BRÆNDPUNKT
BRÆNDPUNKT www.kulturpartiet.dk

BRÆNDPUNKT  Præsenteret her 30. august 2009

Tip       Print     RSS     Del    

Brændpunkt

Skrevet af Mrutyuanjai Mishra

Svensk Muhammed-krise, jødehad og antisemitisme.

Dato: d. 29.08.09, 22:14
Af: Mrutyuanjai Mishra
Emner:

De, der ønsker at forstå antisemitismen i dag, burde læse historien om en ung, dygtig journalist fra Wall Street Journal, Daniel Pearl. Daniel Pearl var udstationeret i Mumbai, da han af islamister blev lokket til Karachi, hvor han blev kidnappet og senere myrdet. Islamister optog hans halshugning på en video, som blev sendt rundt i hele verden. Inden han blev halshugget, tvang de ham til at sige:

Daniel Pearl efterlod en højgravid kæreste, og nåede aldrig at se sit barn.

Den kendte franske filosof Bernard-Henri Levy har skrevet en meget omtalt bog, Who killed Daniel Pearl? Bogen burde være obligatorisk læsning, hvis man vil forstå sammenhængen mellem islamisme og antisemitisme i dag. Og jeg kan tilføje, at hvis man vil forstå sammenhængen mellem antisemitisme og den yderste venstrefløj, så skal man læse den svenske avis Aftonbladet.

Manden, der var ansvarlig for kidnapningen af Daniel Pearl, er Omar Sheikh, en islamist født og opvokset i Storbritannien, som har gået på intet mindre end elite-universitetet London School of Economics. Og han var ikke den eneste sin familie, der havde studeret på et af landets førende universiteter. Alligevel valgte han at blive medlem af en jihadist-organisation.

Da Indien d. 26. november 2008 oplevede sit 11/9, havde islamiske terrorister det klare formål at dræbe så mange vesterlændinge som muligt. Indisk politi fremlagde dokumentationen for omverdenen af samtalerne mellem terroristerne og deres bagmænd, men af politisk korrekte årsager ville ikke engang New York Times bringe de udtalelser, hvis budskab tydeligt var, at alle, som ikke var muslimer, skulle dræbes.

Daily Telegraph og Huffington Post berettede efterfølgende, at en jødisk rabbi og hans kone samt andre tilstedeværende jøder på et lokalt jødisk kulturcenter i Mumbai blev dræbt. Men de blev ikke bare dræbt, de blev også tortureret. Terrorangrebet i Mumbai vil ikke bare blive husket som et angreb på indisk demokrati, hvilket bragte Indien og Pakistan tæt på regulær krig. Det vil også blive husket som et voldsomt antisemitisk angreb på jøder.

Hvad er den generelle årsag til islamisternes vrede over for jøder? Det bedste svar på dette spørgsmål blev givet af den amerikanske kommentator ved New York Times, Thomas Friedman, der d. 4.juli 2007 skrev, at:

Hinduer og andre polyteister kan ikke engang få status af dhimmier (andenrangsborgere) i islamiske samfund.

Nu har det politisk korrekte Sverige fået en international sag på halsen. Midt under Sveriges EU-formandskab, er landet kommet i verdens søgelys, og diskussionen er blusset op her i Norden efter en skandaløs avisartikel i Aftonbladet skrevet af Donald Boström d. 18. august 2009, hvori han uden dokumentation anklagede Israel for at stjæle organer fra palæstinensere.

Den stærke reaktion fra Israel er forventelig. Det er i hjertet af Europa, at seks millioner jøder blev slået ihjel og deres kultur næsten tilintetgjort af nazisterne. Men det er ikke fra den ene dag til den anden, at nogle får den ide at angribe en hel befolkningsgruppe. Det starter altid i det små.

I Europa er det efterhånden igen blevet acceptabelt at føre smudskampagne mod Israel og jøder - vel at mærke uden dokumentation. Israel protesterer forståeligt nok, og alle vi andre bør også protestere.

Jeg har utrolig svært ved at forstå, hvorfor der føres hetz mod jøder i Europa. Er der overhovedet nogen i dag, som kan få en studentereksamen uden at have læst Sigmund Freud, Karl Marx og Albert Einstein? Einstein er ikke let at forstå, men alle ved, at han forandrede naturvidenskaben i lige så høj grad, som Karl Marx forandrede sociologien, og Freud ændrede vort syn på sex og psykologi.

Fælles for dem alle tre er, at de var jøder, ligesom en tredjedel af de amerikanere, som har modtaget Nobelprisen indenfor naturvidenskab, har jødisk baggrund. Jøderne i USA er den minoritet, der har det højeste antal universitetsuddannede medlemmer sammenlignet med andre befolkningsgrupper. Jeg synes, at vi skal respektere jøderne som det flittige og videnskabselskende folk, de er.

Man beskylder Israel for mange ting. Selv de skribenter, som har taget kraftig afstand fra den tåbelige og udokumenterede artikel i Aftonbladet, beskylder Israel for at have foretaget en højredrejning. Men kære europæere, prøv at forestille jer at være omringet af Hamas, Hizbollah, Iran, og selv Omar Sheikh med pakistansk baggrund, der alle ønsker Israel slettet fra verdenskortet.

Under sine globale rejser og medieoptrædener har den amerikanske præsident Barack Obama talt med arabere, muslimer, iranere, vesteuropæere, østeuropæere, russere og afrikanere. Han er blevet en meget respekteret politiker især i Europa. Men han har endnu ikke talt direkte med hverken israelerne eller inderne. Skepsisen mod Obama-administration er stærkt stigende i begge lande.

Obama har så travlt med at vinde opinionen i den muslimske verden, at han er parat til at negligere Israel. Grunden til, at Sverige begyndte at presse Israel yderligere efter have fået EU-formandsposten er måske, at de er inspireret af Obama.

Sverige i almindelighed og Malmø i særdeleshed har et af de hurtigst voksende antal indbyggere med indvandrerbaggrund. Hvis der er et land, hvor muslimsk indvandring er ved at ændre samfundet totalt, så er det Sverige. Svenskerne vil ikke diskutere det. I boligkomplekset Rosengård, der er dimensioneret til at huse nogle få tusind mennesker, er indbyggerantallet firedoblet. Ghettoen er ikke til at tage fejl af. Tag en tur til Rosengård. Min nabo fortalte mig, at han havde hjulpet en dame, som havde boet i Sverige i 35 år uden at have lært et ord svensk.

Sverige er på ingen måde et idealland. Havde det ikke været for København, ville arbejdsløsheden have været endnu højere i Skåne. Nu bruger svenskerne det argument, at de har ytringsfrihed. Men har vi glemt svenskernes reaktion under Muhammed-krisen? Den daværende svenske udenrigsminister, Laila Freivalds, fjernede tegningerne fra en internetside. Det blev heldigvis opdaget, og hun blev fyret.

Det er muligt, at det er kontroversielt, men min opfattelse er, at den moderne antisemitisme er på fremmarch i de kvarterer i Europa, der i stigende grad huser indbyggere med muslimsk baggrund. Jeg har ikke lyst til at generalisere, men vi må indse, at antallet er nazister i Europa er ganske lille. De er efterhånden en næsten ikke-eksisterende gruppe. Til gengæld er der på grund af den nyere indvandring kommet folk til, som ser Al Jazeera og giver Israel skylden for alle Mellemøstens problemer.

Jeg ser den meget bekymrende tendens i europæiske lande, at venstreorienterede partier er begyndt at lefle for de muslimske stemmer (det, som man i Indien kalder muslim vote).

Antisemitisme, islamisme, nazisme og racisme er alle sammen trusler mod et pluralistisk samfund. Læserbrevsskribenten Flemming Bengtssons stiller et meget vigtigt spørgsmål i Jyllandsposten d. 27. august 2009:

Hvorfor tier eliten om jødehad?  Citat slut.

Ja, hvorfor tier eliten om jødehad ???

Artikelkategori: Amerikansk udenrigspolitik

Artiklerne er opført i omvendt datering

Titel Publikation Dato
Anti-terrorisme i Obamas Washington FrontPageMagazine.com 18. August 2009
Obama og Israel, på vej mod afgrunden Philadelphia Bulletin 21. Juli 2009
Humpende ud af et smadret Irak National Post 8. Juli 2009
En efterlysning af amerikansk mod i Iran Jerusalem Post 24. Juni 2009
En hastig og skarp vending imod Israel Jerusalem Post 4. Juni 2009
Obama og Netanyahu mødes: Hvad sker der så? Jerusalem Post 18. Maj 2009
Den surrealistiske Gaza-genopbygningskonference FrontPageMagazine.com 3. Marts 2009
Obama, Mellemøsten og islam - en indledningsvis vurdering FrontPageMagazine.com 3. Februar 2009
En saudisk prins' trusler mod Obama-regeringen FrontPageMagazine.com 26. Januar 2009
Demokraterne og Israel FrontPageMagazine.com 20. Januar 2009
Indblik i Obamas Mellemøsten-politik? Jerusalem Post 30. December 2008
Formilde Iran? Jerusalem Post 25. September 2008
Vil Washington forråde antiregime-iranerne? Jerusalem Post 17. Juli 2008
Fjenden har et navn Jerusalem Post 19. Juni 2008
Vær forberedt på et angreb [på Iran] USA Today 11. Juni 2008
Obama vs. McCain om Mellemøsten Jerusalem Post 6. Juni 2008
Bush' Mellemøst-forhåbninger Jerusalem Post 17. Januar 2008
Bush gør sig til fortaler for en palæstinensisk "ret til tilbagevenden" FrontPageMagazine.com 14. Januar 2008
Finansiere palæstinenserne? Dårlig idé Jerusalem Post 19. December 2007
Den NIE-rapport gør en krig mod Iran mere sandsynlig Jerusalem Post 13. December 2007
Saddams fordømte dæmning Jerusalem Post 7. November 2007
Annapolis Blues Jerusalem Post 24. Oktober 2007
Giulianis nye start Jerusalem Post 17. Oktober 2007
Amerikas knusende kurs mod islam New York Sun 11. September 2007
Redning af krigen i Irak New York Sun 24. Juli 2007
Slip den iranske opposition [Mujahedeen-e Khalq] løs New York Sun 10. Juli 2007
George Bush på strømpesokker New York Sun 3. Juli 2007
Støtte til de moderate muslimer New York Sun 17. April 2007
James Bakers skrækkelige Irak-rapport New York Sun 12. December 2006
I 1796 svor USA venlighed over for islam New York Sun 7. November 2006
Afgørelsens time vedrørende Iran New York Sun 31. Oktober 2006
I Irak, hold stand - men læg kursen om New York Sun 24. Oktober 2006
Israel har en krig at vinde Los Angeles Times 20. Juli 2006
"[Symposium] I Gaza-striben: Hvorhen efter Gaza?" National Review Online 29. Juni 2006
Mr. Olmert besøger Washington New York Sun 16. Maj 2006
Omfavnelse af Iraks ledere New York Sun 2. Maj 2006
Det Hvide Hus' nonchalance New York Sun 21. Marts 2006
Borgerkrig i Irak? New York Sun 28. Februar 2006
"Muslimske stater udgør en potentiel trussel mod verdensfreden" FrontPageMagazine.com 13. Februar 2006
[Hamas' valgsejr:] Demokratiets bitre frugt National Post 27. Januar 2006
Plej ikke omgang med terrorister USA Today 25. Januar 2006
Gensyn med The Freedom Crusade (Frihedskorstoget): Et symposium National Interest Winter 2005/06
Bush erklærer krig mod den radikale islam New York Sun 11. Oktober 2005
USA må lære tålmodighed [i Irak] New York Sun 30. November 2004
Arafats sidste trussel mod Israel? New York Sun 9. November 2004
I Mellemøsten vovede Bush at være anderledes
Philadelphia Inquirer 24. Oktober 2004
BESØG evt. http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/   og bestil bogen  GROFT SAGT eller en anden nutids-relevant bog.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE