MØNT-ENHEDER
MØNT-ENHEDER www.Kulturpartiet.dk

Præsenteret her 3. april 2012   www.Kulturkloeften.dk 

Europas mønt-enheder før = EU
 = www.DenKorteAvis.dk 

www.RadioHolger.dk  www.Sappho.dk  www.RadioDua.dk            ER DU DANSKER  ???   HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/  

        VIL DU FORSVARE = DANMARKS KVINDER = MED DIT LIV  ???www.wikipedia.dk  www.Google.dk  www.wikipedia.netGrækenland og Sparta = og Grækenlands fremtid.

Der var engang = og det er ganske vist = at = EU = engang bestod af 27 Nationalstater. Det som de fleste = danske børn = ikke kan huske = det er hvilke af de 27 Nationalstater = der bruger deres egen Nationale Valuta = og hvilke Nationalstater der har opgivet deres egen = Nationale Valuta = og er gået over til at bruge = EU-roen.

Så hvilken mønt-enhed bruger disse tidligere = Nationalstater = her i det Herrens år = 2012 = Jeg nævner lige nogle navne = på nogle tidligere stolte = Nationalstater = der har nedlagt deres Nationalstat = for at samles om deres nye Guddom = Guldkalven = som de globale banker jo tilbeder = og hvor alt gøres op i tal. Guldkalvens tilbederes = nuværende møntfod i Europa er = EU-roen. De tidligere stolte Nationalstater - der frivilligt har opgivet deres Nationale Valutaer = det er =

Frankrig
og
Tyskland   

Undskyld er der flere = Nationalstater = i Europa = der er gået over til = Euroen ??? Jeg har sådan set glemt navnene på disse = tidligere Nationalstater = men jeg husker endnu nogle Nationalstaters nuværende = eller tidligere møntenheder 
??? 

Svenske Kroner 
Norske Kroner
Danske Kroner 
Hollandsk Gylden 
Engelske Pund

Var der i grunden flere Nationalstater i Europa = inden = EU-roen = blev indført i Europa ???  Husker du = så glemmer jeg.HVORNÅR ER EN = GULDKALV = BLEVET VOKSEN ???

Er det når hele jordkloden = bruger den samme møntenhed ???
 
Når = GULDKALVEN= er blevet voksen = er = GULDKALVEN = så blevet til en =
OKSE ???  Hvilket svar er = Sandheden = på dette spørgsmål ???  Besøg eventuelt denne internetside = og læs hvad = Jesus = sagde om = Sandheden = for cirka 2000 år siden =

www.Sandheden.net    

Hvem vogter = Oksens krybbe ???  Er det = Rothschild - banker ???Vi der søger = Sandheder = om den danske og den globale fremtid = hvilke internetsider bør vi besøge ???
  Disse måske =

www.oplysningspartiet.dk  
http://www.siaddk.wordpress.com/
www.sagenskerne.dk
www.danskernesparti.dk
www.forsvarspartiet.dk   

www.DR.dk/galtiDanmark    Se også film nr. 1 og nr. 6.

Præsenteres den globale plan her =  www.Euro-med.dk 

 http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php 
Rothschild.com - Welcome to Rothschild  - [ Oversæt denne side ]

Er det rigtigt at = Rothschild bank - Koncernen = mangler en bank i Iran ??? Betyder det = at Rothschild banker = har sværere ved at handle med = CO2 - Kvoter = når det gælder handel med = Iran ???

Sharia finans = jihad   =  Hvem ejer hvem  - økonomisk ???

G. Edward Griffin - The Collectivist Conspiracy - YouTubeHvordan er din historiske mønt-sammenhedskrafts-hukommelse ???


NAVNET PÅ FREMTIDENS GLOBALE = MØNT-ENHED

Det er jo nok ingen hemmelighed = at vi globalt bevæger os hen imod en = global-mønt-enheds-Valuta = hvor der bruges = Danske Kroner over hele jordkloden = eller en anden global fælles møntenhed ??? Denne globale mønt-enhed der i fremtiden skal bruges over hele jordkloden = den kunne jo også komme til at hedde = Amero = eller noget helt andet ??? Hvad er din vurdering ???


EN NYT MUSEUM I = SØNDERJYLLAND = MÅSKE ???

Det som jeg vil foreslå = det er et nyt Museum i = Sønderjylland = hvor hele jordklodens tidligere Nationalstaters ( tidligere ) mønter og pengesedler kan fremvises. Så kan det være sjovt at huske på = hvordan de forskellige og tidligere Nationalstaters mønter og Pengesedler så ud. Når ham Russeren = Medevejev = viser en mønt frem = så er det måske en mønt = der skal afløse = Euroen = når den bryder sammen ??? Hvem kan overskue dette ???


HVORNÅR ???

Hvornår kan et sådant museum i = Sønderjylland = ståfærdigt = hvis byggeriet overdrages til frivillige = NGO-ere = og byggeriet begynder = når = Sønderjyderne = har besluttet hvor dette = Mønt og Penge-seddel = museum = skal placeres i Sønderjylland = eller vil = Sønderjyderne = vælge at overlade det til = Dronning Margrethe II = at beslutte = hvor dette Museum bør ligge i Sønderjylland ???

Hvad med lidt hyggelig Klaver musik = spillet af Erling selv ???

www.Erlingmusic.dk 


 

 


 

 
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE