TILLYKKE GRØNLAND
TILLYKKE GRØNLAND www.kulturpartiet.dk

TILLYKKE GRØNLAND MED SELVSTYRELOVEN  vist 22 - juni 2009

Vores fælles Dronning, Dronning Margrethe overrakte landets nye selvstyrelov til Landtingsformand Josef Motzfeldt i Landstingssalen i Nuuk

TILLYKKE GRØNLAND med en NY BEGYNDELSE


Skiftet fra hjemmestyre til selvstyre betyder, ud over at Grønland får ejerskab over sin undergrund. Desuden bliver Grønlænderne og Grønland i folkeretlig forstand et anerkendt folk, og det betyder,at Grøndlandsk nu er det officielle sprog på Grønland.

NÆSTE GENERATION

Nu hvor Grønland har haft valg, så håber jeg næste Generation kan løfte det store arbejde der venter. Det bliver en stor opgave,der skal løftes,også socialt.HELD og LYKKE med det.2 Millioner kvadratkilometer er et stort område at regere, og kræver en stor indsats, at kunne forsvare og holde sammen på.

ET FOLKS HUKOMMELSE

Her i Danmark er Grønlændere blevet smidt ud af Gellerup-parken ved Århus. Selv om Grønlændere her i Danmark har de samme rettigheder som de blåøjede danskere i Danmark , så formåede Danmark ikke at forsvare Grønlændernes rettigheder, da muslimer med vedholdende chikane, fik smidt Grønlænderne ud af Gellerup-parken. På den baggrund er det fuldt forståeligt, at det Grønlandske folk ikke ønsker, at være en del af et så svagt rigsfællesskab.

ADVARSLEN TIL DET GRØNLANDSKE FOLK

Der er politikere, der har lukket muslimer ind i Danmark uden det danske folks accept og godkendelse. Muslimer følger Allahs ordre, og denne TOTALITÆRE IDEOLOGI, anser alle andre folkeslag som anden-rags-mennesker og undermennesker. Danmark formåede ikke, at være herre i eget land. Denne dårlige behandling af Grønlændere var aldrig sket, hvis der ikke var Politikere der var gået bag det Danske Folks ryg. Derfor denne advarsel til Grønland og Grønlændere. En muslim på Grønland er en muslim for meget.  Deres religion siger, at alle andre folkeslag skal underkaste sig muslimer.

GRØNLÆNDERE = KIK RUNDT PÅ JORDKLODEN

Vil i undgå at  leve efter de samme religiøse love, som mennesker lever efter i Iran eller Saudi-Arabien eller andre muslimske lande, så undgå, at lukke den første muslim ind i jeres land. Kære Grønlandske Politikere, se at komme ud af Rigsfællesskabet hurtigst muligt, for i det Danske rigsfællesskab, har alle EU - indbyggere ret til, at bevæge sig ud over alle Nationale Grænser. Det gælder også for de cirka 150 millioner muslimer, der fra 2010 Har fået fri indrejse til Europa af EU.

HERRE I EGET HUS

Hvis i ønsker, at være HERRE I EGET HUS, så håber jeg, at i tager denne trussel med i jeres bedømmelse af jeres udenrigs-politik. Løs problemet inden det opstår. Der findes Grønlændere i min bekendtskabskreds, som jeg sætter stor pris på. I har en fri sjæl, som ikke trives under en enhedskultur, der styrer 90 procent af jeres hverdag, med mærkelige religiøse skikke, som er uforståelige for et frit folk, der er selvstændigt nok til, at træffe egne beslutninger.

DANMARKS NAVLE og EROBRERMOSKEER

Der er bygget flere Moskeer i EU-landene der er døbt ( EROBRER-MOSKEER ) Det nævnes ikke i den Danske presse, eller af Politikere, hvorfor de bygges, eller hvordan de financeres ??? De har åbenbart for travlt til, at kikke på Danmarks Navle = interne Danske forhold, så de ikke aner, hvad der foregår i de andre EU - lande, noget som for normale mennesker vil virke mistænkeligt.
Dette var min advarsel til det Grønlandske folk, og måske især til de Grønlandske Politikere. Hold øjnene åbne, hvis i vil bevare jeres nuvundne selvstændighed, som den nye selvstyrelov giver jer. Der er mange trusler.                           Med Venlig Hilsen   Poul Leo Nielsen

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

Besøg eventuelt også  www.forsvarspartiet.dk  og hør Asgers tale.

Besøg også   www.islam-info.dk  og læs om islams love, ( Sura-erne ) som alle muslimer skal adlyde. De love, som de muslimer fulgte, da Grønlændere i Danmark, blev smidt ud af Gellerup-parken i Århus.

ISLAMS FARLIGSTE VÅBEN = BØRNEOPDRAGELSEN.

Jeg vil opfordre alle Grønlanske kvinder, til at modarbejde den børneopdragelse, som foregår i muslimske hjem. Jeg vil advare jer imod muslimske undervisere og lærere i jeres skoler og på andre institutioner. Bevar jeres egne vaner, og jeres egen kultur. Tænk lidt nærmere over dette mit råd, til det Grønlandske folk. Læs også også afsnittet om ( islams børneopdragelse ) her på kulturpartiet.
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE