XL BYG
XL BYG www.kulturpartiet.dk

HAVEBÆNKS-LITERATUR-KOMMODER med mere og XL BYG
Præsenteret her 14. juli 2009 på Bastillesdagen, som er Frankrigs Nationaldag. Den kan  www.Google.dk s

HER FINDER DU XL-BYGS HJEMMESIDE  http://www.xl-byg.dk/

Når en livlig familie i store træk fungerer godt, så er næste punkt, hvordan man får familiens medlemmer til at fungere godt, også samtidig med, at der bliver mulighed for, at familien kan trives individuelt personligt godt. Hvordan kan det gøres ???

HAVEBÆNKEN SOM UDGANGSPUNKT

Der bygges et brugervenligt miljø op omkring havebænken, og her har familier, der kan gå hele vejen rundt om deres beboelse naturligvis en stor fordel. Jeg vil her pege på nogle af disse fordele, Jeg vil her specielt gå efter at udvikle et HAVEBÆNKS-LITERATUR-MILJØ. Det betyder, at literatur skal være tilgængelig, inden for håndens rækkevidde, i det øjeblik familiens overhoved, hun sætter sig på bænken.

HER KOMMER XL BYG IND I BILLEDET

Et havebænks-literatur-miljø kan opbygges forskelligt, alt efter familiens literære interesser og familiens antal og alder. Jeg vil foreslå at købe en hvid havebænk som udgangspunkt, medmindre nogle af husets beboere, instisterer på selv, at ville bygge havebænken.

DEN HVIDE LITERATUR-HAVEBÆNK

Når den hvide literatur-havebænk står færdig, og muligvis er malet hvid af et familiemedlem, så kan den driftige ( gør det selv kvinde ) eller ( gør det selv mand ) bygge en kommode, der kan stå under bænken. Denne kommode kan males i flere farver, alt efter familiens ønsker. Er der plads til to literatur-opbevarende kommoder, så kan jeg godt forestille mig, at den ene bliver malet mørkeblå, og den anden lyserød.

OG REGNEN KOM

Og regnen kom, og læsestoffet ville under normale omstændigheder blive vådt, men nu kan den gode litteratur og andet læsestof kommes i en kommodeskuffe og forblive tørt. Når der ryddes op, inde i huset, så kan eventuelle reklametilbud også anbringes i kommoden til senere sortering.

EN HVID BÆNK og EN RØD BLOMST

Nogle kvinder ønsker at gøre omgivelserne omkring en havebænk hyggelige, så ved siden af bænken kan man have et lille bord, hvorpå der anbringes en rød blomst, som jeg persoligt synes matcher en hvid havebænk godt, og også matcher en hvid Litteratur-havebænk godt. Hvis ( gør det selv personen ) ønsker noget, som den gule eller røde blomst skaL stå på, så kan ( gør det selv personen ) hente inspiration i ( XL BYG ) og derefter bygge sit eget individuelle og personlige blomsterbord.

LITTERATUR og BØRNELITTERATUR

Hvis der skal være plads til børnelitteratur, ( Anders And ) og hvad børn ellers læser, så har de også brug for plads til deres litteratur. Det kan eventuelt gøres ved, at bygge et lille firkantet bord i bænkhøjde, hvor der kan være plads til børnelitteratur indvendig, og en sodavand eller en kaffekop oven på. Her gives der mulighed for, at børnene selv kan vælge den farve, som de ønske deres bord til opbevaring af børnelitteratur skal have.

STORE BØRNEFAMILIER

Måske mangler der i større børnefamilier mere plads til børnelitteratur, og her er det måske nødvendigt, at bygge en kombination af et bord og en kommode på samme længde som havebænken, og som kan stå foran havebænken. Dette er en oplagt udfordring for ( gør det selv folket ) og her er der igen hjælp og rådgivning at hente hos ( XL BYG )

FAMILIENS RYGEPOLITIK

I  mange børnefamilier, er det forbudt at ryge i familiekøkkenet inden-dørs, og derfor kan en havebænk være nyttig, som et sted, hvor familiens rygepolitik tillader, at der ryges. På denne måde kan en litteratur-havebænk være nyttig, for her kan dagens avis læses, mens der ryges en smøg.

ANDRE ANVENDELSES-MULIGHEDER

Her kan familien læse en bog, i rimelig fred, Lidt væk fra familiens TV, og andre af familiens elektronik, der kan virke forstyrrende for de intellektuelle ( gør det selv folk ) mens de studerer XL-BYG avisen, og beregner hvordan havebænken eventuelt kan overbygges, så man kan sidde på havebænken uden at blive våd. Der skal vindforholdene også tages i betragtning, og det kræver visse beregninger. Der hvor litteraturen opbevares omkring havebænken, skal der naturligvis tages højde for, at det ikke regner ind der, hvor havebænks-litteraturen opbevares.

OPDRAGELSES - PERSPEKTIVET

De børn der efterlader deres Anders And og andet læsestof, uden at komme det på plads i deres skuffe eller skab, kan opleve, at deres børnelitteratur bliver vådt eller blæser væk, og det vil måske ??? lære dem, at lægge deres børnelitteratur på plads, hvis de vil undgå, at det bliver vådt, eller blæser væk. Forældre kan anbringe tegneserier eller bøger i børnenes skuffer, som forældrene kan mene er udviklende for deres børn, på et eller andet senere tidspunkt.

LITERATUR-HAVEBÆNKEN og YTRINGSFRIHEDEN

Her er vi ovre i Dansk lovgivning om ytringsfriheden, og jeg kender ikke svaret på, hvad ytringsfriheden tillader,at du skriver på din havebænk. Her er et eksempel fra virkelighedens verden = Indlæg fundet på www.ekstrabladet.dk 

Racistisk havebænk anket til landsretten

En havebænk med racistiske slagord risikerer destruktion, efter dens ejer er dømt for racisme. Men han vil ikke opgive sin bænk og har nu anket rettens afgørelse til Landsretten

09:51 - 14. jul. 2009 | Dorthea Dittmer

  • Afstemning

Må man skrive racistiske udtalelser på sin havebænk?

Det er helt i orden, det er jo mandens egen bænk
Nej ikke hvis det kan ses fra vejen
Nej et racistisk udsagn er aldrig i orden

Hvad skal der ske med den racistiske havebænk?

Den skal da blive stående i mandens have
Teksten skal fjernes, uden den kan den godt blive stående
Den skal destueres

Den racistiske havebænk skal nu en tur i Landsretten, ejeren har anket sin racismedom. (Foto: Privat)

  • Facebook

10 dagsbøder á 200 kroner og en havebænk som skulle laves til pindebrænde var mere end 76-årige Bent Hansen ville finde sig i, bare fordi han med tusch havde skrevet racistiske slagord på sin havebænk. Nu har den aldrende herre anket afgørelsen til Landsretten. Det bekræfter retten i Holbæk, hvor sagen har kørt.
'Vi modtog en anke i går', lyder det.

Kun hvide
Det er bænkens sydafrikanske påskrift, 'Nur Blankes - Kaffer nie', som på dansk betyder noget i stil med 'kun hvide - ingen negre', som har sat sindene i kog og til sidst resulteret i, at den omtalte havebænk blev fjernet fra sin plads i solen i Bent Hansens have af politiet.
Ekstra Bladet har forsøgt at finde frem til den racistiske havebænk, men dens præcise lokalisering er på nuværende tidspunkt ikke til at få afklaret, hos Midt- og Vestsjællnds Politi oplyser man dog:
'Den er her et eller andet sted'.

Holdt under opsyn
Havebænken er altså stadig i politiets varetægt, og der bliver den, indtil Bent Hansens sag er afgjort, men hele miseren omkring bænken kunne være undgået, mener den rasende ejer. Det sydafrikanske citat er nemlig skrevet med tusch og kunne let være fjernet.
'Giv mig tyve sekunder med bænken, så kan jeg fjerne skriften med sprit, da det jo bare er skrevet med spritpen', siger Bent Hansen til nordvestnyt.dk.

Bænken har ikke gjort noget
Bænken har været i politiets varetægt siden de fjernede den i juni, men meget tyder altså på, at den ikke kommer tilbage til sin ejer igen. Veludført politiarbejde, eller bare ren spild af borgernes penge? Bent Hansen er i hvert fald ikke i tvivl.
'Jeg fatter ikke, at politiet bruger så mange ressourcer på den her sag. Jeg er parat til at tage min straf. Men jeg er sur over, at det skal gå ud over min havebænk. Den har jo ikke gjort noget', siger 76-årige Bent Hansen.

Hvad synes du? Hvad må man skrive på sin egen havebænk på sin egen grund? Og skal bænken frigives mens sagen behandles?

ET HAVEBÆNKS-POLITI

Planlægger vores politikerne, at islams Parallel-lovgivning bliver indført i Danmark og EU, og at det derefter skal indføres et ( Havebænks-politi ) som skal lede efter racitiske skrifter på folks havebænker rundt om i landet, således at Danskere dømmes efter den Danske racisme-paragraf, men under opsyn af et islamisk Vogternes råd, ligesom i Iran ???

HVAD VED VORE  EU - POLITIKERE ???

Hvem kan vide dette ??? Vore EU - Politikere ???  Det er jo ikke alt vore EU-Politikere fortæller os danskere om formålet og fremtids-tankerne med og om EU - Projektet. Jeg vil gøre havebænks-forældre opmærksomme på, at de skal være meget opmærksomme på, hvad deres teenage-børn skriver med tusch på familiens havebænk fremover.

HVOR GÅR GRÆNSEN

Hvor går grænsen for Ytringsfriheden, inden for familiernes private ejendom eller udenfor ??? Må man ikke bestemme, på sin egen ejendom, hvem man vil have siddende på sin egen havebænk ??? Er denne arrestation af en havebænk, i virkeligheden et angreb på ytringsfriheden også i det offentlige rum ??? Ja jeg spørger bare. Hvor går grænsen for ytrings-friheden ??? Hvad rummer EU i virkeligheden ??? Måske dette =RACISME - PARAGRAFFEN

Hvordan ønskes racisme- paragraffen administreret i fremtidens EU ??? Skal den være et middel til, at kontrolere ytringsfriheden i fremtidens EU, efter EU - Poitikernes fremtidsdrømme for EU - Projektet, når Tyrkiet og andre muslimske lande skal ind i EU fra år 2010. Vi ved jo, at der føres hemmelige dialog-forhandlinger i Udenrigsministeriet med det formål at sammensmelte islams kultur og Vestens kultur. Her er beviset for, at der tages beslutninger hen over hovedet på de befolkningerne i de 27 EU - LANDE. Besøg =

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

ER XL-BYG MEDSKYLDIG

Er XL-BYG eventuelt medskyldig i racisme, fordi de muligvis har solgt den havebænk som er blevet konfiskeret. Er jeg langt ude i teorien her ??? Måske, men lad os se, hvad der er praksis efter Koranens og islams lovgivning. Lad os besøge dette islam-leksikon  www.islam-info.dk  under ( kvinder )

VOLDTÆGT AF KVINDER og ISLAMS LOVE

De urene kan forulempes
"...de skal trække deres tørklæde sammen omkring sig, så at de kan kendes (som ærbare, rene) og så de ikke forulempes" (Sura 33.59). (De ærbare , rene skal kendes så de ikke forulempes ligesom de urene).

Kvinders troværdighed ved voldtægt
En kvinde kan ikke få en voldtægtsmand dømt medmindre hun har 4 mandlige vidner: "Hvis de (kvinderne) ikke kan bringe 4 vidner, som er mænd, er de ud fra Allahs syn løgnere" (Sura 24.13)

VOLDTAGNE KVINDER

Kvinder der er voldtaget, er selv skyld i det, for hvis de havde båret tørklæde, så var de aldrig blevet voldtaget. Sådan ser islam på voldtægt i følge Koranen. Hvis XL-BYG ikke havde solgt en havebænk, så var der aldrig blevet skrevet racistiske udtalelser på denne havebænk. Derfor åbner islams normale praksis op for, at islam kan dømme en sælger af en havebænk for, at hvis der er skrevet noget racistisk på denne af XL-BYG solgte havebænk, så kan XL-BYG dømmes efter islams racisme-paragraf. Nu  kan vi jo ikke vide, hvilke indrømmelser EU vil give i sine dialogforhandlinger med islam, men hidtidige erfaringer viser, at EU vil gå meget langt i denne Dialog med islam. Det viser tilladelsen til, at 250 millioner muslimer får fri indrejse-tilladelse til EUs 27 medlemslande fra år 2010 ifølge EUROMEDITERRANIENAFTALEN som EU underskrev i juli 2008.

XL-BYG og ADVOKATER

Der har været et parti i folketinget, der har foreslået, at Racisme-paragraffen eller blasfemi-paragraffen i Danmark skulle afskaffes, men forslaget blev ikke vedtaget. Det er formentlig muligt for advokater tilknyttet XL-BYG, at orientere sig om, hvordan islam administrerer racismeparagraferne og blasfemi-paragrafferne i de muslimske lande, således at XL-BYG kan vide, hvad de kan forvente af fremtiden, hvis EU giver for store indrømmelser i dialogprocessen med EU. Måske vil det være uklogt af XL-BYG at sælge havebænke efter år 2010, når Euromediterranienaftalen træder i kraft. Hvem kan vide dette ??? Besøg eventuelt =

http://www.internationalfreepresssociety.org/  om fri tale og frihed

Hvor flere og flere intellektuelle begavelser, advarer imod EUs dialogpolitik med islam.

Blasfemiparagraffen:
Racismeparaffen:

Hvad er forskellen ???

For dem der læser bøger ?
http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/

HAVEBÆNKEN 2. HALVLEG  Præsenteret her 20. juli 2009

ment)

Historien om den racediskriminerende havebænk har nu taget en ny drejning, idet ejeren Bent Hansen nu har anmeldt vicepolitichefen for at udbrede racisme:

- Siger Bent Hansen.

Bent Hansen er iøvrig national socialist, så det må siges at være en noget usædvanlig anmeldelse.

Læs mere: Nordvestnyt


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE