UDVIST AF DANMARK
UDVIST AF DANMARK www.kulturpartiet.dk

UDVIST AF DANMARK  Præsenteret her 12. august 2009

 
Ekstra Bladet
 
Tumult da voldtægtsmænd blev udvist
 
Stor tumult i Vestre Landsret i Viborg, da fire irakiske mænd i dag blev udvist af Danmark for bestandigt for gruppevoldtægt af en 14-årig dansk pige

18:41 - 12. aug. 2009 | David Andersen 
Familie og venner til fire mænd gik onsdag aften amok i Vestre Landsret, da alle fire mænd blev udvist af Danmark for bestandigt.

De fire mænd er alle irakere, som bor i Odense-området.

De blev i februar kendt skyldige i at gruppevoldtage en 14-årig dansk pige på Vorbasse Marked den 18. juli 2008. Under den meget grove episode voldtog de på skift pigen oralt, vaginalt og analt.
 
De blev af Byretten idømt fængselsstraffe, men undgik udvisning. Men Landsretten ville det altså anderledes.

Mændenes domme ser nu således ud:
Abdullah Maayuf Al-Badri, 20 år: To år og ni måneder i fængsel. Udvises af Danmark for bestandigt.

Hans bror, Hussein Maayuf Al-Badri, 20 år: To år og ni måneder i fængsel. Udvises af Danmark for bestandigt.

Fahad Maziad Masaad, 18 år: To år og ni måneder i fængsel. Udvises af Danmark for bestandigt.

Abdulaziz Khazar Jebir, 17 år: To år og seks måneder i fængsel. Udvises af Danmark for bestandigt. Citat slut.

Besøg  www.islam-info.dk  og læs hvad der står under overskriften = VOLDTÆGT

MINE  KOMMENTARER

Her er så to af Koranens  sharia-love.

De urene kan forulempes
"...de skal trække deres tørklæde sammen omkring sig, så at de kan kendes (som ærbare, rene) og så de ikke forulempes" (Sura 33.59). (De ærbare , rene skal kendes så de ikke forulempes ligesom de urene).

Kvinders troværdighed ved voldtægt
En kvinde kan ikke få en voldtægtsmand dømt medmindre hun har 4 mandlige vidner: "Hvis de (kvinderne) ikke kan bringe 4 vidner, som er mænd, er de ud fra Allahs syn løgnere" (Sura 24.13)

Hvis Koranens love, skal efterleves, så havde disse fire mænd været uskyldige ifølge ( Sura 33.59 ) i denne sag. Ifølge Koranen så er verden delt op i en fredszone og en krigszone, og Europa er ifølge islam en krigszone.

DEN DANSKE GRUNDLOV

Endnu gælder den DANSKE GRUNDLOV I DANMARK, og den gælder kun, sålænge vore Danske DOMMERE dømmer efter vores DANSKE GRUNDLOV, som det er sket i dette tilfælde. TAK FOR DET.

DEN  MULTIKULTURELLE  KULT

Den multikulturelle kult mener, at ( alle kulturer ) kan fungere sammen i en stor pærevælling i den samme Nation. Her i Danmark skal både islams parallel-love og Danmarks Riges Grundlov af 1953 kunne eksistere side om side i fredelig harmoni. Er det muligt ??? 

HVIS DET VAR TILFÆLDET = HVAD SÅ ???

Så skulle disse fire mænd dømmes efter ( Sura 33.59 ). Det ville efter min vurdering føre til frifindelse for disse fire unge mænd, fordi de kun havde udførrt Profeten Muhammeds befaling, som stadig er gældende her, cirka 1400 år efter, at Muhammed døde. 

DANSKE DOMMERE I ( EU - KLEMMEN )

Da  Danmark er medlem af = EU , der har skrevet under på EUROMEDITERRANIENAFTALEN, der lover respekt for islam, og kulturelt samarbejde med islam, så kan det tolkes således af muslimer, at de har ret til at voldtage urene kvinder, fordi alle kvinder =  ( der ikke er muslimer ) =  ( er urene kvinder )  , og når de ikke er tildækket og bærer tørklæde, så er der iingen tvivl om, at Koranens Sura 33.59 tillader voldtægt. Dette er min vurdering. Den kan være forkert. Hvad er din vurdering ???

HVILKEN SIDE VÆLGER DOMMERSTANDEN ???

I  denne sag, har de valgt  DANMARKS RIGES GRUNDLOV frem for ( ISLAMS SHARIALOV ) som efter min opfattelse ellers inddirekte er godkendt af = ( EU igennem underskriften af  EUROMEDITERRANIENAFTALEN.  Besøg eventuelt =

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

KAN DOMMERSTANDEN KOMME UD AF = EU KLEMMEN ???

Det vides ikke. Dommerstandens bedste chance, det er nok at kæmpe for, at Danmark bliver meldt ud af EU. Det må give splittelse i sindet, at skulle betjene 2 vidt forskellige lovgivninger. Dommerstanden har vel også Fagforeninger, der overvejer sitivationen, når der bringes nye oplysninger ind i det offentlige rum.  Det kan blive spændende, om der kommer nye udmeldinger fra denne kant, i den offentlige debat.

FORSKELLIGE KULTUR-REFERENCER

Vestens og islams kulturer, har forskellige udgangspunkter og Referencerammer. Besøg overskriften KULTUR - BAGGRUND her, på denne internetside, og analyser personligt denne forskel. 

DET RADIKALE VENSTRE

Det Radikale Venstre, går fuldt og helt ind for EU. Hvilke Politiske visioner, er baggrund for denne Politiske holdning. Det er jo EU, der har godkendt mulighed for fri indvandring af cirka 250 millioner fra i år 2010. Har det noget at gøre, med det Radikale Venstres fremtidsvisioner at gøre ???

DYBT TRAGISK

Det er dybt tragisk, hvad der skete for den fjorten årige pige på Vorbasse marked , den 18. juli 2008. Hun har min store medfølelse, men hvad hjælper det ??? Sandsynligvis intet. Der er åbenbart EU - Politikere, der mener, at svaret på,
hvordan voldtægter kan undgåes i fremtiden, er tilladelse til mulig indvandring af 250 millioner muslimer fra næste år. Er det en normal  
EU politisk logik ???  Hvilke danske Politikere giver EU deres fulde opbakning ???

MERE EU - POLITISK LOGIK

EU og PÆDOFILI
Hvordan ser en moderat Europæisk udgave af islam ud ???
Journalister har jo mulighed for,at spørge herboende imamer, om islam vil frede pædofile ???

Vil EU frede pædofile  ???

Hr. Niels Erik Søndergård har bemærket at Lissabon-traktaten (EU traktaten af 2007) indeholder de samme forbud som  EU-traktaten af 2004 mod forskelsbehandling på grund af "seksuel orientering eller ethvert andet forhold...". Dog, der er èn meget væsentlig undtagelse; traktaten af 2004 indeholder en "protokol", der undtager pædofile fra forbudet mod forskelsbehandling. (NJS 16 AUG). Det gør den nye traktat ikke. Den blev som bekendt alligevel godkendt af bl.a. det danske Folketing, men forkastet ved den irske folkeafstemning.

Kort sagt, de fleste EU-lande, herunder Danmark, vil afkriminalisere pædofili.

Er det blot en forglemmelse? Næppe! Det danske Folketing har måske - sin vane tro - sovet i timen. Men traktatens forfattere har utvivlsomt studeret tidligere traktater grundigt for at forvisse sig om at alt, hvad der var ønskeligt, kommer med over i den nye traktat, mens alt, hvad man vil af med, udelades.  Embedsmændene har altså i al stilhed, men helt bevidst, valgt at frede den ækle forbrydelse,som pædofili er - i alt fald i vores kultur. Hvorfor?

Forklaringen er simpel: man gerne vil tækkes araberne. Selve den hellige profet var jo glad for småpiger, og selve hans stedfortræder Irans ayatollah Khomenei skrev i sin bog Tahrirolvasyleh fra 1990:

"En mand kan have seksuel glæde af et barn, fra det er baby. Men han bør ikke gennembryde hendes mødom. Anden form for seksuel brug af barnet er i orden...."

Dette lyder vanvittigt i danske øren. Men faktisk har Europa, med Frankrig i spidsen, arbejdet ihærdigt for en kulturel,  politisk og økonomisk alliance/ entente ("Eurabia") med de arabiske lande, ganske særlig siden oliekrisen i 1973.  Og dette "samarbejde" indbefatter naturligvis accept af muslimske kulturtræk - herunder pædofili - på europæisk jord.   citat slut

MIT  SPØRGSMÅL.

Hvor hurtigt kan DANMARK komme ud af  EU ???

LÆS EVENTUELT DENNE BOG

EU  Den rigtige historie  -  Den skjulte dagsorden

af Henrik Ræder Clausen
mail: henrik@fangorn.dk
Udgivet på
Forskningsforlaget Rafael
ISBN 978-87-91107-31-3

om
Danmarks Riges Grundlov
Rom - Traktaten
Maastricht-Traktaten
Nice - Traktaten
Folketingets EU-Oplysning
Københavnerkriterierne

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE