OM EU VALGET
OM EU VALGET www.kulturpartiet.dk


PARALEL-LOVGIVNING og EU-VALGET   den 7. juni 2009
Præsenteret her på siden, den 8. juni 2009

Dagen efter EU - valget, kan vi konstatere, at vore EU-POLITIKERE ,lukker en Kultur ind i landet, der overalt på jordkloden kæmper for, at indføre deres egen  PARALEL-LOVGIVNING.
Hvad ved vore nyvalgte  Danske EU-Politikere så, om denne denne nye indvandrer-kultur og hvordan deres PARALEL-LOVGIVNING virker i de 27 EU-lande, og hvor udbredt den er ???

OM EU-VALGET 7. JUNI  2009

Vælgere ialt               4. o54.298
Valgdeltagelse           59,5 procent
                               
EP valg 09            antal afgivne stemmer  justering

Socialdemokratiet              503.982   A       503.715
Radikale                            100.011   B         99.981
Konservative                     297.033   C        297.040                        
SF                                     371.197   F        371.375
LIB.ALL.                              13.896    I          13.845
Juni-bevægelsen                  55.395   J          55.350
Folkebevægelsen                168.035   N        168.447
Dansk Folkeparti                 357.776   O        357.832
Venstre                              473.934   V         474.161
 

Valgforbund      ABF  CIV JN    kilde:   DR

KONKRET VIDEN

I et VIDENS-SAMFUND må vi vælgere formode, at vore Danske EU - KANDIDATER har konkret VIDEN om den BARCALONA-ERKLÆRING fra 1995 der er blevet vekslet til EUROMEDITERRANIENAFTALEN i 2008 og som giver fri indvandring for cirka 250 millioner muslimer til EU, fra år 2010 fra Nordafrikanske lande. Hvis vore NYVALGTE Danske Politikere ikke kender det politiske forløb, der er sket nede i EUs ( BUREAUKRATISKE POLITISKE MASKINRUM ) og som har ført frem til denne EU - AFTALE, så bør de nyvalgte EU - POLITIKERE hjem, og læse på de ( POLITISKE LEKTIER ) så de er i besiddelse af så meget KONKRET VIDEN, så de kan oplyse os Danske VÆLGERE , om den formodede politiske gevinst, af denne allerede vedtagne lov, samt den politiske proces, der førte til resultatet EUROMEDITERRANIENAFTALEN ??? Jeg vil længere nede på siden, præsentere de NYVALGTE EU - POLITIKERES mere personlige resultater når, resultaterne er helt på plads. De nysgerrige må helt til bunds.

PARALEL - LOVGIVNINGEN

Vore nyvalgte  EU - POLITIKERE  med det globale udsyn ved naturligvis, at lige meget hvilket land på jordkloden, som muslimer bosætter sig i, så kæmper de, for indførelse af deres religiøse PARALEL-LOVGIVNING, hvor der er kontant afregning ved lovovertrædelser. Et enkelt lille eksempel fra virkelighedens verden.

”Svensk” sheik hugger hånden af en tyv.

Beboerne i byen Kismavo i Sydsomalia holdes i skak i et skrækvælde med Kalashnikovs og sharialove. Midt i disse voldsomheder findes en somalier med svensk statsborgerskab.

Fuad Mohamed Qalaf kom til Sverige som asylsøgende 1992, og nogle år senere fik han statsborgerskab. Hans vigtigste beskæftigelse i sit nye land var at sprede islam som imam i forskellige moskéer i Stockholmsområdet. Han har prædiket Jihad (hellig krig mod de vantro) og i Rinkeby moskéen kundgjort, at amerikanere og jøder skal udryddes

Han levede ti år i Sverige, inden det efter den 11. september massakren blev ham for hedt. Han fik kolde fødder og flygtede tilbage til Somalia. Det forlyder at den øvrige familie fulgte med derned.

I marts i år medvirkede sheiken til, at en 13-årig pige, Asho Duhalow, blev stenet ihjel, fordi hun ikke havde råd til en heldækkende dragt. Nu har ”svenskeren” endnu engang udmærket sig. Om eftermiddagen den 8. maj straks efter fredagsbønnen i den lokale moské meddelte han tid og sted for torturen mod en mand, som skulle have hånden skåret af.

Forbryderen havde gjort sig skyldig i at være sulten og udhungret. Han opdagede en ulåst dør i et mindre hus. Vel indenfor tog han penge og tøj til en værdi af 800 sv. kr..
Den militante ungdomsorganisation af den somaliske bevægelse ”De islamiske domstoles højeste råd” så ikke med blide øjne på denne forbrydelse. Bevægelsen er tæt sammenflettet med Al-Qaida. Og ifølge flere kilder finansieres de bl.a. med penge fra nordiske lande.

Tusinder så på, da manden fik den ene hånd hugget af på en mindre fodboldsbane. Ved siden af den afhugne hånd lagde man koranen.


Vi har i disse dages medier kunnet læse om, at unge svenskere rejser til Somalia for at tage del i den radikale islamistiske bevægelse Al-Shabaabs kamp. Bevægels en synes inspireret af Al-Qaida. Sæpo bedømmer, at det i øjeblikket drejer sig om en snes unge, der er rejst ned til træning og krigsdeltagelse, men er urolig over, at antallet vokser, og at Sveriges internationale anseelse og rygte kan skades, samt at Sverige kan opfattes som et land, der støtter terrorisme.

Man kan fundere på, hvorfor vi svenskere ikke har kunnet læse i medierne om den ”terrorsvenske sheik”!!!

fodboldsbane. Ved siden af den afhugne hånd lagde man koranen.

EN GENTAGELSE TIL EFTERTANKE.

Vi har i disse dages medier kunnet læse om, at unge svenskere rejser til Somalia for at tage del i den radikale islamistiske bevægelse Al-Shabaabs kamp. Bevægelsen synes inspireret af Al-Qaida. Sæpo bedømmer, at det i øjeblikket drejer sig om en snes unge, der er rejst ned tiltræning og krigsdeltagelse, men er urolig over, at antallet vokser, og at Sveriges internationale anseelse og rygte kan skades, samt at Sverige kan opfattes som et land, der støtter terrorisme.

PARALEL - LOVGIVNING. HVAD GØR EU ???

Kilde: redaktion.vast@frianyheter.nu citat slut
 
Besøg også   www.spydet.blogspot.com

KÆRE  EU - POLITIKERE. SE GODT PÅ DENNE HÅND

Denne afhuggede hånd, er en del af et ( religiøst LOV-system ) Hvordan virker dette lovsystem i LIBYEN, ALGERIET eller EGYPTEN ??? og på resten af jordkloden ???

EN TEORI

Det virker sandsynligvis således, at når et muslimsk land ikke kan forsørge sine egne drengebørn, så har de valget for, at adlyde Allahs ordre om, at drage ud og  erobre hele verden, eller få hugget hånden af for tyveri, eller dø af sult. Det vil på et givet tidspunkt, give afsæt for en kæmpe-udvandring, når området bliver overbefolket. Måske var det endda en del af planen, da Muhammed indførte den religiøse lov i islam for cirka 1400 år siden ??? Besøg evt, www.Sappho.dk  og læs Lars Hedegaards interview af GUNNAR HEINSOHN  som bærer overskriften TABERNES KONTINENT.

DET POLITISKE SVAR

Da libyen, og Algeriet og Egypten er naboer til EUs 27 Nationalstater, så har vi et EU, der skal forholde sig til denne politiske udfordring, på 27 Europæiske Nationers vegne. Hvilket EU har vi så, til at tackle denne udfordring  ???


HVILKET SVAR  KAN 27 NATIONALSTATER BYDE PÅ, FOR AT MØDE DENNE UDFORDRING  = ET FLYTTECIRKUS  ???

Som vore danske EU - POLITIKERE godt ved, så bruges der 23 sprog skriftligt af EUs 27 medlemslande i EU, hvis jeg husker rigtigt ??? 
Desuden bruges der tid 12 gange årligt i EU, på at flytte mellemmer tolke, sekrætærer og vognlæs fra Bryssel og til Strasbourg og tilbage igen. Disse flytninger koster cirka 1,5 milliard årligt.  
Forskellige sprog og flytteriet kan betyde, at nye medlemmer, der vil fortælle om noget en PARALEL - LOVGIVNING ikke når dette i en enkelt valgperiode.
Det er heldigt, at Politikerne fra de 27 Nationalstater har EUs ( BUREAUKRATISKE LOVGIVNINGS-FABRIK ) der maler videre, medens de NYVALGTE DANSKE politikere prøver, at finde ud af, hvordan det hele fungerer. Hvad denne ( BUREAUKRATISKE LOVGIVNINGS-FABRIK ) Foretager sig, eller pønser på, det kan sikkert vare over en valgperiode, at finde ud af. 

LOBBYISTER og min FACITLISTE

Med 12 flytninger årligt, frem og tilbage mellem Bryssel og Strasbourg, det giver mulighed for i fred og ro, for en EU- Politiker 12 gange årligt, at kunne møde en lobbyist over en middag, og drøfte lidt om forretnings-interesser i EU - Systemet. Derfor vil jeg kære nyvalgte EU - Politikere advare jer imod DR fordi de skal jo finde på noget nyt, når Bendt Bendtsen og Lars Løkkes bilag er finkæmmet. Det kunne jo godt være, at DR sender sine journalister og reportere til BRYSSEL og  STRAUSBOURG ,for at undersøge hvor disse middage finder sted 12 gange årligt, og for at undersøge hvem lobbyisten er, og hvem lobbyisten repræsenterer,og så videre. Hermed kære NYE  EU - Politikere nu er i advaret.

GLOBALE RESERVATER

Jeg ved ikke hvor langt en EU - POLITIKER kan tænke frem i tiden, men jeg læste engang en bog, der hed ( Den sidste Mohikaner ) og indianerne bor nu i reservater. Hvilken forfatter mener vore 13 EU-Politikere er bedst til, at skrive bogen ( Den sidste Dansker ) ???  Jeg formoder, at vore Danske EU-Politikere har et globalt udsyn, og ved hvor man på jorkloden bedst kan oprette et reservat for EU - Borgere, hvor der ikke bor for mange muslimer. Jeg er ikke meget for, at leve efter islams religiøse  PARALEL-LOVGIVNING. Derfor denne fremtidens eftersøgning. Af EUs 736 pladser i parlamentet, går der 13 pladser til Danmark. Af de 375 millioner stemmeberettige vælgere til EU - Parlamentet,der kan Danmark bidrage med under 5 millioner stemmeberettigede. Hvor få skal vi være, før det er realistisk at efterlyse reservater til os blåøjede Danskere ???

SPIDSKANDIDATERNE  VAR

Socialdemokraterne    DAN JØRGENSEN
Radikale Venstre         SOFIE CARSTEN NIELSEN  ikke valgt
Konservative              BENDT BENDTSEN
SF                             MARGRETHE AUKEN
Liberal Alliance          BENJAMIN DICKOW           ikke valgt
Junibevægelsen         HANNE DAHL                    ikke valgt
Bevægelsen mod EU   SØREN SØNDERGAARD
Dansk Folkeparti         MORTEN MESSERSCHMIDT
Venstre                     JENS ROHDE


Et stort  TILLYKKE  til de valgte EU - Politikere. TILLYKKE.

Ud over de 6 spidskandidater,  blev disse valgt

CHRISTEL SCHALDEMOSE
BRITTA THOMSEN
0LE CHRISTENSEN

EMILIE TURUNEN

MORTEN LØKKEGAARD
ANNE E JENSEN

Ifølge DRs optælling, så er der kun valgt 12 kandidater til EU - Parlamentet. Jeg troede, der skulle vælges 13 Kandidater.

Her er mit gæt på, hvem der mangler = nemlig
ANNA ROSBACH ANDERSEN
På baggrund af de 267.037 stemmer,som
MORTEN MESSERSCHMIDT skaffede hjem til PIA KJÆRSGAARD og til DANSK FOLKEPARTI.

EU - FORVENTNINGER

Jeg har forventninger til de 13 nye Danske EU - Parlaments - medlemmer. Jeg håber, at i vil kikke på den afhuggede hånd igen, og Koranen ved siden af, og så gå ind og læs om ( børneopdragelse i muslimske hjem) og så tænke cirka  tre generationer frem, for om i kan bedømme, hvad det vil betyde for udviklingen i DANMARK og i de 27 - EU - LANDE og i ALGIER, LIBIEN og EGYPTEN om 3 generationer, kombineret med muslimers mange børnefødsler, og de Sura-er der står i Koranen. Fra nu af er mine forventninger, at i begynder at tænke, lidt på Danmarks befolknings fremtid, samt at læse aktuelle bøger. HELD og LYKKE med det.

De opstillede Kandidater  Socialdemokratiet

Dan Jørgensen                 208.884       stemmer
Christel Schaldemose         40.046 
Britta Thomsen                  29.133
Ole Christensen                 20.319
Claus Larsen-Jensen             6.921
Hüseyin Arac                       6.400
Malou Lunderød                   5.899
Hennig A. Jensen                 3.396
Mikkel Schøler                    2.999
Einer Lyduch                       1.323


De opstillede Kandidater    Radikale Venstre

44.114  Sofie Carsten Nielsen
  3.131 Johannes Lebech
  2.045  Lotte Rod
  1.242  Anne Elizabeth Kamstrup
    979   Anne Mee Allerslev
    671   Kristina Siig
    650   Christian Kjølhede
    443   Lasse Holm Grønning
    402   Stefan Seidler
    390   Morten Kirk Jensen
    278   Claus Brandt Rasmussen
    268   Jacob Erle
    235   Birger Nissen

De opstillede Kandidater   Konservative

167.388   Bendt Bendtsen
  22.048   Tove Videbæk
  13.062   Mette Abildgaard
   8.367   Christian Wedell-Neergaard
   6.817   Pernille Høxbro
   4.716   Julie Broe
   3.286   Peter Norsk
   2.742   Jan Købke Christensen
   2.644   Thomas Krarup
   1.170   Ole Brøkner
   1.146   Karsten Skawbo-Jensen
     595   Michael Christensen

De opstillede kandidater    Socialistisk Folkeparti

176.961   Margrethe Auken
 28.230   Emilie Turunen
   4.778   Fathi El-Abed
   3.305   Meta Fuglsang
   2.959   Christina Sidenius
   2.632   Karen Touborg
   2.566   Marwan Zobi
   1.987   Sidsel Homann
   1.549   Ole Riisgaard
   1.093   Hans Oxholm
     987   Sanne Schroll
     606   Michael Pinkowsky Tersbøl
     449   Einar Olsen

De opstillede Kandidater    Liberal Alliance

8.900   Benjamin Dickow
   309   Peter Hjortkjær Jørgensen
   279   Filip Berghamar

De opstillede kandidater     Junibevægelsen

27.745   Hanne Dahl
  2.855   Keld Albrechtsen
  1.845   Pia Raug
     537   Rasmus Paludan
     350   Inger-Marie Tryde Martense
     272   Erik Bach
     111   C. Johan Gaunitz

De opstillede Kandidater       Folkebevægelsen

90.016   Søren Søndergaard
  5.416   Ditte Staun
  2.238   Rina Ronja Kari
     875   Christian Juhl
     740   Mette Langdal
     708   Karina Rohr Sørensen
     656   Ole Nors Nielsen
     579   Hans Henrik Larsen
     556   Mehmet Aksoy
     471   Thorkild Sohn
     459   Jørgen Grøn
     340    Ebba Bigler
     338    Keld Hvalsø Needergaard
     330    Søren Kolstrup
     325    Sven Skovmand
     315    Johanne Langdal Kristiansen
     309    Helge Rørtoft-Madsen
     273    Kirsten Annette Christensen
     235    Jaleh Tavakoli
     126    Povl Kristensen

De opstillede kandidater      Dansk  Folkeparti

267.037   Morten Messerschimdt
   3.395   Anna Rosbach Andersen
   2.556   Kenneth Kristensen Berth
   2.459   Rikke Karlsson
   1.691   Jeppe Jacobsen
   1.410   Dennis Flydtkjær
   1.042   Jette Plesner Dali
   1.035   Aia Fog
      663   Bente Kronborg Holst Flens
      425   Henrik Ræder Clausen

De opstillede Kandidater    Venstre

164.685  Jens Rohde
 57.187   Morten Løkkegård
 46.061   Anne E. Jensen
 22.808   Charlotte Antonsen
 22.365   Bent Claudi Lassen
 10.208   Poul Dahl
  7.808   Louise Feilberg
  7.280   Hans Jørgen Dalum
  6.828   Ole B. Sørensen
  6.498   Hanne Severinsen
  4.697   Kasper Elbjørn
  3.786   Poul F. Hansen
  1.808   Jens-Kristian Lütken
  1.396   Jan Winther

TRONFØLGERLOVEN

List, lusk, eller Politk. 

Det er nu vedtaget, at førstefødte i Kongefamilien er Tronarving, uanset om det er en pige, eller en dreng. 

Betyder denne nye arvelov, at der skal ske Grundlovsændring, for at den er i overens-stemmelse med Danmarks Riges Grundlov ??? Er dette en Politisk list,for at kunne ændre Grundloven, for at kunne komme til, at kunne ændre på Grundloven på andre punkter.

Vi har med Dronning MARGRETHE den ANDEN set, at en kvinde kan regere Danmark fortrinligt, så det er ikke der, det Politiske Kandestøberi muligvis ligger begravet. Fremtiden vil vise om denne afstemning om tronfølgeloven var et bagholdsangreb på Danmaks Riges Grunlov ???

optalte stemmer ( JA )  1.836.571 ( NEJ )  315.350 
EN GRUNDLOVS - ÅBNER

Det er dog et godt signal at sende til omverdenen, at der er ligestilling blandt kvinder og mænd i Danmark, fra høj til lav, fra top til tå, hvis tronfølger-afstemningen ikke skal bruges som en dåseåbner af Danmarks Riges GrundlovDanmark har fundet en symbiose, der fungerer  imellem Kongehuset og Folketinget og Folket. Det vil være hjernedødt, at ødelægge noget der fungerer, bare fordi nogle Politiske drømmere tror, at paradiset kan skabes her på jordkloden.

KÆRE EU - POLITIKERE 

I er formentlig ikke gået ind i Politik, for at lukke jeres øjne for virkeligheden, så derfor kan jeg anbefale jer, at besøge =

www.kulturkloeften.dk   og  evt.

www.pokerpartiet.dk  under overskriften TALLENES TALE

Forsat HELD og LYKKE med jeres politiske FREMTID. Saxo-Poul

ICANN kan Googles på www.Google.dk 

Spørgsmålet er = Kan der være en  forbindelse imellem ICANN og det nye  PIRAT - PARTI  i  EU  ???


      


     


  

   


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE