LOV OG ORDEN OG SF
LOV OG ORDEN OG SF www.kulturpartiet.dk

Præsenteret her 18. august  2010

LOV OG ORDEN OG SF

ttp://jp.dk/opinion/pittelkow/article2146997.ece
 
Jyllands-Posten
 
Pittelkow: Debatten, SF ikke tør tage

Af RALF PITTELKOW, politisk kommentator

Offentliggjort11.08.10kl.03:01
 
Mandag aften i denne uge måtte en gruppe politibetjente flygte ud af Odense-bydelen Vollsmose. En patrulje søgte at standse en bil med kendte kriminelle, men bilen kørte videre, indtil den var i nærheden af en gruppe unge, der kunne gå til angreb på politiet. Og det gjorde de så. Med flyvende sten og flasker fik de jaget betjentene på flugt.


Mønsteret er efterhånden velkendt fra indvandrertunge bydele. For nylig har der været lignende overfald på politiet i Mjølnerparken og i Ishøj i Københavnsområdet. Ved andre lejligheder er politiet blevet omringet af truende grupper.

Frasen om, at det jo kun er nogle ganske få, der laver ballade og kriminalitet, virker mere og mere surrealistisk. Kendsgerningen er, at en langt større skare end de direkte kriminelle støtter forbryderne og ikke politiet. De holder simpelt hen med ”deres egne” over for ”fjenden”, som er de myndigheder, der repræsenterer det omgivende samfund. ”Os” mod ”dem”.


Mønsteret er udbredt i Europas større byer, jævnligt i en mere brutal udgave. I den franske by Grenoble kom politiet for nylig under kraftig beskydning. Det blev fulgt af skudepisoder i andre franske byer. En fransk parlamentsrapport advarer om, at ghettoområderne svømmer i våben.

Der er tale om samfundsmæssige opløsningstegn. Eller som formanden for Tysk Politiforbund, Rainer Wendt, har udtrykt det:

»I sådanne områder vakler statens magtmonopol.«

Denne udvikling er resultatet af årtiers hovedløse indvandringspolitik - i Danmark især i 1990'erne - og en eklatant mangel på forståelse af, hvad man har med at gøre. Man har foretaget en storimport af stammekultur med dertil hørende æresbegreber og fjendebilleder fra muslimske lande. Og så kan man ikke forstå, at stammekulturen opfører sig som stammekultur.

Og nej, dette gælder ikke muslimer i bred almindelighed. Der er velintegrerede muslimer, og der er dårligt integrerede muslimer. Men de voksende muslimske parallelsamfund er et særdeles alvorligt problem

I går holdt SF sit sommergruppemøde. Hvad har det med sagen at gøre? Intet, og det er netop pointen.


I SF taler man meget gerne om alle de milde gaver, man vil dele ud til befolkningen. Derimod taler man ikke så gerne om udlændingepolitik. Her ligger en debat, som partiet ikke tør tage i åbenhed. Officielt støtter man de stramme regler, men som et folketingsmedlem siger anonymt til Politiken:

»Ledelsen siger, at vi går ind for en stram udlændingepolitik. Men det er jo bare ord. Der er kun meget få, der i virkeligheden mener det. Generelt er der i gruppen en holdning om, at den måde, SF har rykket sig på i udlændingepolitikken, er til at brække sig over.«

Til beroligelse for de kvalmetruede SF'ere kan man sige, at en formel tilslutning til 24-årsreglen og tilknytningskravet sagtens kan forenes med bestræbelser på at undergrave hensigten med disse regler.


Man kan ”administrere” reglerne på en mere lempelig måde. Man kan gøre det mere attraktivt at slå sig ned i Danmark uden at arbejde eller uden at have gyldig asylgrund. Og man kan gå efter at få fjernet den stramme danske udlændingepolitik ved, at vi tilslutter os EU's regler. SF vil formentlig være aktivt på alle disse fronter.

Partiet kan sammen med de radikale lægge pres på Socialdemokraterne for at få udlændingepolitikken blødt mest muligt op. Samtidig vil man anstrenge sig for at definere de voksende sammenstød i ghettoområderne som rent sociale problemer.

Når det gælder udlændingepolitik, er Villy Søvndal et får i ulveklæder.      Citat slut.Act! for America - Home

Interview foretaget af Clement  Tom Tancredo  for DR.

Kend din fjende.   Hvem er fjenden ???  Måske ligegyldighed ???  Måske manglemde konkret viden ???  Måske  manglende initiativ ???

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE