UNGE KRISTNE

UNGE KRISTNE www.Kulturpartiet.dk

Præsenteret her 14. juli 2012       www.Google.dk   www.wikipedia.net

Unge Kristne må selv analysere = hvad der er sandhed og hvad der er løgn = på disse hjemmesider. Jeg er født i 1945 = så det er ikke min fremtid det drejer sig om = men jeres fremtid. Jeg håber i unge vil aftale at mødes 3 personer på en fast ugedag foran en Computer og selv analysere = hvad der foregår her på jordkloden = med udgangspunkt i disse hjemmesider. Jeg gentager lige = at det er jeres fremtid det drejer sig om.
 
www.danskkulturdebat.dk   Hvad er forskellen på ( katolikker og Protestanter )  ???
 
"den som ikke vedkender sig sin fortid
forstår ikke sin nutid og har ingen fremtid"

Grundlovsforeningen =  www.danskkultur.dk   Hvilke skikke har kristne ???
 

Freeman and Texe Marrs ~ Secret Handsigns of the Illuminati 1/2 ...

www.youtube.com/watch?v=pXC9NT55Y1s3. okt 2011 - 60 min. - Uploadet af ThEmIdNiGhTiNtRuDeR
Please support the work of Freeman ~ http://thefreemanperspective.blogspot.com / http://freemantv.whynotnews ...
 

The Anti-Christ Identified: The Testimony of an Ex-Jesuit Priest ...

www.youtube.com/watch?v=imMUG74KVSM
25/08/2011 - Uploadet af TheMounteBankExposee
The Anti-Christ Identified: The Testimony of an Ex-Jesuit Priest. TheMounteBankExposee·93 videos ...
 
  
Danmarks befolkning er på cirka = 5.500.000. Disse 9. hjemmesider er til sammen blevet besøgt over ( 1. million gange ) Husk - du behøver ikke at vide - hvad næsten alle andre ved.  Desuden er det sandsynligvis nødvendigt at kunne tænke selv = for at kunne få udbytte af besøg på disse hjemmesider.
 

 

<KMKOS 256/3> Den sabbat, som vi har indstiftet skal ophøjes. De forskellige kirkesamfund og verden har antaget den, så nu gælder det om at få kirken til at forene sig med verden for at håndhæve den. Satan vil arbejde med tegn og undere for at gøre menneskene blinde for sandheden, og lede dem til at lægge fornuften og gudsfrygten til side, og at antage traditioner og verdslige skikke i stedet.

Texe Marrs - The Pope's Secret Plan For Global Supremacy - YouTube

<KMKOS 256/4> Jeg vil, siger Satan, påvirke populære præster så de får deres tilhørere til at vende sig bort fra Guds bud. Det der i Skriften er omtalt som frihedens perfekte lov, vil jeg gøre til et tungt åg. Befolkningen antager præsternes udlægning af skriften, i stedet for selv at studere det, derfor kan jeg ved at arbejde gennem præsterne kontrollere menneskenes vilje.

af   ELLEN G. WHITE   ( November 26, 1827 – July 16, 1915 )

Ellen G. White ® Estate: The Official Ellen White ® Web site


 

KRISTEN UNGDOMS VIDEN = OM DE SIDSTE TIDER  = HVORDAN ER DEN ???

www.endtime.net    www.wikipedia.net  www.kskolen.dk  www.lifestyletv.dkConspiracy Theory Bilderberg 5/5 Jesse Ventura - YouTube

Læg mærke til = at den kvindelige Doktor = omtaler at der er 7 Personer der styrer = hvad der skal ske på hele jordkloden.  Kan det være = Council of 7 exposed MUST SEE. Jeg mener der står noget i Bibelen om dette. Det må i selv analysere nærmere. Min vurdering kan jo være forkert ???  I unge kan jo begynde med at besøge disse to hjemmesider = Der står også noget om Basuner i ( Johannes Åbenbaring  Kapitel 8 Vers Vers 7 til 13 ) = om engle der blæser i Basuner.

Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt,    www.Tagryggen.dk 

På disse næste to links kan i læse lidt om Bilderberggruppen - der har holdt møder hvert år lige siden 1954. Samt lidt om hvem de personer er = der mødes på disse Bilderbergmøder =
 
Daniel Estulin har skrevet bog om = Bilderberggruppen ???

www.bilderberggruppen.dk 

Her er så nogle flere advarsler = som måske bør tages meget seriøst ???  Det er naturligvis op til jer at vurdere. Det er jo trods alt jeres fremtid det drejer sig om. Husk det.
 

Besøg  =  http://www.guidestones.us/   og se = Videoen.

Besøg også = www.Medie1.dk  og hør = Anders Bruun Laursen  tale om = Agenda21

 THE TRUE FACTS ABOUT FEMA CAMPS - YouTube

 Billeder af fema camps   - Rapporter billeder       antal  ukendt
 

Hvem har Politisk magt til at gennemføre = Agenda 21  ??? 

Der er Personer der mener at = Illuminati = har styret USAs Politik fra den 1. maj 1776.

1. maj 1776 grundlagde Adam Weishauph  Illuminati  broderskabet.

Derfor besøg dette link =  Illuminati  =  læs mere om =  Illuminati 

www.PrisonPlanet.dk   

 


Der er også advarsler på nettet om = at det er = CIA = der ejer = Facebook =

 

Anonymous 'threatens' to take down Facebook in Operation Global ...

rt.com/usa/news/anonymous-facebook-cbs-loic-493/23. jan 2012 - 4 min.
Following a massive attack waged Thursday on several government and entertainment industry websites ...

 

 
Her finder jeg det relevant at læse i = JohannesEvangeliet = Kapitel 14 Vers 1 til 7

Her siger = Jesus = Vers 6 = Jeg er = vejen og sandheden og livet; ingen kommer til faderen uden ved mig. Hvad siger = Bibelen = om de sidste tider ??? Det må være ret interessant = at analysere lidt nærmere for unge kristne. Desuden finder jeg det også interessant = hvad der står i Daniels bog = Kapitel 8 Vers 25 og 26. Jeg håber i forsætter jeres egne analyser i Bibelen = for at se hvilke advarsler der står i Bibelen om vores egen tid her i 2012. Måske har i også brug for lidt historiske analyser  =

911 Truth: Jim Marrs in 10 Minutes - YouTube

Jeg håber også i vil høre = Jim Marrs = Hidden History Part 1. 2. 3. 4. og 5. Så vidt jeg er orienteret = så har Professor = Jim Marrs = været efterretningsofficer. Det bør naturligvis analyseres nærmere. Hans teorier bør også analyseres nærmere.

www.wikipedia.dk   www.Google.dk   www.wikipedia.net  

Mark Steyn on Danish TV:
European elites drew wrong conclusion after WWII

http://www.youtube.com/watch?v=T463qFGsans

Er islam en hær = der er forklædt som en religion  ???

www.islam-info.dk     Koranen      artikeldatabase.

www.islam-info.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold

Læs evt. under disse overskrifter  ???

Børneopdragelse i muslimske hjem.

KVINDER   =    Her findes ( Sura 33.59 ) og ( Sura 24.13 )
TAQIYA = islams lovlige løgn

APOSTAT  = kan = Creation destruction systemet = bruges som bedømmelses-grundlag ???   

 


Som nysgerrig = Kristen = så søger jeg efter de = Sandheder = jeg kan finde om vores tid her i 2012 = for at se om der findes nogle svar i Bibelen om = hvad der sker i vores tid. Det håber jeg også = at i unge Kristne vil gøre. Dette er fra =Thomas Evangeliet fundet i 1945.

(5) Jesus sagde: "Kend det, som er foran dit ansigt, og det, som er skjult for dig, skal blive åbenbaret for dig. For der er intet skjult. som ikke skal blive tydeliggjort"

Også derfor tror jeg at det interessant = for unge kristne = at analysere = hvad der sker i vores tid.  De videre analyser er op til jer.  Held og lykke med dem.

Her er også noget som i unge kristne kan analysere nærmere  =

The Bilderberg = The Trilateral Commission = The Cauncil on foreign relations = The Institut for international affairs = The Round Tables = Illuminized Freemasonry = The Illuminati = Rosicrucians = Knichts Templar = Cathars = The Priory of Sion = Merovengians = The Cabala = Egypten Mystery schools = Ancient Sumeria.

Jeg kender ikke svarene = så dem må i selv finde frem til.  Men det står i Krigskunsten af Sun Tzu = du bør kende din fjendes planer.  Det kan godt kræve hårdt arbejde - at kende Djævelens Planer. Jeg håber det har jeres interesse = men jeg indrømmer det kan være svært at se helheden i disse planer.

Grundlovsforeningen = www.danskkultur.dk  = har denne udtalelse =

"den der ikke vedkender sig sin fortid - forstår ikke sin nutid og har ingen fremtid".

Med til Danmarks fortid hører også = Paragraf 4. i Danmarks Grundlov. Danmarks Grundlov kan du finde på dette link =  www.danskkulturdebat.dk 

En klog mand har sagt. Den der har evnerne har ansvaret. Jeg mener at have fundet noget = som unge kristne kan analysere videre på.  Så må vi se hvor langt unges analyseevner rækker.  God fornøjelse = hvis det har jeres interesse. Med venlig hilsen = Poul Leo Nielsen.


 UNGE KRISTNE I DANMARK = HER ER JERES OPGAVE ???

 Det er jeres opgave = at finde ud af = hvad der er succes-kriteriet for  ( AGENDA 21 ) ???  Men se lige de to film der er præsenteret her = inden i begynder at tænke over min teori.

Besøg  =  http://www.guidestones.us/   og se = Videoen.


HER ER SÅ ( AGENDA 21 ) TEORIEN 

Når i = Unge Kristne = har set filmen om Georgias Guidestones = så kan i se = at der er en religion = der har en Gud = der kun ønsker at bestanden af mennesker her på jordkloden skal være cirka = 500 millioner mennesker.  Denne plan skal efter min teori være fuldbragt i år 1921. Det er derfor denne plan er døbt ( AGENDA 21  

Hvis denne teori er rigtig = så skal 90 ud af hver nulevende 100 mennesker = her på jordkloden = myrdes inden udgangen af år 1921. 

I dag er ( årstallet 2012 ) det betyder = at der skal myrdes over 6 milliarder mennesker i løbet af de næste 9 år. Når man er født i Danmark = så kan det være interessant at vide = om der også skal myrdes mennesker her i = Danmark ??? Den bedste måde at finde ud af det på = det er måske at undersøge om de har en ( AGENDA 21 PLAN ) liggende i den Kommune = som du bor i ???

 Hedder USAs frihedsgudinde i New York = for = Gaia ???  Find selv Gaia på inter-nettet.

www.wikipedia.dk  www.Google.dk  www.wikipedia.net  www.RadioHolger.dk 


The Illuminati Explained - A MUST SEE - Explains the Conspiracy ...

www.youtube.com/watch?v=zxSTT5ipcAQ7. apr 2012 - 47 min. - Uploadet af Xendrius
Some extremely ignorant people believe the "angels and demons" version of the Illuminati, which is a 100 ...
 
ER = SANDHEDEN = VÆRD AT KÆMPE FOR  ???

Bør = Unge Kristne = kende sin nærmeste historiske fortid = ikke kun for at bevare sin nedarvede personlige idenditet = men også for frit = at kunne forkynde det = Kristne Budskab = Sandheden = uden forfølgelse igennem Nationalstaten = Danmarks lovgivning = eller mener = Unge Kristne  = at det bare er ligegyldigt ???

 
 

 Verdensriget 2010 - virkeligt og virtuelt,    www.Tagryggen.dk 

"Zions Vises Protokoller" se under overskriften = Illuminatis Protokoller.


 Hvad ved = Unge Kristne = om bankfamilien = Rothschild  ???

www.wikipedie.dk        www.Google.dk       www.wikipedie.net  
 

ET FOLKS DAGLIGE VANER = ER ET FOLKS  KULTUR.  www.danskkultur.dk 

Kan et folks religion ændres = ved at ændre = folkets daglige vaner = gennem lovgivning ???


Billeder af fema camps   

 
 

 
 Exposing The New Age  ( One World Religion )    www.Google.dk   Find selv.
 
Johannes-evangeliet  =  Kapitel 8.   Vers 32 =
og i skal lære sandheden at kende, og sandheden skal gøre jer frie.
 
HVAD ER = SANDHEDEN = OM = HVILKE = ( 10 BUD ) DER ER DE RIGTIGE  ???

Disse ( 10 BUD ) er fundet i min Bibel.

 
2. Mosebog  Kapitel 20   Vers 3. til og med Vers 17.

Gud talte disse ord: Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset.

1. Du må ikke have andre Guder end mig.

2. Du må ikke lave noget gudebillede i form af noget som helst oppe i himlen eller nede på jorden eller i vandet under jorden ! Du må ikke tilbede dem og dyrke dem, for jeg, Herren  din Gud, er en nidkær Gud. Jeg straffer fædres skyld på børn, børnebørn og oldebørn af dem der hader mig; ! men dem, der elsker mig og holder mine befalinger, vil jeg vise godhed i tusind slægtled.

3.  Du må ikke bruge Herren din Guds navn til løgn, for Herren vil aldrig lade den ustraffet, der bruger hans navn til løgn.

4. Husk sabbatdagen og hold den hellig. ! I seks dage må du arbejde og gøre alt, hvad du skal; ! men den syvende dag er sabbat for herren din Gud. Du må ikke gøre noget som helst arbejde, hverken du selv eller din søn eller datter, din træl eller trælkvinde eller dine husdyr, og heller ikke den fremmede i dine byer. ! For på seks dage skabte Herren himlen og jorden og havet med alt, hvad de rummer, men på den syvende dag hvilede han. Derfor har Herren velsignet sabbatsdagen og helliger den.

5. Ær din far og mor, for at du må få et langt liv på den jord, Herren din Gud vil give dig.

6. Du må ikke begå drab.

7. Du må ikke bryde et ægteskab.

8. Du må ikke sjæle.

9. Du må ikke vidne falsk mod din næste.

10.  Du må ikke begære din næstes hus. Du må ikke begære din næstes hustru, hans træl eller trælkvinde, hans okse eller æsel eller noget som helst af din næstes ejendom.  

Texe Marrs - The Pope's Secret Plan For Global Supremacy - YouTube

 www.Tagryggen.dk 

The Forbidden Book - History of the English Bible (1 of 7) - YouTube

www.youtube.com/watch?v=uRNOW-xVzHU17. jan 2010 - 9 min. - Uploadet af Anastasis300
http://www.amazon.com/gp/product/B000E9X36U?ie=UTF8&tag=fratnoth-20&l... DISCOVER THE ...
 
Engang slog Katolikker Kristne ihjel = hvis de ejede en Bibel. Er de tider på vej tilbage ???
 
UNGE KRISTNE  og   BIBEL-FORFALSKNINGER
 
Formålet med den Hellige bog = Bibelen = det er = at her kan = vi Kristne = finde den = Sande Sandhed. Det er min opfattelse = at den nyere  = Bibel = forberedder plads til rettelser i fremtiden = hvilket giver plads til = Djævelens Fingeraftryk = engang i fremtiden.
 
Er det noget som = Unge Kristne = bør analysere nærmere = eller er det bare Ligegyldigt ???  Er Danmarks Præster = Djævelens Advokater = eller er Danmarks Præster = Guds Advokater = der går forrest i kampen imod = Løgnens Religioner ??? Har = Unge Kristne = mulighed for at sammenligne indholdet af en ( Nyere Bibel ) med en = ( Ældre Bibel ) for at undersøge = om der sker eller planlægges = eller er det allerede sket = forfalskninger = af de = ( Nyere Bibeler ???
 
Heldigvis har vores = Kristne Gud = udstyret = Danmarks Unge Kristne = med skarpe analytiske hjerner = og stor tro = og stor vilje til at kontrollere =  om de = Sandheder = der står i Bibelen = ikke er = forklædte løgne ???  
TAK  for  DET.   Med venlig hilsen =  Saxo-Poul.
 
Hjernens udviklings-potendiale kan forhindres på forskellige måder = især igennem planlagt dårlig undervisning. Er det hvad der sker i Danmark ??? Teorier af ældre hjerneforskere = ( der ikke siger det samme som alle andre hjerneforskere ) = har teorier om = at hjernens normalt vil udvikle sig til en Person er voksen som 25 årig = såfremt hjernens udviklings-potientale ikke bliver sat i stå = af et misbrug = af et eller andet.
En anden mindre kendt hypotese eller teori om hjernens udviklings-potentiale = den er = at hjernen er en muskel der udvikles ved at en person tænker. De personer der vil gå i - hjerne-udviklings-træning - må derfor hele tiden sætte sin hjerne i gang med analyseopgaver.
 
Når en religiøs bevægelse styrer uddannelses-indholdet - vil de elementære krav typisk være mindre  end normalt = fordi en religiøs bevægelse = ikke ønsker oplyste personligheder = men usikre personligheder = med en kort uddannelse = der har stor brug for religiøs vejledning. 
 
Dette er naturligvis teorier = som fremtidens kommende hjerneforskere = må analysere i dybden = hvis ellers den slags forskning = tillades på Danmarks undervisnings-anstalter ???
 
Morice Strong  =  og  =  en  Rothschild =  har haft myndighed til = at samle 179 Nationalstaters Statsledere til et = Klima-top-møde.  Betyder det = at = Morice Strong og Rothschild er ( hemmelige Ypperste-Præster ) for = FrihedsGudinden  Gaia = og tilbeder jorden som en = Gudinde = der skal beskyttes mod menneskers tilstedeværelse. Er det 179 Præster for = Frihedsgudinden = Gaia = der har planlagt et ( AGENDA 21 )  møde. Hvad står der på internettet om Gaia ???
 
 
Kan Frihedsgudinden i USA være Gaia = der tror på = Frihed Lighed og Broderskab = blandt de specielt udvalgte = især for Frihed til for homoseksuelle = til at gøre hvad som helst = eller er 332 eller 322 et nummer = specielt for Frihedsgudindens bødler ???
 
 
Kan bestanden af mennesker her på jordkloden reduceres til omkring 500 millioner mennesker =  inden udgangen af år =  2021 ??? Hvem har magt til = her på jordkloden = til at udføre en sådan global udryddelsesplan af 90 procent af jordklodens beffolkning  ???
 
www.DR.dk/galtiDanmark  - se - DE 6. FILM = på = DR = og tænk dybt.

FRIHED LIGHED og BRODERSKAB = er for = Sataniske  Bøsser =    Order ofDeath  

Jeg ønsker = FRIHED gennem SANDHED  =  Saxo-Poul
De modige fortæller ( Sandheder til os  =  TAK.

KRISTENDOMMEN  er som bekendt forkyndelse af
SANDHEDEN

Også  =  TAK  =  til   = 2  Biskopper og 43 Præster  =   TAK 

Ikke alle Danmarks Præster er = Pavens Jesuitter = der er undtagelser.


                 ER DU DANSKER  ???  HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

                VIL DU FORSVARE = SANDHEDEN = MED DIT LIV ???

 


Fejrer - Unge Kristne _ nogle af disse disse danske skikke og mærkedage = der findes på dette link  (  www.danskkultur.dk  )  i deres hjem  ???

Kan hele Danmarks befolkning betragtes som en samlet menighed = så længe Paragraf 4 findes i Danmarks Riges Grundlov af 1953   ???  Unge Kristne  kan selv læse - hvad der står i Paragraf 4 i Danmarks Grundlov = på dette link  =  www.danskkulturdebat.dk 

HVAD VED = UNGE KRISTNE = OM DEN KATOLSKE = JESUIT-ED ???

Kan den Katolske Jesuit-ed lyde = således  ???

 

HVORDAN HOLDER PAVEN SAMMEN PÅ = VATIKANSTATEN  ???

Jesuit-eden  = ( Iøvrigt ) = Har Paven kysset Koranen ??? Hvorfor ???

Min søn, du er allerede blevt lært op til at opføre dig som en hykler: At være en katolik blandt katolikker, og være en spion selv blandt dine egne brødre - og ikke tro nogen mennesker, og ikke stole på noget menneske. At være en reformeret blandt de reformerte. At være en hugenott blandt hugenotterne. At være en kalvanist blandt kalvanisterne. Blandt Protestanterne - vær i almindelighed som en af dem!


Tilegn dig deres tillid  =  Jesuit Eden til Paven.

Tilegn deg deres tillid, og forsøg til og med at tale fra deres talerstoler. Fremhold med din naturs fulde heftighed vor hellige religion og Paven. Forneder deg til og med så lavt som at blive jøder blandt jøderne, således du kan være i stand til at samle al den information som kan være til nytte for din orden, som en trofast Pavens soldat. Du er blevet lært op til lumsk at plante sjalusiens og hadets frø mellem stater som før havde fred, og ophidse dem til bloddåd, idet du involverer dem i krig med hinanden, og skaber revolutioner og civile krige internt i samfund - Provinser og land som var selvstændige og fremgangsrige  - og kultiveret med kunst og videnskab - og glæder sig over fredens velsignelser.

MERE INFILTRATION

Tag parti for forkæmperne i hemmelighed - i samråd med med dine andre jesuit-brødre ... som måske er involveret på den anden side - og som måske går imod den side - som du har forbindelse med - således at Kirken til slut kan blive den vindende part - i forholdene som er lagt til rette i fredens forhandlinger - og målet helliger midlet.

GRUNDSKOLEN ER OVERSTÅET

Du er blevet lært op til din opgave som en spion - og samle al statestik - fakta og imformation som det står i din magt at fremskaffe fra alle kilder. At opnå tillid gennem smiger til i Protestanternes familier og kættere af enhver klasse og karakter - ligesom til handelsmænd - bankmænd - advokater og blandt skoler og universiteter - i Parlamentet og lovgivende forsamlinger, hos myndighederne og statsrådene - og være alle ting for alle mennesker - for Pavens sag - hvis tjener du er indtil døden.

NY-OMVENDT BEGYNDER

Som en nybegynder og nyomvendt har du allerede modtaget al fornøden instruktion, og har gjort tjeneste som en medhjælper, skriftsfar og præst, men du har endnu ikke blevet udstyret med alt det - som er nødvendigt for at være en kommandant for de loyales hær i tjenesten for Paven. Du må tjene den tilstrækkelige tid som et redskab og udøver - gennem de ordrer som bliver givet af dine overordnede - for ingen kan befale - som ikke endnu har indviet sit arbejde med blodet fra en kætter - for hvis der ikke bliver udgydt blod - sker der ingen tilgivelse.  Derfor - for at du kan blive skikket til dit arbejde - og for din frelse skal være sikret, så skal du ud over din tidligere lydighedsed til din orden og troskab til Paven repetere efter mig =

DER SVÆRGES

"Jeg  ------------------, nu i nærvær af den Almægtige Gud, den velsignede jomfru Maria, den velsignede - Ærkeengel Mikael - den velsignede døber - ST. Johannes, den Hellige Far - den Overordnede General af Jesu Samfund, grundlagt af ST Ignatius Loyola - under Paul III´s  pontifikat, som har - Jomfruens morsliv - Guds livmor - og ved Jesu herskerstav, at Hans Hellighet - Paven - er Kristi viseregent - og er det sande og eneste hoved for den Katolske Universielle Kirke og Universielle Kirke over hele jorden, og at han i kraft af bindingen og løsningen givet til = Hans Hellighed af min Frelser - Jesus Kristus - og har magt til at afsætte hedenske Konger Prinser Stater Fællesskab og Regeringer, som alle er ulovlige uden hans hellige godkendelse, og at de trygt kan ødelægges.

BESVÆRGELSEN  FORSÆTTER

Jeg lover og erklærer videre - at jeg ikke vil have nogen egen mening eller vilje - eller nogen mental reservation overhovedet - selv ikke som et lig eller et kadaver ( perinde ac cadaver ) men uden at nøle adlyde hver eneste ordre jeg vil modtage fra mine overordnede i hæren til Paven og til Jesus Kristus.

At jeg vil gå til hvilken som helst del af verden, uden at beklage mig - og vil være underdanig i alle ting som bliver mig fortalt .... Jeg lover og erklærer videre at jeg vil - når anledningen byder sig - starte og føre ubamhjertig krig - hemmelig eller åbenlyst - mod allekættere - Protestanter eller liberale - som jeg er anvist at gøre - for at udslette dem fra jordens overflade - og jeg vil ikke skåne hverken - køn -alder eller tilstand. Jeg vil ødelægge - koge - flå - kvæle og begrave levende disse berygtede kættere  - rive op deres maver og livmoderne til deres kvinder og knuse deres afskyelige race.

BESVÆRGELSEN  FORSÆTTER

Når det samme ikke kan blive gjort åbenlyst - vil jeg i hemmelighed bruge giftkoppen - kvælerstrengen - dolkens stål eller blykulen - uden hensyn til ære - rang - værdighed eller autoritet - til den person eller de personer - uafhængig af deres tilstand i livet - enten offentlig eller privat - når jeg når som helst bliver anvist til at gøre det - af en hvilken som helst agent fra Paven - eller en overordnet af broderskabet af
den hellige tro til Jesu Samfund.

( Findes nedtegnet i kartoteket i Kongressen ( Congressional Record ) USA, 15 FEBRUAR 1913, s. 3215-6 )

(  Også i << The Engineer Corps of Hell >> af  Edwin A. Sherman.  s. 118, 1883, Library of  Congress Catalog Card # 66-43354 ).

Hvad står der i Bibelen om de sidste tider ???  Hvad står der i din Bibel  ???

Er et sådant løfte til Paven - del af et = Metodologisk System = der bygger et spion-net op = der styres af den ( Hvide Pave ) som udtrykker sit ønske til den ( Sorte Pave ) som derefter sørger for = at den ( Hvide Paves ) ønske opnåes ???

Var det = ( blandt andre modige )  = Grundtvig = der overvandt Pavens eneret til at læse Bibelens indhold = og til at forkynde Bibelens = Sandheder ???

 

ELLEN G. WHITE  = Levede fra = ( November 26, 1827 – July 16, 1915 )

 

Ellen Gould White = har skrevet bogen   =   DEN STORE STRID

Denne bog er oversat til mere end 70 sprog - og er spredt over store dele af verden. Denne bog findes nu også på dansk.

Den - der søger skal finde. Den dovne dør sandsynligvis - den evige død.

ISBN 978-87-994522-5-5

Originaltitel: The Great Controversy. 1911   Kampen mellem Kristus og Satan.


EN  GENTAGELSE    TIL MERE  =   EFTERTANKE

Council of 7 EXPOSED! MUST SEE!!!.flv - YouTube

Det er en speciel udfordring for de = Unge Kristne = der vil være Præster = at forstå denne grundige og oplysende forelæsning. Tilhører du de mere kvikke = så oplys dine = Kristne Kammerater om disse grundige oplysninger.


Hvordan oprettes der nye Kirker = uden for Folkekirken ???  Hvem gør det  ???
 
Hvilke unge blæser til kamp = for = at det forsat skal være tilladt at sige ( Guds ord = Sandheder ) højt = her i Danmark  ???  Husk = Censur er begrænsning af = Guds frie ord.

 Ville = Tjekken = Joseph Schumpeter = hvis han levede = have betragtet = Censur Paragraf 266b = som en form for = Creation destruction = af = Danmarks Riges Grundlov af 1953  ???  Hvad siger hans teori om = Kreatonisme  ???

Er = Censur Paragraf 266b = et angreb på de = Sandheder = der står i Bibelen = således at disse Bibelske = Sandheder = bliver kriminelle ???

 


 

www.wikipedia.dk  www.Google.dk  www.wikipedia.net   www.endtime.net 


 Joseph Schumpeter - Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvad betyder = Kreativ destruktion = for en heksekult ???  Betyder det bare = at man gør det man plejer = bare på en mere effektiv måde  ??? Hvilken heksekult har Politisk magt og mulighed for at gøre det de plejer at gøre = bare på en mere effektiv måde ???

Kaldes denne mere effektive måde at gøre tingene på = Agenda 21 ???

The Order of Death : Alex Jones : Free Download & Streaming ...

 


 

 Er det  = Adaptiv destruction = som Winston Churchill har formuleret her  ???

 Vi former våre bygninger, deretter former de oss.

Hvad former de danske bygninger = der derefter former os. Kan dybden af dette ordsprog analyseres = ved at analysere helhedsvirkningen af disse disse 6 loves samlede helhedsvirkning = for at analysere om den Politiske målsætning er = Kreativ destruktion  ???

www.DR.dk/galtiDanmark  - se - DE 6. FILM = på = DR =
og tænk på helhedsvirkningen i forhold til = Kreativ Destruktion.  Tænke-pause.
 

 
 

KRISTEN- FORFØLGELSER I VERDEN - 2 
 

HVAD ER FORMÅLET MED = TAVSHEDENS TYRANNI ???

KRISTEN- FORFØLGELSER I VERDEN - 2    www.forfulgt.dk

 
 
Unge Kristne bør måske analysere = hvorfor ondskaben spredes her på jordkloden = i et stadigt større tempo = med flere og flere krige. Er der en brik som = unge kristne = kan have overset på det = Globale Skakbræt = hvor kampen for den nye Verdensorden ( The New World Order ) Bliver mere og mere intens ???  Er en af brikkerne på det Globale skakbræt om den nye = Verdensorden = ikke liljehvid = men = kulsort ???

THE OTHER ISRAEL [full documentary] - YouTube

www.youtube.com/watch?v=IJxdIXgMGAI5. mar 2011 - 58 min. - Uploadet af theTRUTHprincess
Ted Pikes excellent documentary that exposes Israel for what it truely is.

Siger Jødernes = THE TALMUD = noget om = hvordan brugen af magt skal bruges = enten på en direkte - eller på en inddirekte måde ??? Jesus døde jo på Korset = for alle mennesker kunne opnå evigt liv.  Hvem dømte ham = inddirekte eller direkte ???

Hvad siger = THE TALMUD = om Goy = Goyim eller Goyims = og inderkredsens jøders viden om = THE TALMUDS = hemmelige religiøse skrifter = som yderkredsen af jøder ( Goy Goyim eller Goyims ) intet kender til ???

Indeholder = THE TALMUD = instrukser om = hvordan = Kabbala = skal anvendes for - at inderkredsen af religiøse jøder = kan opnå at styre den nye globale Verdensorden ( New World Order ) den - som mange af "National-staternes Politikere" taler om - bør være fremtiden - fordi det gavner den elite af = Globalister = der tilhører inderkredsen - og som styrer lovgivningen her på jordkloden = inden for disse 7 områder.

Politik - Økonomi - Kultur - Jura - Religion - Militæret og  Medie-Strategi

 


 THE TALMUD

THE TALMUD = is made up of 63 Books in 524 chapters and is often Printed in 18 large volumes. It was written by Rabbis between the yers 200 AD and 500 AD

THE TALMUD = holds that only Jews are true human beings and Gentiles are "Goyim"  ( meaning cattle or beast ).

The following are shocking but exact quetes from the various books of "The Talmud".


Unge Kristne = må være opmærksomme på = at en hellig bogs religiøse budskab = og mennesker = er to ting = der ikke bør kombineres = før der har været iværksat en seriøs og ( dyb analyse ).

Nazister og Tyskere = er to forskellige ting.

Muslimer og Koranen = er to forskellige ting.

The Talmud og Jøder = er to forskellige ting.

 Unge Kristne = Besøg eventuelt dette Link =  www.Sabbat-Kristne.dk  = som kan findes på en = www.123hjemmeside.dk 

www.123hjemmeside.Sabbat-Kristne.dk  

Her kan Guds Lov = Bibelens ( De 10 Bud ) printes ud = og sammenlignes med  ( De 10 Bud ) der står i en Katekismus.  Er der eventuelt begået ( Religiøse Juridiske fiflerier ) med Guds lov ???

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE