OM CAIRO-DEKLARATIONEN
OM CAIRO-DEKLARATIONEN www.kulturpartiet.dk

Præsenteret her  3. december 2010

OM CAIRO-DEKLARATIONEN   www.Google.dk

Som alle Danmarks Journalister naturligvis godt ved - så findes der noget der hedder = Cairo-deklarationen = hvilket er islams udgave af =  FNs - menneskerettigheder = som er vedtaget af - (  OIC = Organization of the Islamic Organization ) som har haft en delegation siddende i FN siden 1969. 

ISLAMS MENNESKERETTIGHEDER  VEDTAGET I 1990

Cairo-deklarationen blev vedtaget i Cairo i 1990 af ( OIC = Organization of the Islamic Conference ) og består af følgende lande =

Afghanistan Albanien Algeriet Aserbajdsjan Bahrain Bangladesh Benin Brunei Darussalam Burkina Faso Cameroun Comorerne Djibouti Egypten Elfenbenskysten Forenede Arabiske Emirater Gabon Gambia Guinea Guinea-Bissau Guyana Indonesien Irak Iran Jordan Kasakhstan Kirgisistan Kuwait Libanon Libyen Malaysia Maldiverne Mali Marokko Mauretanien Mozambique Niger Nigeria Oman Pakistan Palæstina Qatar Saudi-Arabien Senegal Sierra Leone Somalia Sudan Surinam Syrien Tadsjikistan Tchad Togo Tunesien Turkmenistan Tyrkiet Uganda Usbekistan Yemen

EN HYPOTESE = ELLER EN TEORI

Det er min teori - at alle informationer - som islams tilhængere i OIC - får fat i - bliver sendt til = ( islams Pentagon ) som muligvis kan være = ( al-Azhar moskeen ) hvor de gennemtænker og planlægger hvordan = islams menneskerettigheder ( = Cairo-deklarationen = ) kan overtrumfe =  FNs menneskerettigheder = hvilket efter min opfattelse har været forsøgt i  www.durban2.dk  mødet. www.durban1.dk

Hvis durban1 og durban2 er lukket ned - så må du forsøge at finde informationerne på - www.Google.dk 
Er disse internetsider lukket ned - kan det skyldes frygt for sandheden = eller frygt for - at danskerne skal forstå sandheden  ???
Hvem kan vurdere det - ud over Danmarks Efterretningsvæsen - der altid søger =  sandheden = samt at forstå virkeligheden ???

 • Hvad dælen er Durban 2? - Verden

  21. apr 2009 ... Danskerne interesserer sig ikke stort for FNs igangværende racismekonference, som ellers splitter verdens ledere. Mange ved end ikke, ...
  www.berlingske.dk/verden/hvad-daelen-er-durban-2
 • Naser Khader ændrer mening om Durban II

  Tidligere partiformænd for Ny Alliance og nuværende folketingmedlem for de Konservative Naser Khader har været en skarp kritiker af dansk deltagelse i Durban II. Men han har ændret holdning.

  Så længe slutdokumentet ikke siger, at religionskritik er racisme, er det klogt at Danmark deltager i Durban II. Det mener tidligere partiformand for Ny Alliance og folketingsmedlem for de Konservative Naser Khader, der dermed har taget et markant holdningsskifte.

  - Jeg har personligt været meget skeptisk overfor hele processen og sagt, man ikke skulle deltage, hvis der ikke blev lavet om på slutdokumentet, hvor det oprindeligt hed, at religionskritik er lig med racisme og Israel er en rascistisk stat. Men nu er jeg faktisk positiv over de ændringer, der er blevet lavet, siger Naser Khader (K).

  Slutdokumentet som de deltagende lande skal skrive under på efter konferencen indeholder ikke længere holdningen om, at kritik af religioner er racisme, og at Israel er et racistisk land. Det har man ellers været nervøs for, at sammenslutningen af de islamiske lande i OIC, Organization of the Islamic Conference, ville kræve.

  Vigtigt med dansk bidrag
  Naser Khader peger på, at det er vigtigt at deltage for at bidrage med den danske holdning i debatten.

  - Der er det problem, at hvis vi boykotter i dag, og der ikke er nogen demokratisk proces til stede, så vil alle de positive fremskridt, vi har opnået, blive fjernet. Derfor synes jeg, vi skal blive og kæmpe videre for de fremskridt, vi har fået igennem.

  Udenrigsminister Per Stig Møller (K) holder dog en dør åben for, at selv om Danmark deltager i konferencen, er der mulighed for at udvandre, hvis man ikke kan stå inde for forløbet. Naser Khader mener konkret., at Danmark bør udvandre, hvis de fjernede forslag bliver en del af den endelige dagsorden.

  - Jeg synes, det værste er, det med at religionskritik er racisme, og at Israel er en racistisk stat. Hvis det bliver nævnt igen i slutdokumentet, så kan vi ikke acceptere det og skrive under. Så mener jeg ikke, Danmark kan legitimere en deltagelse, siger Naser Khader.

  HVEM HUSKER SLUTRESULTATET FRA DURBAN2 MØDET ???  Hej!
  Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
  ANNONCE