OMVENDELSESMETODER
OMVENDELSESMETODER www.kulturpartiet.dk

islams omvendelsesmetoder.   Er de på vej til EU  ???


Præsenteret her    26. juli 2009


Nyheder
 

Redning af koptisk pige i Egypten udløser muslimsk angreb


Af Michael Larson

Egypten: Kristne kvinder

Kristne piger kidnappes jævnligt i Mellemøsten - bl.a. i Egypten. Kidnapperne får udbetalt penge fra bl.a. Saudi-Arabien, hvis det lykkedes gennem tvang at konvertere pigerne til islam. Den 21. maj blev den kristne pige Nermeen Mitry på 16 år kidnappet og forsøgt tvangs-omvendt til islam. Pigen blev imidlertid befriet. Det udløste et muslimsk angreb på de kristne koptere.

Resumé:


ISTANBUL, den 16. juni (Compass Direct News) - Egyptiske nyhedskilder rapporterer, at sikkerhedsstyrker grundløst har tilbageholdt to kristne i næsten en måned som et led i en dækmanøvre, der skal forklare et muslimsk angreb på koptere som "sekterisk vold."

Volden brød ud i sidste måned i landsbyen Toma, nær El-Mahalla El-Kubra i midten af Nil Deltaet, da lokale muslimer angreb koptere, som havde befriet Nermeen Mitry på 16 år. Ifølge nyhedsbureauet "Assyrian International News Agency" havde muslimer kidnappet den koptiske pige og forsøgt at omvende hende til islam. Kidnapningen fandt sted den 21. maj.

Efter befrielsen af pigen angreb omkring 150 muslimer fem af Mitry's familiemedlemmer, da de kørte hjem til deres landsby. Politiet arresterede 14 muslimer og 11 koptere. De fleste af gerningsmændene er blevet frigivet, fortalte kopterne, mens to muslimer og to tilfældigt udvalgte koptere stadig tilbageholdes.

Tilbageholdelsen af kopterne er en dækmanøvre, som skal skjule, at angrebet var et ensidigt muslimsk angreb og skal forhindre begge sider i at forårsage yderligere forstyrrelser.

"Det er et spil, der kræver en vanskelig balancegang. Sådan gør sikkerhedstjenesterne altid," sagde Helmy Guirguis, som er formand for "U.K. Coptic Association". "De bliver nødt til at arrestere lige mange fra begge sider, og nogle gange snupper de endda folk på gaden."

Hele nyheden:


Redning af koptisk pige i Egypten udløser muslimsk angreb


Politi arresterer tilfældige koptere for uberettiget at give indtryk af, at der er tale om gensidige "sekteriske sammenstød".

ISTANBUL, den 16. juni (Compass Direct News) - Egyptiske nyhedskilder rapporterer, at sikkerhedsstyrker grundløst har tilbageholdt to kristne i næsten en måned som et led i en dækmanøvre, der skal betegne et muslimsk angreb på kopterne som "sekterisk vold."

Volden brød ud i sidste måned i landsbyen Toma, nær El-Mahalla El-Kubra i midten af Nil Deltaet, da lokale muslimer angreb koptere, som havde befriet Nermeen Mitry på 16 år. Ifølge nyhedsbureauet "Assyrian International News Agency" havde muslimer kidnappet den koptiske pige og forsøgt at omvende hende til islam. Kidnapningen fandt sted den 21. maj.

Efter befrielsen af pigen angreb omkring 150 muslimer fem af Mitry's familiemedlemmer, da de kørte hjem til deres landsby. Politiet arresterede 14 muslimer og 11 koptere. Under voldelighederne, blev et lager med genbrugspapir, som ejes af Mitry's far, brændt ned.

De fleste af gerningsmændene er blevet frigivet, fortalte kopterne, mens to muslimer og to tilfældigt udvalgte koptere stadig tilbageholdes. Arrestationen af kopterne er en dækmanøvre, som skal skjule, at angrebet var et ensidigt muslimsk angreb og skal forhindre begge sider i at forårsage yderligere forstyrrelser.

Hany Haziz, en lokal urmager, der har deltaget i forsoningsmøder, hævdede, at indenrigsministeren beordrede arrestationerne til at vare i 45 dage for at skabe et falskt indtryk af, at der er tale om gensidige "lokale stridigheder," ifølge "Coptic News Bulletin".

Myndighederne forsøger at gøre kristne medansvarlige


Koptiske aktivister er enige om, at staten bruger arrestationer af koptere til at skabe et falskt indtryk af, at muslimer og koptere er lige ansvarlige for urolighederne, når muslimer anstifter sekteriske voldeligheder.

"Det er et spil, der kræver en vanskelig balancegang. Sådan gør sikkerhedstjenesterne altid," sagde Helmy Guirguis, som er formand for "U.K. Coptic Association". "De bliver nødt til at arrestere lige mange fra begge sider, og nogle gange snupper de endda folk på gaden."

Internationale og egyptiske nyhedsbureauer citerede statslige sikkerhedsstyrker for at sige, at Mitry var blevet forlovet med den lokale muslimske unge mand, Hossam Hamouda, og at deres forhold har resulteret i voldsomme sammenstød i landsbyen med 2000 mennesker.

Hertil kommer, at en rapport torsdag den 11. juni fra den "Egyptian Association for Democracy", der inkluderede citater fra lokale muslimer, der gentog de statslige sikkerhedsstyrkers erklæringer. Men rapportens forfattere fik ikke lov til at interviewe Mitry's søster.

Får penge fra Saudi-Arabien for tvangs-konverteringer


Nogle koptere har imidlertid fortalt, at muslimske borgere i Toma blev vrede over, at bortførelsen og forsøget på tvinge Mitry's konvertering til islam slog fejl, da gerningsmændene var blevet lovet, at de ville tjene penge fra islamiske grupper, som betaler betydelige summer for sådanne konverteringer.

Muslimerne blev vrede over, at pigen undslap islamiseringen, fortalte en egyptisk journalist til nyhedsbureauet Compass. "Der er mange penge involveret i islamisering af koptiske piger - tusinder af amerikanske dollars, der primært finansieres af Saudi-Arabien og Golfstaterne."

Den kidnappede piges beretning


Ifølge nyhedsbureauet "Assyrian International News Agency" (AINA) har Mitry over for organisationen "Free-Copts Organization" fortalt, at hun blev bedøvet af en muslimsk veninde og derefter kidnappet.

Da hun vågnede, var hun i et hus i Zagazig, en by i det østlige Nil-Delta, og en skægget muslimsk mand forsøgte at omvende hende til islam. Senere konstateredes det, at denne mand hedder Essam Abu Deiof Hamoud, og at han er en slægtning af den pige, som angiveligt dopede Mitry.

"Manden var meget selvsikker og fortalte mig, at jeg ville blive den fjerde koptiske pige, som ville 'lære at kende den sande Allah' og konvertere til islam gennem ham," fortæller Mitry ifølge AINA til "Free-Copts Organization". "Jeg sagde til ham: 'Jeg er forlovet og skal giftes, når jeg bliver gammel nok, og jeg vil aldrig konvertere til islam', da det ville være en katastrofe for mig. Han gjorde sit bedste for at få mig til at ombestemme mig."

En af bortførerens familiemedlemmer, som kendte Mitry's familie, kontaktede dem og fortalte, hvor hun befandt sig. Hendes familie kom så og reddede hende fra Hamoud.

Myndighederne berygtede for at returnere piger til deres kidnappere


Politiet fortalte familien, at de skulle bringe hende hen til statens sikkerhedsdirektorat, men da de ikke havde tillid til myndighederne, bragte de hende i stedet hen til klosteret "Coptic St. Demiana" nordøst for Kairo. Egyptiske myndigheder har været kendt for at returnere koptiske piger tilbage til deres muslimske kidnappere og derefter lukke sagerne.

Da dette blev skrevet, var Mitry stadig i klostret, mens hun venter på, at den anspændte situation falder til ro i Toma. Nogle kristne advokater tror, at kopterne vil arrangere et ægteskab for hende, inden hun vender tilbage til landsbyen for at gøre hende mindre udsat for en fremtidig kidnapning.

Indtil da fortsætter forsoningsmøderne mellem koptere og muslimer under ledelse af politiet. Ingen kristne præster er til stede.

Sådanne møder er almindelige i Egypten, hvor forskellige parter går sammen om at løse juridiske spørgsmål uden om retten. De har et socialt formål, der går ud på at genoprette troen og samfundsordenen i en situation med sekteriske spændinger. Men advokat grupper bliver bekymrede, når disse møder ikke bare har til formål at løsne op for spændinger i lokalsamfundet, men i stedet kommer til at fungere som en erstatning for administrativ retfærdighed og en ordentlig undersøgelse."Forsøger at udslette kristendommen i Egypten"


Menneskerettighedsgrupper siger, at Mitry's bortførelse er en lille del af en større kampagne for at befri Egypten for dets koptiske indbyggere ved at gennempresse konverteringer til islam eller på anden måde udslette kristendommen i landet.

Kampagnen omfatter en nylig officiel bekendtgørelse fra justitsministeriet om, at Abu Hennes, en af Egyptens få rent koptiske byer, vil blive omdøbt til Wadi al-Neinaa (Pebermynte dalen). Byens koptiske arv går tilbage til det fjerde århundrede, og stedet har symbolsk betydning, da det menes at være det sted, som tog imod Maria, Josef og Jesus efter deres flugt fra Israel.

Torsdag den 11. juni protesterede tusindvis af koptere imod den forsøgte navneændring, ifølge den egyptiske, kristne ugeavis Watani. Lignende demonstrationer fandt sted i 1979, da tidligere præsident Anwar Sadat også forsøgte en navneændring. I lyset af protesterne, droppede han den til sidst.


16. juni 2009, Copyright: Compass Direct og Åbne Døre Danmark

Besøg evt.  http://www.forfulgt.dk/  og

Koranen
artikeldatabase.
www.nymoedom.dk.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE