STATENS BAGDØR
STATENS BAGDØR

BAGDØREN TIL STATSKASSEN  Præsenteret her 12. august 2009

Er det EU der har nøglen til bagdøren og statskassen i disse 27 Nationalstater ??? Både Politikere og Bureaukrater skal jo have noget at leve af.

Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Luxenbourg, Holland, Danmark, Irland, Storbritanien, Grækenland, Portugal, Spanien, Østrig, Finland, ( sverige ) Cypern, Tjekkiet, Estland, Ungarn, Letland, Litaun, Malta, Polen, Slovakiet, Slovenien, Bulgarien, Rumænien.

FREMTIDENS  EU  =  JA, HVAD MED FREMTIDEN
???

Når SAMMENSMELTNINGS-PROCESSEN med 9  muslimske lande og de 27 Natonalstater, starter i 2010, skal Europa så hedde EURABIA ??? Er det følgende lande jeg taler om ???

Marokko, Algeriet, Tunis, Egypten, Jordan, Libanon, Tyrkiet, Israel og Palæstina.

Når disse muslimske lande kommer med i EU fra år 2010, går det så ud på, at EU skal have nøglerne til bagdøren og statskassen i disse 9 nye  medlemslande ??? Eller går det ud på, at EU Overfører penge fra 27 Nationalstater, til 9 muslimske lande ???

Hvis vore Danske Journalister ikke kender svarene, så kan det være en ide, at få svaret hos Liberal Alliance,for der er dansen omkring gulvkalven rimelig tydelig. Dette parti plejer at have styr på financerne.

SPROG - FORVIRRING I EU = ELLER HVAD ???

Så vidt jeg er orienteret, så skal taler i EU Oversættes til 23 forskellige sprog skriftligt. Når 9 muslimske lande hvoraf flere taler Arabisk, hvor mange sprog skal en tale i EU, så oversættes til fra år 2010
???

Da Barcalona - erklæringen fra 1995  er vekslet til Euromediterranienaftalen i 2008, så er spørgsmålet jo, hvad ( EUs BUREAUKRATISKE LOVFABRIK ) Så skal foretage sig på møderne i EU ???

MIN BILLIGE FANTASI KAN FORESTILLE SIG FØLGENDE =

Der fandt visse uformelle drøftelser og meningsudvekslinger sted, som udmøntede sig i en række forslag,der ved nærmere undersøgelser viste sig lovende, og førte til erkendelse af de alternative skridt, som under visse omstændigheder kunne modificeres, og føre til en omvurdering af stridspunkterne, og pege på nye muligheder for komprommis og samarbejde, som, dersom de blev bifallet af begge parter, kunne have en rimelig chance, for i sidste ende at føre til en gensidig tilfredsstillende løsning, hvis dette kompromis godkendes af de andre 35 Nationer.

OVERSÆTTELSEN

Jeg kan levende forestille mig, at det bliver nødvendigt, at ansætte nogle flere tolke, som også skal fragtes mellen Strasbourg og Bruxelles, og lidt her og lidt der, det løber jo trods alt op, og hvem skal nu betale ???


http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp 
Besøg  eventuelt Morten Messerschmidt,s  EU - Skole

EN FREMMED KULTUR med SURA 4.124
Taqiya findes på  www.islam-info.dk


Udfordringen

Det hele skal jo financeres, og det bliver muligvis nødvendigt for EU At have nøglerne til bagdøren og 37 Nationalstaters STATSKASSER.

DEN STØRSTE UDFORDRING

Efter min opfattelse, så er det Europas skatteydere, der får den største økonomiske udfordring. De skal financere EUs stormagts-planer, og en elendig dyrevelfærd, ( Dansen om guldkalven samt financere indvandring af en TOTALITÆR EROBRINGS-IDEOLOGI, der betyder Danmarks og Europas kulturelle  tilintegørelse. Besøg evt.


http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.phpHej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE