SOCIALDEMOKRATER
SOCIALDEMOKRATER www.kulturpartiet.dk

SOCIALDEMOKRATIETS NÆSTE GENERATION  Præsenteret 17 august 2009

Socialdemokratiet har været et Politisk parti, der kæmpede for de svage og de fattige i samfundet. Hvornår skete det umærkelige para´digmaskift i socialdemokratiets politik ???

SKETE DET UNDER OLIEKRISEN I 1973 ELLER 1974 ???

Det var det år, at socialdemokraten ( Poul Nielson ) kom hjem med den klokkerene olieaftale med Saudi-arabien. Danske privat-bilister, havde en overgang forbud mod at køre i bil om søndagen. Så en olieaftale med Saudi-arabien om olie til rimelige priser, var velkommen i den danske befolkning.

HVAD VAR PRISEN FOR OLIEAFTALEN i 1973 - 74 ???

Hvem ved, hvad der står i denne kontrakt ??? Stod der noget om, hvad  Danmark og EU, skulle yde til gengæld ??? Stod der noget om, at Danmark og EU, skulle aftage et eventuelt fødselsoverskud, om 20 til 30 eller 40 år, hvor de indvandrende muslimer skulle have særlige gunstige vilkår og priviligier, ved denne indvandring af muslimernes fødselsoverskud ??? Hvem kan vide det ???

DEN POLITISKE UDVIKLING I DANMARK

Den Politiske udvikling i Danmark og i de 26 andre EU - Lande kunne tyde på noget i denne retning. Det er vel kun den frie Danske presse, der kan afsløre indholdet i denne klokke-klare aftale, med mindre den frie presse er styret oppefra. Hvem kan vide dette ??? Så længe vi vælgere med kort skolegang, ikke er imformeret, så har vi jo store muligheder for, at danne vore egne personlige konspirations-tanker, især efter EUs tilladelse til fri muslimsk indvandring for cirka 250 millioner muslimer fra år 2010.

GØR DIN PLIGT og KRÆV DIN RET

Det var engang Socialdemokratiets smukke valg-slogan. Gælder det mon stadigt ???  Kunne indholdet i denne olieaftale med Saudi-Arabien skjules, ved at forklare, at alle mennesker er lige gode, eller lige meget værd, ved at skrive under på en eller anden ( menneskerettighed-konvention ) der umulig-gjorde, at Danskerne ikke kunne forsvare sig selv, i deres eget fædreland ??? Så var der måske lukket låg på en sådan mulig olie-aftale-fadæse ??? Hvem kan vide dette  ???

DEN FRIE DEBAT

Hvordan kan der lægges låg på den frie debat, således, at ( næste generation af socialdemokrater ) intet fik at vide, om indholdet i denne olie-aftale. Det kunne gøres af det Radikale Venstre ved, at de krævede den pæne tone i debatten. Hvis nogen overvejede, at nævne sandheden om, at de blev chikaneret af muslimer, så blev de udråbt som facister eller racister. Så hvad ved den kommende generation af socialdemokrater om dette politiske aftale-forløb siden 1973 om denne olie-aftale med Saudi-Araberne ???

HVEM SKAL BÆRE ANSVARET ???

Hvem skal bære ansvaret for at overholde denne olie-aftale fra 1973 i socialdemokratiet ???  Er næste generation af socialdemokrater forpligtiget til, at overholde og gennemføre denne olie-aftale som er aftalt før mange af socialdemokratiets unge  generation blev født, selv om det vil medføre Danmarks tilintegørelse som en selvstændig Nation. Er det korset, som næste generation af socialdemokrater skal bære ??? Hvem kan vide dette ???

EN FORELØBIG PAUSE.  DYRLÆGENS NATMAD KALDER.

DETTE LINK KAN BESØGES I PAUSEN

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU og lyt HELT TIL BUNDS

og dette link kan besøges

www.kulturkloeften.dk

MOGENS LYKKETOFT  og  YTRINGGSFRIHEDEN

Besøg dette link, og læs hvad = MOGENS LYKKETOFT = og andre politikere udtaler om ytringsfriheden =

http://www.stoetytringsfriheden.dk/index.php/skriv-underHej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE