VORE DANSKE SOLDATER
VORE DANSKE SOLDATER www.kulturpartiet.dk

VORE DANSKE SOLDATER og NATOs SOLDATER
Præsenteret her 7. august 2009

Som Dansker, ønsker jeg naturligvis det bedste for vore Danske Soldater og deres allierede medkæmpere i NATO. I Afghanistan og Pakistan, er en farlig fjende af disse 2 lande tilsyneladende blevet dræbt. Jeg håber denne udvikling vil spare mange Danske soldater og allierede soldaters liv. Her er meldingen fra Jyllandsposten.

 
Jyllands-Posten
 
Taliban hårdt ramt: Chefen er dræbt

Offentliggjort 07.08.09 kl. 07:14 - opdateret kl. 07:42
 
Baitullah Mehsud, der er leder af den militante Taliban-bevægelse i Pakistan, er blevet dræbt. Det bekræfter Taliban-kilder fredag.

Mehsud døde sammen med sin hustru ved et angreb, der blev udført med et førerløst amerikansk fly onsdag.

Torsdag sagde Pakistans indenrigsminister, Rehman Malik, at han formodede, at Mehsud var blevet dræbt, men at han ikke kunne bekræfte det.

Tiltagende USA-angreb
De amerikanske raketangreb mod Mehsuds territorium i den nordvestlige del af Pakistan ved grænsen til Afghanistan er taget til i den seneste måned, og også Pakistan har bombarderet den militante højborg fra luften og med artilleri.

Mehsud betragtes som Pakistans fjende nummer et, og USA har udlovet en dusør på fem millioner dollar (25,8 millioner kroner) for at få fat i ham. Mehsud erklærede sig for leder af Pakistans Taliban-bevægelse i slutningen af 2007, og hans tilhængere menes at stå bag en bølge af selvmordsangreb i Pakistan og mod vestlige styrker i nabolandet Afghanistan.

Ritzau

TALIBAN og AL - QAEDA

Da det var den internationale muslimske organisation ( Al-Qaeda ) der var skyld i angrebet på World Trade Center og Pentagon i USA i 2001, så formoder jeg, at de lokale Talebans beboeres lokal-områder,  forsat vil blive ramt af NATOs missiler, så længe dette samarbejde mellem Taliban og Al-Qaeda vedvarer. Dette er min vurdering. Har du en anden vurdering ???

NATOs SEJR

Det må betragtes som en sejr for NATO, og NATOs soldater, når en farlig fjende, er sat ud af den militære kamp. Derfor STOR TAK  herfra, til vore Danske Soldater, og vore allierede soldater i NATO. Det er naturligt, når en selvstændig Nation som USA, bliver angrebet militært, at dette angreb bliver besvaret militært. Derfor den STORE TAK til NATO, og Danmarks og NATOs soldater.

Med venlig hilsen   Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-Poul

DR og ANALYSER

Jeg formoder at DR har kontakt til forskellige eksperter, der kan belyse betydningen af den militante leder Baitullah Mehsud,s formodede død nærmere, og betydningen deraf, for den jævne danske befolkning, og for arbejdsforholdene på vore Danske Soldaters arbejdsplads ved fronten.

RAPPORTER

For de danskere, der ønsker at høre meldinger direkte fra Danske Soldater ved fronten i Afghanistan, de kan læse direkte rapporter på  www.Siad.dk  om livet for Danske Soldater, ved fronten i Afghanistan.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE