EN TROJANSK HEST
EN TROJANSK HEST

Præsenteret her  8. december 2010

           ER DU DANSKER  ???  
 HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/  

         VIL DU FORSVARE = GRUNDLOVEN = MED DIT LIV  ???


 
www.Radiodua.dk   


Besøg evt  -  http://www.sagenskerne.dk/  EN TROJANSK HEST 

 
Morten Uhrskovs blog på JP
 
Tyrkiet er en trojansk hest

Dato: d. 03.12.10, 22:42

Af: Morten Uhrskov Jensen
 
Det er artige sager, europæerne præsenteres for i de lækkede dokumenter fra Wikileaks. Man tør roligt sige, at afsløringen af amerikanske diplomaters sande vurdering af EU-kandidatlandet Tyrkiet fortjener at nå offentligheden.

De seneste års indberetninger fra amerikanske diplomater til Washington er i stik modstrid med alt, hvad der er kommet fra skiftende amerikanske regeringer om det velsignelsesrige i tyrkisk medlemskab af EU.

Ifølge rapporterne får den tyrkiske premiereminister Tayyip Erdogan næsten al sin information fra aviser med en islamistlignende dagsorden. Analyser fra hans ministerier interesserer ham ikke, og hæren og efterretningstjenesten undlader at sende ham bestemte rapporter.

Erdogan og præsident Abdullah Gül siges ifølge de amerikanske kilder at være medlemmer af et muslimsk broderskab. Det samme gør sig gældende for en række topfolk i regeringspartiet AKP. Generelt siges det, at AKP-folk i betroede stillinger på nationalt eller lokalt niveau er “inkompetente eller snævertsynede islamister”. Erdogans tidligere bemærkning fra før hans deltagelse i regeringen nævnes også:
“Demokrati er som et tog. Vi vil stå af på den station, vi ønsker”. Jeg overlader fortolkningen til læseren.

Ahmet Davutoglu
Ahmet Davutoglu er såmænd Erdogans rådgiver og samtidig udenrigsminister. Han er ifølge amerikanerne uvidende om politik uden for Ankara. I stedet for at ansætte folk med kvalifikationer for at begå sig på EU´s bonede gulve har udenrigsministeriet hentet fortrolige fra sunnimuslimske broderskaber.

Flere politikere fra regeringspartiet AKP ser gerne Tyrkiet i EU, men af “mudrede” grunde, f.eks. fordi de mener, at Tyrkiet skal sprede islam i Europa. Det lyder således fra en amerikansk diplomat i 2004, som citerer en AKP-tænketank, at Tyrkiets rolle er
“at generobre Andalusien og hævne nederlaget ved belejringen af Wien i 1683?.

Værsgo og spis.
Det osmanniske rige
Udenrigsminister Ahmet Davutoglu deler dette syn, og amerikanerne er alarmerede over hans imperialistiske tone. I januar 2010 - altså i år - holdt Davutoglu en tale i Sarajevo, der sammenfattes således af den amerikanske ambassadør:
“Hans [Davutoglus] tese: Balkan, Kaukasus og Mellemøsten var alle bedre fungerende, da disse områder var under osmannisk kontrol eller indflydelse; fred og fremskridt var til stede. Ulykkeligvis er regionen blevet hærget af delinger og krig lige siden…Nu er Tyrkiet imidlertid tilbage, klar til at lede eller endda forene”. (hentet fra Davutoglus tale: “Vi vil genskabe dette (osmanniske) Balkan”)

Hvad ved de europæiske politikere om dette?
De ved givetvis rigtig meget, højst sandsynligt mindst lige så meget som amerikanerne, de mange møder om tyrkisk medlemskab af EU taget i betragtning. De europæiske politikere er med andre ord fuldstændig på det rene med, at Tyrkiets dagsorden er af uhyggeligt undergravende art. De ved godt, at Tyrkiet har en regering, der ser medlemskab af EU som en gylden mulighed for at sprede islam med langt større hast i Europa, end det allerede sker for nærværende.

Og alligevel hører vi kun om dette, fordi en række fortrolige dokumenter er lækket.

Hvad ved de danske politikere om dette?

Flertallet af danske politikere ved ikke ret meget, hverken om dette eller andre emner. De er små mennesker, der udmærker sig ved at være i stand til at trykke på den røde henholdsvis den grønne knap, når det ønskes.

Men det danske udenrigsministerium er bekendt med disse forhold. Udenrigsministeren er bekendt med disse forhold. Statsministeren ved det. Og toppolitikerne i VK-regeringen ved det. Alt andet er helt usandsynligt, omfanget af de groteske forhold taget i betragtning.

Men de fortæller ikke danskerne det. De danske toppolitikere ønsker ikke, at danskerne skal vide, at Tyrkiet, som der forhandles seriøst med om medlemskab af EU - og et medlemskab vil give fri ret for tyrkere til at rejse til alle EU-lande - er et land med en dyster dagsorden om at islamisere store dele af Europa. Først og fremmest de tabte muslimske områder; store dele af Spanien og det meste af Balkan.

Den viden ønsker de danske toppolitikere ikke at dele med danskerne.

Normalt ville man kalde et sådant bedrag for højforræderi. Men tiderne er ikke normale. Hvad der var indlysende for ikke så længe siden, er det ikke længere.

Men godt ser det ikke ud.    Citat slutDANSKERE = UNDER 21 ÅR

Det er danskere der her i 2010 der er = UNDER 21 ÅR = der vil opleve - at Danmark bliver erobret indefra - hvis islam er en = TROJANSK HEST = der er styret udefra = med det formål at erobre = Danmark og Europa indefra - ved hjælp af en = TROJANSKE HESTE = og = TROJANSKE HESTE = er de religiøse ledere - som islam allerede har fået placeret i Danmark - og i andre lande i Europa. Hvem giver så deres opbakning til en forsat ( massiv indvandring af muslimer ) til Danmark og til Europa = ja det gør = EU. Danmarks fremtid = DE UNGE UNDER 21 ÅR = bør selv vurdere betydningen af den kronik - som EUs sendebud i Danmark skriver - i den kronik der bærer overskriften = GØR PLADS TIL ISLAM I EUROPA = ganske enkelt fordi = DET ER DERES FREMTID = det drejer sig om.

Kronik: Gør plads til islam i Europa    

hvorfor og hvordan ???


Hvem bestemmer i EU = Politikerne eller Bureaukraterne ??? I EU - tales der 22 eller 23 forskellige sprog = så det er naturligt - at mange Politikere må støtte sig til = EUs = bureaukrater et langt stykke af vejen = og jeg konstaterer blot - hvad der er indlysende for alle - der er tilhængere af demokrati = at bureaukrater er ikke på valg = og hvilke fælles interesser kan disse bureaukrater have ??? Det kunne være - at de forbliver i deres stillinger ??? Om Danmark fremtidige generationer = forsat ønsker = at Danmark forsat skal være medlem af = EU = det må de unge der her i 2010 = der er = UNDER 21 ÅR = selv vurdere = fordi = det er = DERES FREMTID
= det drejer sig om.

KAN DER VÆRE = TROJANSKE HESTE = BLANDT EUs BUREAUKRATER  ???   Er alle EUs Bureaukrater Jesuitter - og hvis de er - hvem giver den de religiøse ordrer - de også skal følge  ???


Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com

Er det = EU = der kæmper mest for at bevare = racisme-Paragraf 266b i Danmark og lignende Paragraffer i de andre 26 Nationalstater - der er medlem af = EU???

Det er naturligvis noget som = FREMTIDENS UNGDOM = selv må vurdere. Kan de finde svaret på dette Politiske spørgsmål - inden den

(
1. oktober 2016 ) ???

Hvor udbredt er antallet af muslimer på jordkloden - globalt set
???

Besøg -
http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU 


KORANEN GÆLDER FOR ALLE MUSLIMER PÅ JORDKLODEN.

Et spørgsmål som = FREMTIDENS UNGDOM = også bør kende svaret på er dette =

ER ISLAM EN = HÆR = DER ER FORKLÆDT SOM EN RELIGION ???

Det kan i selv finde svaret på - ved at besøge dette internet-leksikon om Koranens indhold - som hedder 

www.islaminfo.dk       Koranen        artikeldatabase.


NUTIDENS UNGDOM = JER UNDER 21 ÅR

I kan måske finde nogle svar på de Politiske sammenhænge = der er afgørende for jeres fremtid på disse links =

www.kulturpartiet.dk
www.Forsvarspartiet.dk
www.sagenskerne.dk
www.fornyelsespartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.pokerpartiet.dk

http://www.google.dk/


I kan mødes i små grupper - og analysere indholdet af disse links - for bedre at forstå de Politiske beslutninger - der kan få afgørende indflydelse på jeres fremtid.

Gertrud Galster om Bilderberg - YouTube

Jeg er født i 1945 - så det er ikke min fremtid - det drejer sig om - men om = JERES FREMTID. Mine vurderinger kan være forkerte - så det må i = SELV VURDERE = hvis i gider = og hvis i mener at = JERES FREMTID = har = JERES INTERESSE ???  Hvem kan vide dette ???

ET DELT FOLK

Kan = ET DELT FOLK = forsvare sig imod en indre fjende - der styrer både  = OPPE FRA = og =
UDE FRA  OG INDEFRA  ???

Det er måske den største opgave på denne jordklode = som = FREMTIDENS UNGDOM = står over for
 
= og som måske ikke kan løses ???

Jeg ønsker =
JER UNGE
= Held og Lykke = med fremtiden.

Med Venlig Hilsen =  Poul Leo Nielsen  - alias - Saxo-Poul.
Vi skal aflyse kønskampen

En ansættelse i den offentlige sektor er et overflødighedshorn af tryghed og rammer danske piger og kvinder i solar plexus, siger Mads H. Odgaard.

Læs artikel
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE