅMINDELSE TIL FORÆLDRE  -
  FORBUDT FOR BØRN UNDER 18 ÅR

  Se piskning af en kvinde i Muhammedland - i dette tilfælde i Sudan. Det kan ses på - you Tube - og findes under datoen = 16-12-10 - og bærer denne overskrift =

  Elbashir regime lashed a girl i Sudan - Dec 2010 • Piskning af kvinde

  I Sudan demonstrerede i tirsdags  o. 50 personer imod piskning af kvinder. De blev derfor kortvarigt arresterede. Det, der udløste demonstrationen, kan ses på videoen, hvor politiet er blevet filmet under den fornøjelige piskning.
  EU = ER KLAR TIL ISLAM  -  ER DU KLAR TIL = ISLAM.
  SOM DU SELV KAN LÆSE  =  EU = ER KLAR TIL ISLAM =
  Kronik: Gør plads til islam i Europa    hvorfor  ???
  Her vises islams globale babybombes udbredelse.

  Besøg evt.  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU 


   
  DET ER IRRITERENDE - AT VÆRE MED TIL - AT FINANCERE SIT EGET FOLKS UDSLETTELSE OVER SKATTEBILLETTEN. Er kontingent til EU cirka 20 milliarder i 2011 ???

  Der er mange, der ikke har fattet det endnu - men det finder de nok ud af hen ad vejen = sandsynligvis enkeltvis ???


 • ENGANG SAMARBEJDEDE MUSLIMER OG NAZISTER


  SIDEN 1995 ( MÅSKE FØR ) SAMARBEJDEDE EU OG MUSLIMER.

  Der kan læses mere om aftalen på dette link =

  http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php  


    www.frp.dk . Fremskridtspartiet på banen igen.
  ADVARSLEN  FRA  1975

  Vendsyssel Tidende 19-1-1975:

   

  En indvandring, som udhuler danskheden

   

  Tidligere forlagsredaktør, tidl. assisterende presse- og kulturattache i Paris og dansk repræsentant i Unesco J. Stenberg-Rasmussen har sendt os dette indlæg:

   

  For nogen tid siden sad jeg på Christiansborg og talte med en folketingsmand [1] . Vi talte om rigets almindelige tilstand, og det har jo længe ikke været fornøjelig underholdning, men det blev i ganske særlig grad foruroligende, da han i samtalens løb udtalte:

           
  “Der går en linje fra bestræbelserne på at mindske det danske fødselstal mest muligt ved hjælp af piller, aborter m.v., over forsøget på at ødelægge dansk ungdom med narkotika og videre over indkaldelsen af titusinder af asiater og andre for os vildfremmede folkeelementer, til et snigende halvt hemmeligt arbejde her i folketinget på at gøre det lettere at opnå dansk indfødsret. Formålet er at skabe grundlag for en fuldstændig omstyrtelse af det danske samfund og rive dets rødder i den historiske fortid over.”


  Hvad folketingsmanden der sagde, ligger nær op ad og bekræftes i ikke ringe grad af, hvad der allerede længe har kunnet anes i København. Der er ikke mere entydigt en dansk, nordisk eller blot europæisk by, men frembyder et nærmest halvasiatisk befolkningsbillede, og det er vitterligt, at de fremmede trods arbejdsløsheden ikke sendes hjem, men tværtimod bliver flere, samtidig med, at arbejdsløse danskere i hundredvis må søge arbejde i udlandet.

  «

            Hvor mange fremmede, her faktisk er, har ingen rede på. Myndighederne har for længst indrømmet, at de ikke mere har kontrol over dem, og det er umiddelbart iøjnespringende, at det i sig selv enorme tal på ca. 60.000, der er seneste officielle opgørelse, ligger endog meget langt under virkeligheden.

            Til dette kommer, at folketinget er ved at gøre det til vane uden offentlig debat hvert halve år at give udlændinge i tusindvis indfødsret efter blot fem-seks års ophold i landet, og der virkes for at give dem, der endnu ikke har fået dansk statsborgerskab, kommunal stemmeret på grundlag af deres blotte tilstedeværelse.

  «

            Alt dette tyder virkelig på, at vi, så godt som uden at nogen blot få snese kilometer fra København har anelse om det, er stillet over for den største folkelige og nationale fare, vi har kendt i vor historie, en udfordring så truende, at det slesvigske problem i sammenligning aldrig har været andet end lidt splid i familien. To gange har vi sagt nej til at få Sydslesvig tilbage med den begrundelse, at vi ikke ville have mindretalsproblemer i landet. Dette standpunkt kom under den anden verdenskrig til at koste adskillige dansksindede livet, men i dag er Danmarks politiske ledelse åbenlyst rede til at lade et gigantisk mindretal af og historisk, kulturelt, religiøst og racemæssigt vildfremmede folk, hvoraf for øvrigt kun en ringe del har noget som helst med begrebet “arbejdere” at gøre, sætte sig fast i landet. Sker det, så overgår der os en national katastrofe, som efter al erfaring er uoprettelig.

           
  Derfor må det danske folk forlange af sine politikere at blive gjort nøje bekendt med, hvad det er her foregår, og det må stå uafviseligt klart, at hver enkelt af os har ret og pligt til at øve direkte indflydelse på afgørelsen af, om Danmark også i fremtiden skal være en folkelig enhed, eller vi og vore efterkommere herefter skal være en folkelig enhed, eller vi og vore efterkommere herefter skal strides med hjemstavnsretten i landet med et mindretal på flere hundredetusind mennesker, der er os så fjerntstående, at de aldrig vil kunne glide umærkeligt ind i det danske samfund.  [1] Johan Nielsen, Soc.dem., Færøerne   Citat slut.

  HVAD ER DE KONKRETE ERFARINGER I DANMARK ???

  HVEM LYTTER  og   ANALYSERER ???  Fredsaftalen ved Hudaybiyah = En fredsaftale med Muhammed

  En afgørende begivenhed i Muhammeds liv var = fredsaftalen ved Hudaybiyah. Muhammed var draget mod Mekka med en betydelig styrke, og muslimernes håb om endelig at generobre den by, de var blevet smidt ud fra seks år tidligere, var stort. De blev  imødegået af Mekkas indbyggere, og efter nogle kampe indgik Muhammed - til muslimernes store forbløffelse - ikke bare en fredsaftale, men han fraskrev sig samtidig profetværdigheden i aftalens slutdokument.
   Muhammed beroligede dog muslimerne med, at den slags aftaler med vantro ikke har stor betydning uanset, at de er nedfældet på skrift, for hvis muslimerne frygter svig fra modpartens side, kan den slags aftaler brydes ensidigt.
   Dette har stor betydning som eksempel for islamiske ledere i dag. Yasser Arafat forpligtede i Oslo-aftalerne palæstinenserne til at anerkende staten Israel, fjerne anti-semitistisk materiale fra deres skoler og gennemføre andre tillidsskabende foranstaltninger. Dette skulle ske som forbereddelse til en endelig fredsslutning med Israel, men vakte stor utilfredshed blandt palæstinenserne. Arafat brugte på palæstinensisk TV Muhammeds eksempel i Hudaybiyah til at forklare, at den slags aftaler med vantro ikke nødvendigvis skal overholdes. Den dag i dag ( 2010 ) er hovedparten af Oslo-aftalerne ikke overholdt fra palæstinensisk side. Citat slut

  Besøg  www.islam-info.dk  og læs om = Taqita • Vi kan, hvis bare vi står sammen imod korruptionen.

  Stop islamiseringen af Europa!!!!!!!!   http://www.siad.dk/
   

  KORANENS  INDHOLD ( SURAER ) FINDES  HER

  www.islam-info.dk      Koranen       artikeldatabase .
  VIRKER BABY-BOMBEN ???


  Besøg  www.sagenskerne.dk  og find svaret
  DET SIGES - ET FOLK HAR DE POLITIKERE DE FORTJENER.

  Hvordan kan det danske folk - vælge de rigtige politikere - hvis sandheden bliver skjult for Folket ???  Hvordan er det lykkedes at skjule sandheden for folket ??? Kan sandheden skjules igennem mange år - ved at bruge Racisme-Paragraf 266b - hver gang nogle ville fortælle sandheden om islam ??? Det begyndte måske med anklager imod - MOGENS GLISTRUP ???


  Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...


  Senere er flere anklaget efter racisme-paragraf 266b

  Besøg -  Radio Holger -  og hør om 266b - ( arkiv august )

    Besøg evt.  http://www.radioholger.dk/  

  Hør også om anklagen = sagen imod Jesper Langballe - på Radio Holger.  Har bilderberg gruppen det i den muslimsk indvandring

  Bilderberggruppen - Wikipedia, den frie encyklopædi

 • Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE