EU - OG - POKER
EU - OG - POKER www.kulturpartiet.dk


Præsenteret her  20. oktober  2010    WWW.Google.dk 

KÆRE POKERSPILLERE - DER SKAL TÆNKES DYBT NU.

EU - OG - POKER = FØLGENDE FUNDET PÅ DRs TEKST-TVEXSPERT DØMMER NY SPILLELOV ULOVLIG

Skatteministeriets store prestigeprojekt, den nye spillelov, bliver ifølge ekspert dømt ude af EU, før den overhovedet er trådt i kraft, skriver dagbladet Børsen.

Tre nye domme fra EU-domstolen  betyder nemlig, at Danske spils monopol på lotterispil er ulovligt, vurderer Juraproffessor ved syddansk Universitet, Søren Friis Hansen.

 - Det er overvejende sandsynligt, at også den nye spillelov nu er i strid med EU-Domstolen, lyder det.

Dermed lægger EU-systemet en regulær bombe under loven, der skal regulere spil for over 25 milliarder kroner årligt.    Citat slut.EU - er efter min opfattelse en Europæisk Politisk sygdom - der har stjålet demokratiet i Europa - ved i hemmelighed - at lade den - EU - Lov - som EU - Politikerne først har stjålet fra  27 - Nationalstaters befolkning - for derefter at indrette - EU-Lovgivning - således at EU-Lovgivning underkaster sig de ( sharia-love ) som er en del af muslimernes lovgrundlag - det lovgrundlag der står i Koranen.

ISLAMS  VERSLIGE PARALLEL-LOVGIVNING

Et internet-leksikon om Koranens indhold af sine hellige religiøse skrifter 
http://www.islam-info.dk/ 

budskabet er =

Al religion på jordkloden skal tilhøre - Allah.EUs hemmelige aftale med  islams
www.Durban2.dk 

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.phpEUs  langsomme tilvænnings-strategi

Du tilvænnes langsomt - men sikkert til at have en slaves tankegang - der adlyder - EUs - direktiver - uden at overveje formålet - med disse direktiver.

Da Koranen forbyder Poker - også på internettet - så skal Koranens kultur = ( muslimernes daglige vaner ) Forenes med Danmarks kultur = ( Danskernes daglige vaner ) og = ( Europæernes daglige Pokervaner ) hvilket betyder at den ( globale multikulturelle kult ) har sat EU-Politikerne til at forene Arabiske landes kultur med Europæiske kultur-værdier.

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

Det nye - EU - skal omfatte disse landområder - som i folkemunde i kenderkredse kaldes = EURABIA. Andre kalder det for - EURABIEN. Det er vel en smagssag, hvad man vil kalde dette område.

ET - EU - UDEN NATIONALGRÆNSER

 ER DET DEN MULTI - KULTURELLE DRØM  ???KÆMPER DISSE PARTIER FOR  -  EUs OVERHERREDØMME ???

www.Folketinget.dk    www.Google.dk 

Forsiden: Venstre
Konservative Folkeparti
SF - Socialistisk Folkeparti
Radikale - Tag ansvar.
SocialdemokraterneDa der ifølge ( islams religiøse ledere ) ikke kan flyttes så meget som et komma i Koranen - så betyder det sandsynligvis - at muslimer der spiller Poker - skal brænde op i helvedes ild -til evig tid - og derfor skal ( spil - og Poker ) forbydes fuldstændigt inden - de to kulturer er smeltet sammen i det nye Eurabia.Danmarks 5 gamle partier er tilsyneladende med på denne sammensmeltning af disse to kulturer. Så hvad kan en glad pokerspiller gøre - med en sådan truende fremtid  ??? DEN FØRSTE MULIGHED =

De to muligheder. Du kan melde dig ind i det nye Politiske parti - der vil melde Danmark ud af EU. Du kan melde dig ind i Partiet og kæmpe for - at EUs 27 Nationalstater =  ikke smelter sammen med de godt 200 millioner muslimer - der lever i disse Nordafrikanske lande.

SPRED BUDSKABET - NYT POLITISK PARTI I DANMARK

værn om danmark  = 
www.værnomdk.dk

                               

PARTIET DER ØNSKER DANMARK MELDT UD AF - EU.

Besøg  www.værnomdk.dk  og se - TV og hør Radio

INITIATIVTAGEREN TIL DET NYE PARTI.

Initiativ-tageren - Åse Clausen Bjerg - er født i Vamdrup 1944, student fra Haderslev Kathedralskole, cand mag. Københavns Universitet ( latin og religionshistorie ) Senere musikuddannet , privat konservatoriekurser, kurser i Ungarn og Irland og fungerer som  kor- og orkesterleder, og har skrevet manuskript til flere moderne danske operetter med klassisk-uddannede  komponister, opført egne værker med den danske tone og den danske folkeånd som grundlag.

De vælger-erklæringer som er godkendt af Folkeregistret - skal sendes til denne adresse. Hvad vil de næste generationer ???

VÆRN OM DANMARK
POSTBOX  647
5210  Odense  NV     
DEN ANDEN MULIGHED

Kære Pokerspiller - du har så en anden mulighed. Du kan planlægge at flytte til en = ( Dansk - Poker-koloni i USA ) inden ( ,den 1. oktober 2016  )
og forsætte dit Pokerspil i USA. Inden du og vennerne  rejser fra Danmark for evigt - for at dyrke jeres lidenskab poker i USA - så bør i måske finde opskriften på ( BERSERKER-MJØD ) på en af disse internetsider =


www.kulturpartiet.dk
www.Forsvarspartiet.dk
www.sagenskerne.dk
www.fornyelsespartiet.dk børneopdragelse i muslimske hjem.
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.pokerpartiet.dk

www.Google.dk 


Der er selvfølgelig også den mulighed - inden du og dine venner rejser til - USA - for at spille Poker - at du i ventetiden melder dig ind i Folkebevægelsen imod  EU.

Det er jo muligt at - Frederik Hostrup - er frisk på - også at rejse med til USA , sammen med sin blide familie ???


SKAL EU BESTEMME ALT ???svar til Folkebevægelsen mod EU).EU - HAR STADIG STORE FREMTIDSPLANER  

EU-kommissionen foreslår EU-skatter

- Det er fuldstændigt uacceptabelt, siger Søren Søndergaard fra Folkebevægelsen mod EU · Læs mere
 


Mark Steyn on Danish TV: European elites drew wrong conclusion after WWII

http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsans

Besøg evt -http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU 


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE