DRONNINGENS MÆND
DRONNINGENS MÆND www.kulturpartiet.dk

DRONNINGS BEDSTE MÆND   Præsenteret her 30 juli 2009

Et eventyr på fantasiens og nostalgiens vinger, nu og i fremtiden.


HVEM ER DRONNING MARGRETHES BEDSTE MÆND ???
HVEM ER DET DANSKE RIGES TAPRESTE MÆND ???
HVEM ER DET DANSKE RIGES KLOGESTE  MÆND ???
HVEM ER DET DANSKE RIGES BEDSTE KVINDER ???


ET MULIGT SVAR  =  MIT EVENTYRLIGE SVAR.

Hvem er Dronning Margrethes tapreste og bedste mænd ???


I min fantasiverden = er det Dronningens Livgarde, og de soldater der i Dronningens levetid, har aftjent deres værnepligt i Livgarden.

Hvem er det Danske Riges bedste og tapreste mænd ???I min fantasiverden = er det de soldater der har kæmpet  og kæmper i udlandet i Kosovo og Afghanistan og andre steder i udlandet.


Hvem er Danmarks Riges klogeste og mest fremsynede kvinder og mænd ???


I min fantasiverden = er det de kvinder og mænd, der mener at Danmark er under angreb af en ( FEMTE KOLONNE ) en indre fjende, med en anden kultur-baggrund, der vil erobre det Danske Rige indefra. De danske kvinder og mænd, der har indset dette, er = i min fantasiverden = Danmarks Riges mest kloge og insigtsfulde kvinder og mænd i det Danske Samfund.

Hvem er Det Danske Riges tapreste og klogeste kvinder ???I min fantasiverden = er det de kvinder, der giver de Danske soldater deres opbakning, og de kvinder = der kæmper for Danmarks forsatte kultur ved, at bevare deres og vores danske vaner og skikke i vores og deres hverdag, samt ikke mindst de danske højtider, her i vores og Dronning Margrethe,s Danmark.
 
DANSKE FORSYNINGS-TROPPER

I min fantasiverden, er et land, der er infiltreret af en ( FEMTE KOLONNE ) ikke i stand til, at kende ven fra fjende. Hvad kan tidlige soldater så gøre, for at forsvare forsvare DRONNING MARGRETHE og Danmarks selvstændighed ???
I min fantasiverden = kan de samle sig i grupper, og koncentrere sig om selvforsyning, ved at dyrke de afgrøder, som kan frembringes i den danske jord, samt holde nyttige husdyr, og lære igen, hvordan en gris hjemmeslagtes, med mere. I min fantasiverden = kan kampsoldater mod en ukendt ( FEMTE KOLONNE ) få brug for erfarings-fæller, forskellige steder i Danmark, hvor de kan overleve.

DANMARKS KVINDER

Hvad kan Danmarks kvinder gøre. de kvinder der ønsker at give Dronning Margrethe deres opbakning, og som ikke ønsker, at udskifte (  Danmarks Grundlov ) med en religiøs Parallel-lovgivning ??? Hvad kan de gøre ???

1. I min fantasiverden =  kan kærester og  kvinder, der er gift med soldater, og tidligere soldater, give deres kærester og mænd forsat opbakning ved, at starte mindre haveforeninger op, som gør selvforsyning af danske afgrøder mulig, samt overveje, hvordan disse afgrøder opbevares bedst muligt. I min fantasiverden = er det hvad disse kvinder kan gøre.

DANMARKS ANDRE KVINDER

2. I min fantasiverden =  kan alle andre af Danmarks kvinder naturligvis gøre det samme. Desuden kan Danmarks kvinder studere ( islams børneopdragelse i muslimske hjem ) nøjere, for at overveje, om det er denne børneopdragelse de ønsker indført i Danmarks skoler, hvis Danmarks Grundlov erstattes af en fremmedartet religiøs Parallel - lovgivning, der altid indfører denne børneopdragelse, når muligheden er der.
I min fantasi = vil Danmarks andre kvinder samles i mindre private grupper , een gang ugentlig for, at sammenligne forskellige måder at opdrage børn på, i forskellige lande. I min fantasi =  er det hvad danske kvinder kan gøre.

ISLAMS HEMMELIGE EROBRINGSVÅBEN

I min fantasiverden = er = ( opdragelsen i muslimske hjem ) den  børneopdragelse som Muhammed indførte for cirka 1400 år siden, hemmeligheden bag, at det er lykkedes islam, at indføre deres religiøse lovgivning i 57 lande her på jordkloden. I min fantasi =  er de bedste eksperter i, at vurdere børneopdragelse Danmarks kvinder.

DRONNING MARGRETHES FORVENTNINGER

I min fantasi = forventer Dronning Margrethe af Danmarks kvinder, at de samler sig i mindre grupper een gang om ugen og vurderer og studerer børneopdragelse. Sådan er det = i min fantasi.

FANTASI og VIRKELIGHEDEN

I min fantasi = er Danmark under angreb af en fremmed kultur med ønsket om , at indføre deres religiøse lovgivning her i Danmark i ledtog med en ( FEMTE KOLONNE ) en indre dansk fjende, der også ønsker at erstatte Danmarks Grundlov, med islams sharia-love. I min fantasi = ønsker den indre danske fjende, at kuppe Danmarks Demokrati ovenfra. Fantasi behøver naturligvis ikke, at have noget med virkeligheden at gøre = vel ??? 

Besøg evt. www.durban2.dk  og husk at OIC kan www.Google.dk s


O.I.C  =  Organisation of the Islamic OrganisationKan det være interessant for Danmarks kvinder, at undersøge hvordan børneopdragelsen er i disse  ( 57 O.I.C - LANDE ) ???Der kan læses mere om islams børneopdragelse på www.islam-info.dkMin fantasi = er måske fyldt med tvangstanker, om et kup ovenfra, af en ( FEMTE KOLONNE ) i Danmark, og fortiet af store dele af Danmarks Intellektuelle elite. Jeg vil forsvare mig med, at min billige fantasi kan være inspireret fra fakta, fra virkelighedens verden.  Vurder det selv.

Med venlig hilsen   Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-Poul
HAR DRONNINGENS MÆND, OG DANMARKS ØVRIGE SOLDATER OVERVEJET = HVOR DERES ORDRER KOMMER FRA ???http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU


Hvem har lukket ræven ind i hænsegården ???

Hven har skrevet under på EUROMEDITERRANIEN  ???

Det har EU i juli i Frankrig i år 2008


http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE