BRIAN MIKKELSEN
BRIAN MIKKELSEN www.kulturpartiet.dk

BRIAN MIKKELSEN  Præsenteret her 21. august 2009

Hr. Justitsminister  Hr BRIAN MIKKELSEN, Jeg ser følgende på DRs - TEKST-TV. Jeg Citerer.

BETJENT SKUDT PÅ NØRREBRO

En betjent blev torsdag aften ramt af skud i Jægersborggade på Nørrebro i København oplyser øjenvidne.

Betjenten er uden for livsfare, siger Chefpolitiinspektør Per Larsen til DR nyheder.

Han blev kørt væk i en ambulance, oplyser Ritzaus udsendte. Vidner hørte omkrinf 10 skud, og der skulle være tale om en skudveksling, men Københavns Politi ville ikke oplyse om episoden.

Ritzau så betjenten iført iltmaske blive lagt i en ambulance. Forinden var der hørt skud og hvinende dæk i gaden. Citat slut.

DET REJSER NOGLE SPØRGSMÅL. HER ER MINE.

Hvis nogle borgere i Danmark ser Politifolk såret, er det så selvtægt, hvis nogle etniske Danskere kommer politiet til hjælp, eller er det strafbart ???

Findes der noget der hedder civil anholdelse, eller er det ikke juridisk tilladt ???

MILITÆR UNDTAGELSES - TILSTAND

Hvis Danmark er under et angreb, der truer Nationen Danmarks forsatte eksistens, er der så muligt,efter lovgivningen, at erklære Danmark i militær undtagelses - tilstand  ???

Hvis Danmark eventuelt skal erklæres i militær undtagelses - tilstand, hvem er det så, der skal tage denne Politiske Beslutning  ???

Er det Forsvarsministeren  ???
Er det Justitsministeren ???
Er det Statsministeren ???

HJEMMEVÆRNET

Ligger der nogle faste forhåndsplaner for, om hjemmeværnet skal inddrages i en militær undtagelsestilstand i Danmark ???

Er der forhåndsplaner om, i hvilke byer eller bydele, hvor hjemmeværnet ifølge VK-Regeringen skal sættes ind ???

GOD BEDRING

Jeg vil ønske god bedring, for den Politibetjent der blev såret, samt de bedste ønsker for hele hans familie, og sige TAK, for den modige indsats til denne politibetjent og alle de andre politi-betjente, der har været garantien for, at Danmark endnu ikke er opløst indefra. TAK

BRIAN MIKKELSEN

Hr Justitsminister   Hr BRIAN MIKKELSEN

Jeg er naturligvis interesseret i svar på disse spørgsmål, når svarene er blevet gennemtænkt Juridisk og Politisk. Jeg håber svaret eller svarene kommer på ( Justitsministeriets hjemmeside ) fordi jeg ikke er interesseret i journalisternes personlige meninger, og håber at få de konkrete fakta  uden om dette overflødige og forvirrende journalistiske mellemled.


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE