OM CIVLIISATIONER
OM CIVILISATIONER www.kulturpartiet.dk

Præsenteret her = langfredag 2. april 2010

DEN KRISTNE CIVILISATIONS MULIGE DØD

Hvorfor dør den kristne civilisation i Rusland  ??? 

Hvorfor dør den kristne civilisation i Vesteuropa ??? 

Hvorfor dør den kristne civilisation i USA ???

Hvorfor dør den kristne civilisation i Australien ???

Hvorfor dør den kristne civilisation i Canada ???

Hvorfor dør den kristne civilisation i New Zealand ???

Hvorfor dør den kristne civilisation i østeuropa ???

http://www.stoetytringsfriheden.dk/index.php/skriv-underHVAD KENDETEGNER EN CIVILISATION ???

Hvad har kendetegnet civilisationer igennem tiderne ???

Hvorfor brød tidligere civilisationer sammen ???

Hvad kendetegner den kristne civilisation rundt omkring på jordkloden ???

Kan man se de samme tegn på sammenbrud i vestens kristne civilisationer = rundt omkring på jordkloden ???GENERALDIREKTØR = Hr KENNETH PLUMMERS TANKER ???

Jeg kender naturligvis ikke DR - GENERALDIREKTØR KENNETH PLUMMERS TANKER = men kunne man tænke sig, at han opfordrede samtlige medarbejdere ansat i DR = til at samle sig i små grupper på 3. personer, og derefter bad disse små grupper = lige fra chauffører og de ansatte i DRs - BUTIK I ØRESTADEN = til at udføre følgende opgave eller opgaver ???

KONKURRENCENS FØRSTE FASE

Samtlige små grupper på tre personer, skal derefter vælge =  7 Danske Forfattere = som ( DRs  MEDARBEJDERE ) kunne ønske = ville skrive bogen med en af = følgende to titler =1. HVORFOR DØR DEN KRISTNE CIVILISATION = HER PÅ JORDKLODEN = INDEN FOR DE FØRSTE 100 ÅR ???

2. HVORFOR OVERLEVER DEN KRISTNE KULTUR = HER PÅ JORDEN = I MERE END 100 ÅR ???KONKURRENCENS ANDEN FASE

DRs GENERALDIREKTØR = Hr KENNETH PLUMMER = Udpeger en gruppe på 3 personer som skal modtage = DR = personalets samtlige = forfatter-anbefalinger = som derefter noteres ned og som skal være afleveret inden den = torsdag ,den 20 maj = således at = kultur-kontorets nye vært = kan præsentere navnene på samtlige forfattere der er blevet nævnt af = DRs SAMTLIGE MEDARBEJDERE AF SMÅ ARBEJDSGRUPPER PÅ = 3 PERSONERS = MEDARBEJDERGRUPPER =

KENNETH PLUMMERS = OG MODTAGER GRUPPENS OPGAVER

Den gruppe som skal modtage = DR-ANBEFALINGER = af = DRs -medarbejdere = af navne på 7 forfattere starter med, at notere navnene på de personer der er ansat i = DR = som ikke har indsendt deres bud på = 7 forskellige forfattere = og det gøres naturligvis for at have navnene på medarbejdere = som muligvis kan fyres = hvis der på et tidspunkt skal fyres medarbejdere i DR. Det er naturligvis bedst med medarbejdere der er angagerede i DRs samlede produktion og organisation ???

LØRDAG DEN 22, MAJ 2010

Lørdag ,den 22. maj, så kan ( eventuelt ) = KULTUR-KONTORET = nævne navnene på de personer, som DRs medarbejdere = har foreslået til, at skrive en bog, med en af de her nævnte to titler =

1. HVORFOR DØR DEN KRISTNE CIVILISATION = HER PÅ JORDKLODEN = INDEN FOR DE FØRSTE 100 ÅR ???

2. HVORFOR OVERLEVER DEN KRISTNE KULTUR = HER PÅ JORDEN = I MERE END 100 ÅR ???DRs FORRETNINGSMULIGHEDER OG OVERVEJELSER

Når der skal skrives bøger, så skal disse bøger naturligvis udgives på et eller andet forlag. Der kan DR passende kontakte de danske forlag = der udgiver bøger = og lave følgende aftale med = Direktørerne = for disse forlag, om de vil udgive en bog = skrevet af = ( TRE FORFATTERE I FÆLLESSKAB  ) som er sammensat og udpeget af ( DRs DIREKTION i FÆLLESSKAB ) på følgende betingelser.

1. Den bog der skal udgives, kan kun sælges fra DRs butik i = DR-BYEN = i Ørestaden på Amager.

2. Et eventuelt overskud fra bogen = når moms og andre udgifter er trukket fra = deles ligeligt = med 50 procent til DR og 50 procent til det forlag der udgiver bogen . Eventuelle brøker under = en krone = tilfalder DR.

3. De tre forfattere der i fællesskab har skrevet en bog om = den kristne civilisations mulige fremtid = må naturligvis godt præsentere bogen på = bogmesser = men skal henvise købere af bogen = til DR.

4. De tre forfattere der i fællesskab har skrevet en bog = foræres automatisk 5 eksemplarer af deres egen bog af Forlaget = hverken mere eller mindre, medmindre noget andet aftales mellem DR og de tre forfattere, der har skrevet bogen.

5. Da nogle købere gerne vil have forfatternes navne signeret i den bog de køber, så forpligtiger = DR = sig til, at præsentere disse bøger i DRs-butik = i Ørestaden = hvor de tre forfatterne er til stede, for at signere de købte bøger, hvis de tre forfattere er villige til at stille op på en i forvejen aftalt dato.

6. Det aftales at denne bog de tre forfattere i fællesskab skal skrive, må ikke overstige 200 sider.

7. Hvis emnet er for omfattende til, at kunne nedfældes på papir = at tre forfattere der i fællesskab skal skrive denne bog, så har de jo mulighed for, at udgive en ( toer ) hvor forfatterne kan få det med, som de ikke kunne finde plads til inden for 200 sider om dette emne, men det bliver uden om = DR = som derfor bliver en sag mellem de 3 forfattere og Forlaget, om der skal skrives en forsættelse af deres første bog = eller måske flere udgaver på under 200 sider ??? Hvem kan vide dette ???

8. En anbefaling = Da der vil være flere forfattergrupper på 3 personer = som skriver under den samme titel = så vil jeg anbefale = at der er et billede af de tre forfattere på forsiden af bogen = således at læsere der vil købe flere bøger for at sammenligne indholdet, så har de med et billede på forsiden af de tre forfattere en større chance for, at kunne kende forskel på de forskellige forfatteres bøger.

FORVENTNINGER TIL DR

Jeg kan naturligvis ikke vide, hvordan = DR = vil promovere = = disse bøger = = og = = forfattere = = eller = = Forlagsdirektører = = men det er mit håb = også at høre hvad de Forlags-direktører der er med på dette samarbejde med = DR = har at sige om samarbejdet før og efter udgivelsen af bøger = fra deres forlag = og naturligvis interview af forfattere om = hvordan det er, at være tre om, at skrive om det samme emne ???

OPFORDRINGER FRA = DR

Der kommer af og til opfordringer til os lyttere fra = DR = til at komme med ønsker eller kommentarer til = udsendelser i DR = dette var så mit ønske, som jeg håber en eller anden der er ansat på = DR = læser, og bringer til = GENERALDIREKTØR - KENNETH PLUMMERS KENDSKAB.

EN MULIG OPFORDRINGER TIL LYTTERNE

Det er jo muligt, at = DR = oven i hatten, beder lyttere om, at indsende deres forslag til = ( navne på forfattere ) = som skal være med til at skrive en bog om = den civilisitation = som Danmark er en del af = kan overleve 100 år mere ???

EN FORBRUGER-OPLYSNING FRA MIG TIL DR.

Jeg vil bare oplyse, at jeg har betalt min licens = eller hvad det nu hedder. Det skyldes ikke, at jeg synes om alle = DRs udsendelser = men fordi jeg kun taler ( et sprog ) nemlig Dansk = og jeg betaler specielt = fordi jeg ønsker at bevare det Danske sprog. Jeg er orienteret om, at små sprog kan uddø, for jeg har læst hvad =

LOUISE WINDFELD.HØEBERG

Har skrevet under overskriften = SPROGLIGT LIGSYN = I weekendavisen 31. marts til 8. april 2010 i sektion bøger bagsiden, hvor hun skriver om sprogdøden for et sprog der var 65.000 år gammelt.Er det rigtigt vurderet af UNESCO, at ud af 5000 nuværende sprog, så tales der kun 500 af disse sprog om 1000 år ??? Dette antal kan jo lynhurtigt reduceres til nul sprog. Det er sådan noget "begavede" politikere afgør.

FORSAT GOD ARBEJDSLYST = DERINDE PÅ DR.

Med venlig hilsen =    Poul Leo Nielsen   alias    Saxo-Poul

Et sidste lille kvæk = for i dag = præsenteres her =

NÅR IMPERIER KOLAPSER = HVAD SÅ ???
NÅR USA KOLAPSER = HVAD SÅ DANMARK ???

Hvor mange danske landmænd har læst bøger, af den britiske historiker = NIALL FERGUSON = hvis ikke, så prøv evt. =  http://www.google.dk/

Niall Ferguson On Sovereign Debt
8 min. - 5. feb 2010
youtube.com - Relaterede videoer

www.forsvarspartiet.dk Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE