VAKSE JOURNALISTER
VAKSE JOURNALISTER www.kulturpartiet.dk

VAKSE JOURNALISTER  Præsenteret her 12. august 2009

Vakse journalister ved, at det er handling, der forandrer virkeligheden. Vakse journalister ved også, at hvis disse handlinger lægges sammen, så kan man danne sig et helhedsbillede af disse handlinger, hvis man altså er vaks nok. Desuden kan man begynde, at danne sig teorier om, hvilket formål mønsteret i disse handlinger har sammenlagt, hvis man altså er vaks nok. Jeg vil derfor beskrive nogle af disse konkrete handlinger, som de tilflyttende kulturberigere, beriger vores samfund med. Jeg håber hermed, at være med til, at inspirere Danmarks vakse journalister i deres store ønske om, at grave sandhederne frem, for at kunne præsentere dem for Danmarks befolkning.

 
Jyllands-Posten
 
Mand stukket ned på Tuborgvej

Offentliggjort 09.08.09 kl. 07:25
 
Ung mand stukket ned på Tuborgvej i København.
 
En 28-årig mand fik tidligt søndag morgen en cirka 10 cm. lang kniv i ryggen, da han befandt sig på Tuborgvej i København.

- Kniven sad stadig i ryggen på ham, da han vaklede ud på Frederiksborgvej. Flere, der så ham, troede først at han var beruset, men da han faldt om ved et busstoppested, og havde stadig kniven siddende oppe under venstre skulderblad, blev der slået alarm, oplyser Københavns Politis Centrale efterforskningsleder.

Manden er indlagt på Rigshospitalets traumecenter. Hans tilstand betegnes som kritisk, men stabil.

Motivet til knivstikkeriet kendes ikke. Men tre 15-18 årige mænd af anden etnisk oprindelse end dansk, skal umiddelbart før den 28-årige faldt om, være løbet fra stedet.

Ifølge efterforskningslederen er der ikke tale om banderelateret vold.

Ritzau

 
Jyllands-Posten
 
Læren af irakernes socialsnyd

Af RALF PITTELKOW, politisk kommentator

Offentliggjort 10.08.09 kl. 12:08
 
Irakernes socialsnyd demonstrerer, at integration og værdifællesskab i det danske samfund rager dem en høstblomst.
 
Ekstra Bladet og siden også TV2 har afsløret socialt bedrageri og skattesnyd hos en række irakere med fast ophold som flygtninge i Danmark.

De pågældende hæver en betragtelig indkomst i Irak med fryns i lange baner som medlemmer af det kurdiske eller det nationale irakiske parlament eller som general og rådgiver. En sådan indkomst er skattepligtig i Danmark, hvis man bor her. Men de har ikke opgivet den til skattemyndighederne.

Heller ikke de sociale myndigheder har fået noget at vide. De har tilkendt disse mennesker, der er særdeles erhvervsaktive og ret fastboende i Irak, en førtidspension i Danmark.

Et naturligt krav
Hvis de fremlagte oplysninger ellers står til troende, er det skattesnyd og socialt bedrageri, så det klodser.

Et flertal i Folketinget kræver nu en undersøgelse af de økonomiske forhold hos hele den herboende gruppe af irakere. Et naturligt krav. Det er nødvendigt at finde ud af, om der er tale om enkeltstående sager blandt folk ret højt på strå i Irak, eller om det er en mere udbredt praksis. Lignende undersøgelser kan blive aktuelle i forhold til flygtninge og indvandrere fra andre lande.

Mange har stadig i frisk erindring, at der var tusindvis af folk med bopæl i Danmark, som måtte evakueres fra Libanon under krigen mellem Israel og Hizbollah i 2006.

To slags lære af denne sag
Der kan drages to slags lære af denne sag. Den ene drejer sig om det danske sociale system. Den anden handler om dem, der begår socialsnyd.

Der har været noget galt i systemet, når så friske og rørige folk som de omtalte irakere har kunnet platte sig til førtidspension. Det må sættes til debat efter afsløringerne. Måske er der huller i regelsættet. Eller måske har problemet snarere ligget i holdningerne og kulturen hos læger, socialrådgivere og andre myndighedspersoner.

Har de været for ligeglade med, hvad de gik med til? Har de været for godtroende? Har de været for syltet ind i forestillinger om, at det er politisk ukorrekt at tjekke lidelseshistorier som dem, der har indbragt irakerne førtidspension? Der er brug for en bedre forståelse af, hvordan sådan noget sker, og hvor udbredte problemerne er i dag.

Nødvendigt værdifællesskab
Den anden lære drejer sig om, hvad det vil sige at være borger i Danmark.

Det danske samfund bygger på tillid. Hvis vi ikke havde tillid til, at vores medborgere opfører sig nogenlunde ordentligt og ansvarligt, ville samfundet smuldre. Hvis vi troede, at folk over en bred kam snød sig til penge fra den fælles kasse, ville vi nægte at betale den høje skat til velfærdssamfundet.

Bevares, vi ved jo godt, at der er brodne kar. Men der er intet land i verden, hvor borgerne har så stor tillid til hinanden og til deres myndigheder, som i Danmark.

Det hænger sammen med, at vi har et værdifællesskab. Vi regner med, at der er nogenlunde fælles begreber om, hvad det vil sige at opføre sig ordentligt.

For det danske samfund er det afgørende, at vi fastholder dette værdifællesskab. Derfor er det også nødvendigt, at indvandrere og flygtninge tager det til sig. Det er, hvad integration dybest set handler om.

Irakernes socialsnyd demonstrerer, at integration og værdifællesskab i det danske samfund rager dem en høstblomst.

 
Jyllands-Posten
 
Dommere uenige om udvisning efter dødsvold
 
Offentliggjort 10.08.09 kl. 14:27
 
Selv om en 24-årig mand med tyrkisk pas har sin mor og fire søskende her i landet, skal han udvises.

Det fastslog Højesteret mandag i straffesagen om et råt overfald på den 19-årige Khurram Waqar ved Christiania i maj 2006. Offeret døde af de mange slag og spark, han blev tildelt af den 24-årige og hans bekendte.

Men de fem dommere var uenige. Én dommer stemte imod udvisning. Den 24-årige har ingen slægtninge og kender ikke andre personer i Tyrkiet, og hans tilknytning til Danmark er så stærk, at han ikke bør sendes ud, mente den ene dommer. De fire holdt derimod på, at han indtil 2001 har været i Tyrkiet mellem 5 og 10 gange, og at han ikke er integreret i det danske samfund, selv om han kom hertil som seks-årig.

Sindssyg
Sagens hovedperson er sindssyg og desuden formentlig mentalt retarderet, mener lægerne. På den baggrund anbringer Højesteret ham på ubestemt tid i en psykiatrisk afdeling. Flere andre deltog i det voldsomme overfald.

Når han vurderes til at være egnet til at komme ud i samfundet igen, vil spørgsmålet om udvisning formentlig blive taget op igen.

De tre domme i sagen er endt med hvert sit resultat. Oprindeligt blev han fundet egnet til straf, og Københavns Byret idømte ham fængsel i syv år. I Østre Landsret lød dommen på anbringelse i en sikret afdeling for personer med vidtgående psykiske handicap, og nu har landets højeste domstol altså nået frem til anbringelse på en psykiatrisk afdeling.

Ritzau

 
Jyllands-Posten
 
11.200 dansk-irakere tjekkes for socialt snyd

Offentliggjort 11.08.09 kl. 07:16
 
SF's og Dansk Folkepartis krav om, at alle dansk-irakere på sociale ydelser skal have kulegravet deres økonomiske forhold, sætter regeringen på noget af en opgave.

Tal fra Danmarks Statistik viser nemlig, at hele 11.200 dansk-irakere er på enten førtidspension, dagpenge eller kontanthjælp. Det skriver Ekstra Bladet.

Dansk-irakere skal have undersøgt deres forhold, efter at Ekstra Bladet har afsløret en række magtfulde dansk-irakere, der begår socialbedrageri og skattefusk i Danmark, mens de tjener store beløb i Irak.

En af landets førende eksperter i socialbedrageri, Peter Møller, der er leder af kontrolenheden i Ishøj Kommune, hilser en undersøgelse velkommen, men siger, at det bliver en vanskelig opgave og vil kræve mange ressourcer.

- Det vigtigste er, at de forskellige parter såsom kommunerne, ambassaden i Bagdad, Skat og Beskæftigelsesministeriet nu sætter sig sammen og får lagt en plan for, hvordan det her bedst muligt kan tjekkes. Får vi lavet et ordentlig værktøj til det, så vil det jo også kunne bruges fremadrettet, siger han.

Metoderne må findes
Gruppeformand i SF, Ole Sohn, lader sig dog ikke afskrække af opgavens omfang.

Han understreger, at det er regeringens opgave at finde de nødvendige metoder til at gennemføre undersøgelsen.

- Det er regeringens ansvar at sørge for, at folk, der får offentlige ydelser, ikke svindler. Derfor må regeringen finde en form, hvor man kan lave et krydstjek af dansk-irakerne, selv om der er mange på sociale ydelser, siger han.

Skatteminister Kristian Jensen (V) tilkendegav søndag, at han nu vil nedsætte et udvalg på tværs af flere ministerier, der skal se på, hvordan man kan indsamle de nødvendige oplysninger fra de irakiske myndigheder.

Ritzau

 
Jyllands-Posten
 
Togspor forsøgt blokeret med sten

Offentliggjort 11.08.09 kl. 07:32
To til tre yngre mænd forsøgte mandag aften at blokere togskinnerne ved Brøndbyøster ved at lægge sten oven på togskinnerne.

Det oplyser vagtchefen for Københavns Vestegns Politi i Albertslund.

Kort efter at de syv store fliser var anbragt på det sydlige regionalspor kom et IC3-tog. Toget pløjede gennem stenene, uden at der skete en ulykke.

Vagtchefen ser meget alvorligt på hændelsen, der kunne have resulteret i en afsporing af toget og tab af menneskeliv.

Vidner har forklaret, at stenene blev anbragt af to til tre yngre mænd af anden etnisk oprindelse end dansk.

Ritzau

 
Ekstra Bladet
 
Chauffør anholdt efter biljagt
 
Politiet har pågrebet en mand, der var involveret i vanvidskørsel på Nørrebro. Vidner så ham fjerne effekter - bl.a. en skudsikker vest - fra sin bil, efter han var kørt galt

20:44 - 11. aug. 2009 | David Andersen


En ung mand bliver ført væk af politiet. (Foto: Kenneth Meyer)

Alt tyder på, at det var flugt fra en fjende, der i dag fik en ung mand til at køre vanvidskørsel gennem Nørrebro. Det skete ved 17-tiden i den københavnske bydel.

Undervejs ramte han en lille pige på bare seks år, som straks blev bragt til Rigshospitalet. Her kunne lægerne konstatere, at hun til alt held kun blev snittet af bilen, og ikke har lidt større skader. Hun er derfor udskrevet igen, oplyser Københavns Politi til ekstrabladet.dk.

Ifølge et øjenvidne strejfede manden også en cyklist og et andet barn i krydset Hillerødgade/Nørrebrogade. Det kan politiet dog endnu ikke bekræfte.

Efterfølgende mistede han herredømmet over bilen i krydset mellem Nannasgade og Ægirsgade på Nørrebro ud for nummer 201, hvor han bragede ind i nogle parkerede motorcykler.

Vidner hørte skud
Ekstra Bladets kilder oplyser, at en række personer kort efter strømmede til bilen, hvor der blev diskuteret på livet løs. Herefter blev adskillige effekter, bl.a. en skudsikker vest, fjernet fra bilen.

Politiet er ikke langt nok i sagen til at ville ud med særlig meget, men bekræfter, at de har chaufføren.

- Han er kørt ind til afhøring, siger den centrale efterforskningsleder til ekstrabladet.dk.

Politiet har endnu ikke overblik over, om der er blevet affyret skud i forbindelse med biljagten. Det har adskillige vidner ellers hørt.

VAKSE  JOURNALISTER FINDES = TAK


TAK til de vakse journalister, der har bragt ovenstående artikler. Lad os vælgere få sandheden at vide, så vi vælgere har et et realistisk grundlag, når vi skal sætte vores kryds ved næste valg.

ISLAM, er utrolig svær at forstå, hvis man ikke kender lov-paragrafferne i Koranen. Du kan på  www.islam-info.dk  læse de forskellige lovparagraffer i Koranen, der bliver aktiveret enkeltvis, efterhånden som antallet af muslimer stiger i samfundet. Gæt selv, hvilket Sura, der bliver aktiveret næste gang. Held og Lykke med forsøget.

LÆS BØGER

MUHAMMEDS  LIV 
er forfattet af Ibn Ishaq og oversat til Engelsk af professor A. Guillaume og oversat til dansk af =
HENRIK RÆDER CLAUSEN  og er udgivet af  
Forskningsforlaget  RAFAEL. ISBN 87-91107-19-9K

TIL ORIENTERING = MUHAMMED ER FORBILLEDE FOR ALLE MUSLIMER.

Vil du vide hvilke Politikere, der har kæmpet i årevis i Folketinget for, at disse kulturberigere kunne komme til Danmark, så læs denne bog = dette mesterværk =

MORTEN  UHRSKOV JENSEN har skrevet bogen
ET DELT FOLK som er udgivet på forlaget LYSIAS
ISBN 978-87-989198-5-8  UDKOM 2008"Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for retten, når vi let kan vinde uden blods-udgydelser; hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chance er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end at leve som slaver."

Winston Churchill

DER FINDES 57  MUSLIMSKE  OIC  LANDE.

Der findes 57 muslimske lande i OIC. Er det værd at overveje, hvorfor så mange lande lever efter islams sharia-love ???  OIC har haft sæde i FN siden 1969.

KÆRE JOURNALISTER

Kan islams globale succes skyldes en kombination mellem ( børneopdragelsen i muslimske hjem ) og mange børnefødsler, med opbakning i islams politikse love ??? 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE