INTERNATIONALE TANKER
INTERNATIONALE TANKER www.kulturpartiet.dk

Præsenteret her  6. november 2010

Videoer til et delt folk
Morten Uhrskov i Trykkefrihedsselskabet: "Et...
23 min. - 25. sep 2008
Uploadet af Snaphanen dk

video.google.com
Critique-foredrag: Et delt folk v. Morten ...
38 min. - 10. okt 2008
video.google.com


Oversat af - Toolbar

INTERNATIONALE TANKER OG PERSPEKTIV

• En Bill of First Amendment Beskyttelse og erstatning

 
• En Bill of First Amendment Beskyttelse og erstatning

4 November 2010
Tale til den jødiske Defence League i Toronto, 1 oktober 2010
Af Lars Hedegaard, formand for The International Free Press Society

Tak, JDL for at se os her i Toronto.Hvis du har problemer fortæller de to Larses fra hinanden, jeg ser en fra Danmark.Vilks er fra Sverige.Forskellen mellem os er, at jeg vil give en alvorlig prædiken, og Vilks vil fortælle alle vittigheder.Det er den måde de officielle legepladsen er blevet organiseret her.

Lad mig starte med at tale om den nye verden vi lever under.Her er et emne, som jeg læste i dag i den danske avis Politiken.Der tales om den seneste svenske valg, der fandt sted den 19 september i år.

En ny parti kaldet The Sverige Demokraterne, hvilket er kritisk over for islam og indvandring, som forvaltes - for første gang - at få nok stemmer til at komme i parlamentet, på trods af, at alle de øvrige partier havde mærket det 'racistiske', 'højre-fløj ekstremistiske 'eller ligefrem "nazist", hvilket naturligvis er det ikke.Alt blev gjort for at forhindre folk i at stemme for SD.Den konservative premierminister Fredrik Reinfeldt endda nægtet at tage afstand fra trusler om vold mod partiet.

Kort efter valget, var SD's elektroniske arkiver brudt ind, og navnene på tusinder af medlemmer og tilhængere blev stjålet.Nu har en kriminel bande af muslimske indvandrere er kendt som "Original Gangsters" (det er hvad de kalder sig selv), senere begyndte at offentliggøre navne og adresser på valgte SD politikere på sin hjemmeside.Flere af disse politikere har modtaget anonyme trusler, og mange har følt sig tvunget til at træde ned og forlade politik.

"Original Gangster" leder, der er åbenbart enten en venstre-wing tilhænger af islam eller en svensk konvertere og hvis navn er også - beklager at måtte sige - Lars, Lars Bergquist, forklarer - og lyt nu - forklarer den svenske daglige Aftonbladet, at Det er hans drøm at hver valgt SD repræsentant vil træde tilbage.Her er det (citat): "Personligt synes jeg, det er en god ting, hvis de føler sig bange, og vi er vant til at have det vores vej," siger Mr. Bergquist Det er situationen i Sverige lige nu og.. Dette formodes at være et demokrati.

Jeg tror nu et tilstrækkeligt antal borgere i den vestlige verden ved, hvad der står på spil, og jeg tror lidt, der kan opnås ved at holde endnu en konference om karakteren af islam eller islamisk historie eller udgive endnu en bog om dette ideologi ud over mange hundrede, der allerede er i omløb.Jeg har intet imod flere konferencer og flere bøger, men jeg tror, vi har brug for noget andet.

Vi ved, at islam er racist, imperialistisk, folkedrab, og anti-semitiske.Vi ved, det er opsat på at erobre verden, vi ved, hvad islam som en ideologi mener om kristne og jøder, og hinduer, buddhister, og alle andre - de selv hader hinanden, og når de er igennem dræbe os, vil de begynde at dræbe hinanden, som vi ser i forskellige lande som Iran.

Lad mig citere dig fra denne vidunderlige bog (Al-Yahud).Det er en god en.Det er skrevet af Elias Al-Maqdisi, som var en højt rangerende aide for PLO, før han konverterede til kristendommen.Selvfølgelig er det ikke hans rigtige navn, det betyder "Fra Jerusalem".Den anden forfatter er min gode ven Sam Salomon, der startede sit liv som en sharia advokat, jeg tror i Sudan, og er nu en glødende kristen.

Det er, hvad de fandt ud af.Du ved, muslimer bede, hvis de er gode muslimer, de beder fem gange om dagen.Og det er hvad de siger i deres bønner:

Guide os til den lige vej, vejen for dem, som du stillede med vejledning, ikke [vejen] af dem, mod hvem der er vrede.Eller dem, der er på afveje.

Nu er pointen er, at "dem, mod hvem der er vrede" er universelt forstås jøderne.Og dem, "der er på afveje" er de kristne.Så dette er den tilstand af tolerance og respekt for andre mennesker, som er rodfæstet og ligger på bunden af islam.Det er, hvad de siger fem gange om dagen, hvis de er gode muslimer.

Jeg tror, at vi er nødt til at gøre en forskel her.Nogle mennesker taler om de såkaldte 'moderate' islam, herunder en af mine gode venner, der har den idé, at der er sådan som ting.Og jeg håber bestemt, at vi en dag mødes 'moderat' islam.Det er ikke sket endnu.De har haft 1400 år til at udvikle dette »moderat« islam.Det betyder ikke eksisterer som jeg taler her.

Hvad vi kan se omkring os er moderate muslimer, det er en anden ting.Islam som sådan er radikal, er det, som jeg forklarede, racist, imperialistisk, folkedrab og anti-semitiske.Heldigvis er der nogle muslimer, der ikke er meget lydig, muslimer, der gerne vil leve i en civiliseret måde med resten af os.De dog ikke kalde skud.Jeg tror, de er lige så meget ofre for denne vanvittige, totalitære ideologi beslægtet med nazismen og stalinismen - jeg vil ikke engang kalde det en religion - som resten af os.

Man kan ikke have fred med islam.Det er umuligt at have fred med en religion eller en ideologi med en hellig bog, kaldet Koranen og hvad vi kender de måder og udtryk af profeten.Som Israel demonstrerer, kan du få en slags fred med Egypten, kan du få en slags fred med Jordan, men disse selvstændige installeret regeringer taler ikke for islam.Du kan ikke have fred med de radikale i Egypten, du kan heller ikke have det med de radikale i Jordan.Indtil Islam reformeres, jeg er bange for jeg bliver nødt til at sige, at det vil være evig krig, indtil en af os vinder denne krig, eller indtil vi overgivelse.

Lad mig fortælle dig om forholdene i mit hjemland, Danmark.Bare i går, det nationale politi sendt ud, jeg tror, det mest markante advarsel, jeg har set.Hvad de sagde, var, at vi har mistet kontrollen over dele af vores byer, hvor en parallel retssystem er nu regerende, dvs naturligvis Sharia loven.Det danske politi fangede et par fyre i en af de muslimske ghettoer, som havde ved wielding kniv, stjålet 40.000 danske kroner ($ 7.000), der er en masse penge.De havde tvunget denne kvinde til at udlevere de penge, og de blev arresteret og anklaget.

Men så de ældste i samfundet greb ind og sagde: ". Nå, kan vi sortere det ud"Røverne betale tilbage de penge, og du dropper sigtelsen mod disse fyre.Så der er et andet retssystem i kontrol dér.Hvad skete var: Politiet måtte slippe gerningsmændene, og staten måtte betale dem erstatning for ulovlig anholdelse, omkring 20.000 kroner.Det var en win-win-situation, men en taber-taber situation for Danmark.

Situationen for jøder i Danmark, jeg vil sige, er alvorlig faktisk.Som jeg forklarede om Michael Coren Show, der er skoler i det centrale København, hvor jødiske børn ikke kan deltage.Ikke fordi det er ulovligt, men fordi deres primære vil råde: ". Ikke sende dem her, fordi vi ikke kan garantere deres sikkerhed"Der er en jødisk skole i udkanten af København.Det er omgivet af et hegn, tre meter høj, med sikkerhedsvagter, elektroniske styresystemer osv. Dette er situationen i vores land.

Lige ved siden af i Malmø, Sverige, halvdelen af den jødiske befolkning har forladt, fordi de ikke er sikre.Jeg mener, vi taler om de lande, der blev berømt under Anden Verdenskrig for at have reddet deres jøder.Nu giver vi dem op.Vi kan ikke beskytte dem.

Det sjove er, at ex-overrabbiner i Danmark, Bent Melchior, er i ledtog med den såkaldte "ofre for dansk racisme".Han holder at undskylde for dem, der angriber mennesker som mig for at være "højreorienteret", "ekstremistiske", og hvad ikke.Jeg mener, med venner som dem, der har brug for fjender?

Selvfølgelig kender du den amerikanske forfatning's First Amendment, der sikrer ytringsfriheden, forsamlingsfriheden, religionsfriheden, osv. Vi har brug for at udvide disse First Amendment beskyttelse til Vesteuropa og lige her i Canada, og det er også vigtigt, at vi afskaffer alle disse blasfemi og 'hate speech' love.

Af den måde, jeg bliver trukket i retten i januar for at være en kendt racistisk og 'had speecher «.Det er vigtigt, at vi slippe af med dem for de ikke bliver lige så anvendes.Imamer kan sige noget, de vil, men hvis vi siger noget mærkeligt, vil vi blive trukket i retten.

Der er en berømt dansk imam, Abdul Wahid Pedersen - Pedersen selvfølgelig, fordi han plejede at blive kaldt noget andet - men efter en domfældelse for narkotikahandel og en fængselsdom, gik han over til Muhammad.

Han er anset for at være en moderat muslim, og hans mådehold illustreres af, at han er ude at sige, at vi naturligvis - han er ked af at sige, nødt til at dræbe dem, der forlader islam.Frafaldne er nødt til at blive dræbt.Han er ked at, men det står der i bogen.Han er også trist at skulle rapportere, at løse kvinder er nødt til at blive stenet til døde.Intet kan han gøre ved det, det er guder vilje.Han er også siges, at når muslimer bliver mange nok, selvfølgelig vil de indføre sharia lov og slippe af med vores forfatning og demokrati.Dette anses for meget moderat i mit land.Ingen trækker et hår ud af hans næse for sådanne bemærkninger.

Men hvis jeg siger jeg ønsker at forsvare vores demokrati, jeg ønsker at påpege fejl i islam, og hvorfor jeg ikke kan lide det, så er jeg en radikal.

Det er ikke nok, at vi afskaffer blasfemi og hate speech love eller få nogle abstrakte First Amendment beskyttelse.Efter min opfattelse har vi til at sætte nye retlige instrumenter på plads, som vil styrke borgernes rettigheder og muligt for borgerne at forsvare sig.

Jeg er ikke jurist, men jeg prøvede her til morgen for at skrive et par tanker om, hvad jeg synes kunne være en frugtbar tilgang

I de fleste vestlige lande, har borgerne ikke har ret til at bære våben.De har denne ret i USA, men du behøver ikke have det i Canada, og vi bestemt ikke har det i Danmark.Hvorfor ikke?Vi plejede at have våben, når vi var vikinger.Ikke en pistol, men en økse eller noget lignende.Vi gav det væk i det 13. århundrede på grund af en forståelse mellem borgerne og kongen.Borgerne ville afholde sig fra at tage loven i egen hånd, men staten ville overholde loven for alle.Det var aftalen.Der er en fransk udtryk for denne aftale, le contrat social, den sociale kontrakt.

Nu, hvis staten ikke beskytter sine borgere, i henhold til denne sociale kontrakt, så borgerne bør have ret til at sagsøge staten for ikke at opretholde sine forpligtelser til at beskytte vores frihedsrettigheder, for at beskytte vores personlige sikkerhed, for at beskytte vores ejendom.Og politikere, der ikke forsvarer det, eller staten, som ikke bør naturligvis betale via deres næser.Og de bør straffes, og fjernes fra embedet.

For det andet, at enhver, der udsteder trusler for underminere First Amendment rettigheder, eller som søger at forhindre andre i at udøve disse rettigheder, bør holdes økonomisk ansvarlig for enhver sikkerhedsforanstaltninger disse trusler og forsøg har nødvendiggjort.Med andre ord bør de finansiere JDL, fordi de canadiske staten ikke vil give os mulighed for at tale frit uden trusler.

Hvis den person, der udsteder sådanne trusler, eller forsøge at underminere First Amendment rettigheder, nyder gæstfrihed af en fremmed stat, skal det pågældende værtsland, skal holdes økonomisk, juridisk og politisk ansvarlig for uanset skade dets gebyrer kan have forårsaget eller inspireret.Og hvis sådanne trusler er udstedt eller tolereret af regeringen i en fremmed stat, skal denne statens aktiver skal indefryses og konfiskerede, og sanktioner bør indføres.

Forsøg på at undergrave den første ændring rettigheder af enhver borger, skal betragtes som en forbrydelse mod staten og ensbetydende med højforræderi.Hvis udstedt eller tolereret af en fremmed stat, skal det betragtes som en krigshandling.

Det er nogle af de ting, vi kunne gøre, kunne vi efterspørgslen.Jeg vil diskutere nogle af disse ideer med mine kolleger, både i Danmark, i Canada og internationalt.Vi kan arrangere en konference om dette ting.Vi kan ende med at kalde det "En Bill of First Amendment Beskyttelse og erstatningsspørgsmål".Det lyder godt, og jeg tror, vi ordner det en eller anden måde.

Men først og fremmest mit budskab ville være: Bliv organiseret, som jeg er glad for du har allerede har gjort.Må ikke overgivelse, fordi overgivelse ikke er en mulighed.Tak.

Citat slut

Besøg eventuelt - www.Sappho.dk  eller  www.Nomos-dk.dk
INTERNATIONALE TANKER OG PERSPEKTIV
 
 
 
 
 
 
 

Humor

 

Kampagner & Andragender

EuropeNewsBesøg eventuelt - www.oplysningspartiet.dk
EUROMED   ER   EUROMEDITERRANIENAFTALEN  og i den lidt skjulte proces i EU - hed denne aftale i 1995 - for
BARCALONA-ERKLÆRINGEN

Besøg eventuelt Morten Messerschmidt,s  EU - Skole
http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp      

Det er befriende for mig, der hører til i bunden af samfundet, at kunne blive orienteret om EU på en for mig forståelig måde TAK for DET.


Det har ingen dansk journalist formået. De har måske andre opgaver ???

www.Sagenskerne.dk 

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php


FORTIELSENS  KUNST ER IMPONERENDE
JOURNALISTERS LOYALITET UPÅKLAGELIG
POLITIKERNES DIALOGPOLITIK UFORSTÅELIG
 

GLOBALT overblik kræver viden = DR kan ikke vide alt.
Derfor må de nysgerrige selv søge relevant viden.
http://sb.od.org/  og på dansk  http://www.forfulgt.dk/
Søger du viden ???  Her er mit lille bidrag i form af links.


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE