DEMOKRATIETS VÆSEN
DEMOKRATIETS VÆSEN www.kulturpartiet.dk

DEMOKRATIETS VÆSEN  Præsenteret her  22. august 2009

Demokratiets væsen er således indrettet, at vælgerne kan vælge andre politikere, hvis Politikerne ikke har den fornødne viden om globale forhold, og derfor ikke kan beskytte deres vælgere mod de globale forandringer der sker. I et højt civiliseret samfund, der bygger på viden, så er det utroligt så lidt vores danske politikere ved om, hvordan islam udvikler sig i Danmark og i de andre 26 EU - lande.

VÆLGERNES ANSVAR

Det er vælgernes ansvar, formoder jeg, at sørge for deres familiers ve og vel, og det kan kræve en familiemæssig vurdering af, om de politikere  de stemmer på, har den fornødne viden om islams globale udvikling, samt den samlede viden om islams udvikling i de 27 EU-lande. Vi vælgere mangler et samlet overblik, om denne udvikling, således, at vi vælgere kan sammenligne denne udvikling med islam udvikling her i Danmark. Da disse oplysninger ikke er til stede  i det offentlige rum, så bør enhver vælger, der sætter deres børn og familie højt, udvise mistænkelighed, og selv finde ud af sagens rette sammenhæng. Det som kunne være et spørgsmål, som vælgerne burde stille sig selv.

Er islam en ( Totalitær erobrings ideologi ) der er forklædt som religion ??? 

Hvis vore Politikere ikke tør forholde sig til virkeligheden og ikke tør erkende denne virkelighed, så er det klogt at skifte dem ud, ved førstkommende valg. Der er kommet særdeles mange advarsler om, at islams ideologi, er en facistisk ideologi. Det er muligt, at vore Danske Politikere opfører sig, som om intet forandrer sig, men sådan behøver vi vælgere ikke at reagere. Hvordan kan vi vælgere vurdere dette. Måske ved at vurdere hvilke politikere der vil kæmpe for ytringsfriheden. Find din lokale politiker eller din landspolitiker på denne liste, på dette link = måske ??? Du kan også skrive under. Fordi nogle politikere tier, så behøver du ikke at gøre det samme.

http://www.stoetytringsfriheden.dk/index.php/skriv-under

DEN DER TIER = SAMTYKKER

Den der tier samtykker, hvilket betyder, at vi vælgere forsat går ind for indvandring af flere muslimer i Danmark, selv om Politifolk og ambulance-folk bliver stenet ud ad disse muslimske ghettoer, når de udfører deres arbejde. Er det en udvikling, du som vælger forsat ønsker ???

KÆRE VÆLGER = SØG VIDEN = OG TÆNK DIG SÅ OM

Der findes megen viden om islam på internettet, hvor du kan begynde din søgen efter sandheden og virkeligheden. Jeg vil foreslå dig følgende internetsider  =

www.islam-info-dk 

www.kulturkloeften.dk

www.Sappho.dk 

www.Uriasposten.net

Hvad mener du om EUs aftaler med islam  ???

EU tillader mulig indvandring af 250 millioner muslimer, fra år 2010 igennem godkendelsen af Euromediterranienaftalen i 2008 , som altså allerede er godkendt af EU. Hvad mener du kære vælger om denne aftale ???

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

Der kommer hele tiden nye personligheder, der i bøger forsøger at advare en Dansk befolkning, og endnu engang præsenteres der en ny bog i Trykkefrihedsselskabet, af en sådan forfatter. Besøg derfor =

http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/

www.DanskKultur.DK  

den der ikke vedkender sig sin fortid,
forstår ikke sin nutid og har ingen fremtid"Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE