VELFÆRDS-STATENS DØD
VELFÆRDS-STATENS DØD www.kulturpartiet.dk

VELFÆRDS-SAMFUNDETS DØD - MYRDET AF EU.
Præsenteret her 19. august 2009

Måske er min opfattelse helt forkert. Hvad er din mening ???

Sociale ydelser i Danmark styres nu af EU. Da der er faldet en dom i EU, der siger, at vandrende arbejdstagere i EU, kan have rettigheder til sociale ydelser i et år, efter en måneds arbejde i foreksempel i Sverige, uden iøvrigt at have tilknytning til Sverige.
 
VANDRENDE ARBEJDSTAGERE

Da vandrende arbejdstagere får samme rettigheder som National-statens borgere i et grænseløst EU, så må det formodes, at Nationalstater med en høj social ydelse, bliver særlig atraktiv for vandrende arbejdstagere i EU.

LAVESTE FÆLLESNÆVNER

Da EUs direktiver, står over Dansk National-lovgivning i denne sag, så bliver Danmark sandsynligvis nødt til, at sænke sine sociale ydelser, for simpelthen ikke at gå fallit.

DANMARKS VELFÆRDS-SAMFUNDS DØD 

Det betyder efter min vurdering = ( velfærds-samfundets død )  Det velfærds-samfund som tusindvis af hårdtarbejdende socialdemokrater og andre lønmodtagere har lagt ryg til, for at få udviklet. Alle EU - beboere har samme  ret til de sociale ydelser, som Danmarks indbyggere. Det er dog Danmarks indbyggere der igennem deres arbejdsindsats, der har opbygget velfærds-samfundets her i Danmark. Nu har alle vandrende arbejdstagere i EU de samme rettigheder.

DANMARKS FOLKETING

Det viser sig, at Danmarks Folketing, ikke er herre i eget hus i denne sag. Derfor kunne det være en overvejelse værd, for det Danske Folketing, at det nedlægger sig selv. Det må da være ydmygende, at være folkevalgt i et demokrati, og blive styret ovenfra, uden indflydelse på Dansk Social-lovgivning. Hvem skal lille jeg, med kun 7 års skolegang, nu være solidarisk med ??? Det kan jo være ligegyldigt hvem jeg stemmer på, for EU bestemmer jo alligevel.

BENOVEDE POLITIKERE

Hvorfor betaler Danmark 19 milliarder gode danske skatteyder-kroner, til et EU-system, der bruger pengene, til at fratage 27 Nationalstaters parlamenter indflydelse i deres egne Parlamenter til, at lovgive i deres egne indre Nationale anliggender. Hvorfor Danmarks Politikere vil betale skatteydernes penge, for at få mindre indflydelse på egne indre anliggender, det forstår jeg ikke. Det må være benovelse. Selvfølgelig får Danmark 10 milliarder tilbage, men er det ikke, en lidt dyr administration ???

EU og EUROMEDITERRANIENAFTALEN

EU har underskrrevet denne aftale, der giver mulighed for 250 millioner muslimers adgang til EU fra 2010, der sandsynligvis betyder flere ( vandrende arbejdstagere ) med adgang til 27 Nationalstaters sociale pengekasser. Hvad er din vurdering, af fordelene ved, at være medlem af EU ???  Er det en tilfældighed, eller - planlagt, at loven om særlige privilegier til vandrende arbejdstagere får større rettigheder til 27 EU-Landes pengekasser, lige før EUROMEDITERRANIENAFTALEN træder i kraft i 2010 ???

AMERIKANSKE FORSIKRINGS-TILSTANDE

Når de sociale ydelser finder et leje i hele EU, som kan betegnes som ( laveste fællesnævner ) så bliver det endnu mere nødvendigt,at tegne private forsikringer. Hvor er LO i denne sammenhæng ???  Det er efterhånden klart, at EU administrativt tilraner sig Nationalstaternes selvbbestemmelse. Vil LO og Socialdemokratiet forsat række hænderne vildt jublende i vejret, når ordet EU udtales ???

www.kulturkloeften.dk

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

KOBLINGEN MELLEM EU og ISLAM ER TYDELIG

Det er EU, der har lukket ræven ind i hønsegården. Hvor mange voldtægter kunne der ikke være undgået, hvis dette ikke var sket. Hvor er Danmarks fordel ved medlems-skabet af EU ??? Og fra 2010 åbnes der op for endnu  250 millioner nye kultur-berigere, kan blive vandrende arbejdstagere, med ret til adgang til Danmarks sociale ydelser.

KÆRE DANSKE SKATTEYDERE = GLÆD JER.

Er der journalister, der kender noget til  EU traktat 1408 ???


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE