OVERVÅGNING
OVERVÅGNING www.kulturpartiet.dk

Præsenteret her 7. december 2010            ER DU DANSKER  ???  
 HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/  

    VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV  ???Fremskridtspartiet er på banen igen   http://www.frp-z.dk
Fremskridtspartiet er på banen igen 
= www.Radiodua.dk  
Fremskridspartiet er på banen igen www.frp-syd.dk    
ÅSE CLAUSEN BJERG = STILLER OP FOR = FREMSKRIDTSPARTIET.

Besøg evt  -  http://www.sagenskerne.dk/ OVERVÅGNING  = TIL GAVN FOR HVEM ???

 
Uriasposten.net

...

- Professor Jørn Vestergaard

er ikke en uvildig ekspert. Han har en fortid på den yderste venstrefløj, og har tidligere forsvaret Blekingegadebanden – en venstreekstremistisk terrorcelle, der i lighed med Horserød-Stutthof foreningen støttede PFLP.

...


 
Jyllands-Posten
 
USA-ambassade overvågede autonome i København

Offentliggjort 04.12.10  kl. 23:29
 
Amerikansk overvågning af danske borgere rækker længere tilbage, end det hidtil har været kendt.

En dansker, der arbejdede som sikkerhedsvagt på USA's ambassade i København fra 1995 til 1997, fortæller til politiken Søndag, at han sammen med sine kolleger i firmaet Dansikring skyggede medlemmer af det autonome miljø til det daværende Ungdomshuset på Nørrebro for at kortlægge deres færden og se, hvem de mødtes med.

I forbindelse med demonstrationer optrådte vagterne som tilfældigt forbipasserende og fulgte med optoget, hvor de faldt i snak med deltagerne og prøvede at pumpe dem for informationer om, hvem der stod bag.

»Vi og dansk politi blev brugt som håndlangere for rene amerikanske interesser«, siger den tidligere vagt, der ønsker at være anonym, til Politiken.

Hamrende ulovligt
Politiken er bekendt med dokumentation for kildens tidligere beskæftigelse som vagt på USA-ambassaden.

»Sådan noget er hamrende ulovlig efterretningsvirksomhed i forhold til straffelovens paragraf 108. Og dem, der udøver den slags virksomhed, vil kunne straffes med op til seks års fængsel for i strid med loven at have hjulpet et fremmed land med at indsamle oplysninger om borgere i Danmark«, siger Jørn Vestergaard, der er professor i strafferet ved Københavns Universitet, til Politiken.

Politiet må have haft kendskab
Oplysningerne viser, at den amerikanske ambassades overvågning og registrering af borgere uden for ambassadens eget område ikke - som det tidligere har været fremme - først blev indledt efter terrorbombningerne mod USA's ambassader i Kenya og Tanzania i 1998.

Den tidligere vagt ved den amerikanske ambassade fortæller også, at dansk politi må have kendt til overvågningen af de autonome langt fra ambassadeområdet. Når vagterne fulgte efter personer, som var under observation, stod de nemlig i løbende radiokontakt med ambassaden.

Og der var tre parter med på radioen: De danske sikkerhedsvagter, de amerikanske marineinfanterister, som også bevogtede ambassaden, og så Københavns politi, som sørgede for livvagter til ambassadøren.  Citat slut
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE