TILLYKKE TIL DR
TILLYKKE TIL DR www.kulturpartiet.dk


           ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET    ???
http://www.dendanskeforening.dk/  

      Vil du forsvare = Gud - Konge - Fædreland = med dit livER DER PLADS TIL  = SANDHEDEN = I LØGNENS RIGE ???

VÆRN OM DANMARK  Kronik: En anklagets sidste ord - om §266 bDet Europæiske bedrag
http://www.youtube.com/watch?v=a1Gvm6NUf6Ywww.frp.dk .   Fremskridtspartiet er på banen igen.

TILLYKKE DR         www.Radiodua.dk 

TILLYKKE TIL  DR MED DET NYE KONCERTHUS.

www.kulturkloeften.dk  Lidt statestik.

Mogens Glistrups advarsel til Det Danske folk = læs her. Var det første advarsel til det danske folk ???  I hvilket årstal skete det ???


Peter Neerup Buhl & Mogens Glistrup Retssagen mod Islamlobbyen "De ...

Vil du studere islams ( børneopdragelse ) så kan Muhammeds 1400 år gamle retlærings-opdragelse printes ud fra =  www.fornyelsespartiet.dk

Dette debat-oplæg kan være på en enkelt = A4 SIDE = God fornøjelse for Danmarks ansvarlige mødre. Heldigvis bestemmer danske mødre, hvordan de vil opdrage deres børn - -  endnu.


I dag ,den 18. januar 2009  vil jeg gerne ønske DR og DANMARK TILLYKKE med det nye koncerthus, der blev indviet i går, med STOR SUCCES.

TILLYKKE TIL
DRONNING MARGRETHE OG HENDES FAMILIE I KONGEHUSET, MED DET NYE KONCERTHUS. TILLYKKE.

Kongehuset er en del af den symbiose som vores Danske Demokrati består af. Da både venstrefløjen og højrefløjen har en intellektuel elite, så er det et håb for vores DRONNING og hendes FAMILIE, at det Danske sammenhold kan styrkes ved, at den danske højrefløj og venstrefløjs intellektuelle elite kan mødes i passende omgivelser og i uformelle samtaler kan udbygge det samarbejde, som er nødvendig, for at vores DANSKE  SAMMENHOLD forsat kan bestå, og således,at vores DANSKE KONGEFAMILIE forsat kan føle sig trygge ved, og stole på, at Grundloven af 1953 har hele DANMARKS OPBAKNING.

KRISETIDER I EUROPA

Da Europas indre stabilitet er truet,af en anderledes kultur,så må vi her i Danmark overveje, hvordan vi kan forsvare os imod denne trussel. Det som vores venstrefløjs-elite og vores højrefløjs-elite måske kunne samles om - det - at forsvare vores danske normale daglige vaner og dermed også ( VORES )  DANSKE KULTUR.  www.DanskKultur.dk

DEN ANDEN KULTUR

Vi har i Danmark fået indført en ny kultur, der med BIL-AFBRÆNDINGER og AFBRÆNDINGER af SKOLER repræsenterer en anden form for KULTUR, som efter min opfattelse ikke er noget, som vores DRONNING eller nærmeste FAMILIE kan være stolte af. Denne kultur vokser også op i de andre Europæiske lande, og det kræver ikke den store GRØNTHANDLER - EKSAMEN, at kunne se ( det samme mønster)  over hele Europa, med bilafbrændinger med mere. For den uvidende om dette udviklingsmønster, kan jeg anbefale de uoplyste om, at der er interessant viden at hente på www.Sappho.dk under overskriften DEN HOLOGRAFISKE VERDENSORDEN. God fornøjelse for de videbegærlige.

DEN MULTIKULTURELLE KULT.

Den multikulturelles fortrop her i Danmark, er DET RADIKALE VENSTRE. De går ind for det multikulturelle samfund, og det er de i deres gode Demokratiske ret til. Mit spørgsmål til de Radikale er. Hvor meget ( KULTUREL BERIGELSE ) skal i opleve, før i overvejer, om ( DEN DANSKE KULTUR ) måske er at foretrække ( her i Danmark ), frem for denne  ( BIL-AFBRÆNDINGSKULTUR) ???

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

RADIKALES SYMBOLTÆNKNING OM TØRKLÆDER


Storsmilende Elsebeth Gerner Nielsen iført tørklæde: “Det er ved at blive trend igen”

Elsebeth Gerner Nielsen, f. 1960. Det Radikale Venstre (MF), Kulturminister 23/3-1998 til 27/11-2001.

 

 

Det Radikale Venstre nærmer sig spærregrænsen på 2%http://www.danskfolkeparti.eu/Eu-Skole.asp 
Besøg  eventuelt Morten Messerschmidt,s  EU - Skole


Vi er jo mange der husker de radikales opbakning til indvandrekulturens brug af tørklæder. Vi er jo nogle blåøjede Danskere der har besøgt www.islam-info.dk og der læst,hvad der står under de 2 overskrifterter, nemlig  ( TØRKLÆDE )  og  ( TØRKLÆDER )  Jeg tog mig til hovedet. Hvor stor kan uvidenheden være, hos vores ( bedre-vidende ) Politiske TOP-ELITE om denne indvandrer-kulturs brug af tørklædet. Mit spørgsmål i dag, den 18. januar 2009, hvor ovenstående skrives, vil Det radikale Venstre forsat kæmpe for at udskifte ( DEN DANSKE KULTUR) med den importerede ( BIL-AFBRÆNDINGS-KULTUR ) ??? Det er tilladt at skifte mening, hvis man bliver klogere ???
 Har det RADIKALE VENSTRE overvejet den mulighed ???

KULTUR - OPFØRSEL og  FORTIELSENS KUNST

Det som vore største Danske skrevne medier ikke magter, det magter de at gøre på www.Sappho.dk og derfor vil jeg anbefale alle der ønsker at blive lidt klogere, både fra højrefløjen og venstrefløjen om,at besøge denne internetside, og danne deres egen mening om den KULTURELLE SITIVATION her i Danmark. Er islams KULTURELLE ADFÆRD ønskværdigt her i Danmark ??? Hvis det som skulle være YTRINGSFRIHEDENS FYRTÅRN nemlig DR ender med at blive SELVCENSURENS HØJBORG så bliver det en lang og sej KULTURKAMP, hvis Danmark skal overleve som selvstændig nation ??? Så bliver der virkelig brug for TRYKKEFRIHEDSSELSKABET og de andre internetsider, som formår det, som DR ikke helt har formået endnu. Derfor vil jeg nævne nogle af de internetsider,som bringer sandheder om GÆSTE - KULTUREN i Danmark. Disse sider burde kunne inspirere mange af de medarbejdere der arbejder i DR. Tør DRs medarbejdere erkende virkeligheden om DANSK KULTURs tilstand,og præsentere de danske TV-seere for DANMARKS KULTUR-TILSTAND , også for den gennemsnitlige LICENS - BETALER ???

www.Sappho.dk  læs her om DEN HOLOGRAFISKE VERDENSORDEN
www.danskkultur.dk
www.danskkultur-debat.dk   
www.islam-info.dk og læs under overskriften KOLONIALISME
http://www.spydet.blogspot.com/
http://video.google.com/videoplay?docid=4964287996415079727
http://www.uriasposten.net/
http://www.kvinderfordanmark.dk/
http://www.nymoedom.dk  hvorfor
Den islamisk-arabiske slavehandel
http://www.dendanskeforening.dk/
http://www.siaddk.wordpress.com/
www.NOMOS-dk.dk
http://www.sagenskerne.dk/  Læs sejrherrens tale her.
http://www.dksamling.dk/
www.annalyttiger.wordpress.com
http://snaphanen.dk/
Ny hjemmeside: cheriffen.dk/ 
www.anti-humanist.dk  
http://www.bilderberg.org/
www.tidehverv.dk   Læs sejrherrens tale her.
http://www.hannedahl.eu/
En sossers sang
www.amine.dk   mest for kvinder
www.monokultur.dk   deltag i debatten.
www.­180grader.­dk
www.trykkefrihed.dk 
http://www.youtube.com/watch?v=3OOYvAzboUc  kvinde-tanker
http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/
Besøg evt. http://da.danielpipes.org/ nu også på Dansk 
Besøg evt. http://www.radioilluminati.com/
http://www.stoetytringsfriheden.dk/index.php/skriv-under
www.gamle-husdyrracer.dk 
www.frp.dk. Fremskridtspartiet på banen igen.

DANSK KULTURS HØJBORG ER = DR

Derfor var ,den 17. januar 2009 en glædens dag, da
DRs nye KONCERTHUS åbnede og blev INDVIET.

GENERALDIREKTØR Hr KENNETH PLUMMER

Vi LICENS-BETALERE kan konstatere,at vi kan løfte STORE OPGAVER, når bare vi løfter i ( SAMLET FLOK ), og naturligvis,hvis vi har den rette leder til, at styre det FÆLLES PROJEKT i SIKKER HAVN. Det må jeg som meget almindelig dansker erkende er lykkedes, med DRs nye KONCERTHUS,til trods for STORE ledelses-mæssige og økonomisle og politiske udfordringer. Godt gået Hr GENERALDIREKTØR.

Mærsk MC - Kinney Møller og den nye OPERA

Eftersom Hr Møller har foræret DANMARK en ny OPERA, og der i DR - BYEN er et nyt KONCERTHUS på plads,så er der blevet plads til STORE kulturelle oplevelser, for vores DANSKE KULTURELLE ELITE, så nu er det på plads, og det er, som det skal være. Så kommer vi til det KULTURELLE INDHOLD.Selv om jeg erkender,at musik er grænseoverskridende kultur, så er der også noget der hedder Danmarks National Kultur.

BUNDEN af BUNDEN

Da jeg personligt socialt her i DANMARK tilhører BUNDEN af BUNDEN, så ser jeg det således, at det er et folks ( daglige vaner) der er ET FOLKS KULTUR. Her er et bud på,hvad jeg mener er en del af det danske folks KULTUR.Desuden er et folks daglige vaner ( DET FUNDAMENT ) som vores DANSKE KULTURELITE er placeret på. Det nye er ikke,at vores indkomst hernede i bunden af samfundet er mindre end vores DANSKE ELITES inkomster. Det nye er,at vores ( såkaldte ) ELITE ikke forstår den KULTURELLE NØDVENDIGHED for et samfunds forsatte eksistens. Det er nyt, og tyder på åndelig armod eller LIGEGYLDIGHED.

SKAL DANMARKS DAGLIGE VANER = FORBYDES VED LOV ???

Jeg må se i øjnene, at - ikke alle - Danmarks daglige vaner er tilladt,fordi en indvandrer-kultur OVER-TRUMFER DANSK KULTUR. Derfor nævner jeg det,som det var engang.

1  Leverposteg på rugbrøds-madderne i skolemadpakken.
2  Piger og drenge i samme skoleklasser.
3  Ingen synlige tørklæder indendørs
4  ytringsfrihed
5  Respekt for Grundloven og andre love.
6  Retten til at spise flæskesteg eller flæskesvær hvor som helst.
7  Da børn lærte at spare op i en sparegris
8  Dengang de handlende støttede handelsgadens juleudsmykning.
9 Dengang Danmark selv bestemte, hvad der skulle stå i skolens lærebøger  og  sangbøger.
10 Retten til at lave forældede love om.
11 Retten til at bestemme hvem der skal lukkes ind i DANMARK.

Der er stadig mange danske vaner,som jeg håber vi kan bevare her i Danmark,og som endnu er intakte i det Danske Samfund. Der er flere ting,som er Dansk Kultur, det danske folks daglige vaner og som jeg håber kommende generationer kæmper for at bevare,og det er =

1  Retten til at synge korsang
2  Retten til at danne foreninger også fagforeninger
3  Retten til at bevare vore kirker
4  Retten til  forsat at kunne synge salmer i kirkerne
5  Retten til at bevare vores Danske Kolonihaver
6  Bevarelsen af ligeværd mellem kvinder og mænd.
7  Bevarelsen af kvinders stemmeret,på lige fod med manden.
8  Bevarelsen af ytringsfriheden    http://www.durban2.dk/

Det er mit håb, da  DR efter min opfattelse burde være det ypperste forsvar for DANSK KULTUR, og måske også vil leve op til disse DANSKE forventninger FREMOVER  i virkelighedens verden ???

Hvilke institutioner og KULTUR-INSTITUTIONER og SYMBOLER bør vi danskere så samles om ???  Jeg vil foreslå følgende.

1 KONGEHUSET med DANNEBROG
2 FOLKETINGET med JELLINGESTENENE
3 LO = Landsorganisationen af Fagforeninger
4 DR - hjemme i sofaen
5 OPERAEN
6 LANDSHOLDET i FODBOLD
7 SUCCES-RIGE DANSKE SPORTSFOLK
8 SUNDHOLM

STATSMINISTER Hr ANDERS FOGH RASMUSSEN

Jeg kan jo ikke vide, om vores STATSMINISTER Hr ANDERS FOGH RASMUSSEN vil prioritere  på samme måde, som jeg gør. Jeg har ham faktisk mistænkt for, at give EU førsteprioritet, frem for både KONGEHUSET og FOLKETINGET ud fra en økonomisk indfaldsvinkel, og samtidig fuldstændig overse DANMARKS KULTURELLE EGENART.Jeg håber naturligvis,at jeg har fejlbedømt vores STATSMINISTERS prioriteringer, ud fra følgende  kendsgerning, nemlig

EUROMEDITERRANIEN - AFTALEN

Som giver lov til fri indvandring til EU fra følgende muslimske lande engang i år 2010 uden der har været en FOLKEAFSTEMNING I DANMARK om dette spørgsmål. Jeg vil lige nævne navnene på disse muslimske lande.

1 MAROKKO
2 ALGERIET
3 TUNIS
4 DET PALÆSTINENSISKE SELVSTYRE
5 EGYPTEN
6 TYRKIET
7 LIBANON
8 JORDAN
9 SYRIEN   og  også  ISRAEL.

Hr STATSMINISTER Hr ANDERS FOGH RASMUSSEN

EUs tilladelse til indvandring fra disse muslimske lande,kan ud fra en økonomisk indfaldsvinkel være logiske nok, men fra en KULTUREL INDFALDSVINKEL, er det efter min opfattelse en KATASTROFE.

Set ud fra en DEMOKRATISK INDFALDSVINKEL så er Danmark,og de 26 andre EU - LANDE blevet KUPPET OVENFRA af et EU-PARLAMENT uden at DR har formået at rejse en DEBAT om denne udvikling i det DANSKE FOLK selv om denne udvikling startede ALLEREDE i 1995 med en BARCALONA - ERKLÆRING.

NUL SUM SPILLET om KULTUREN er i GANG.

Hr ANDERS FOGH RASMUSSEN vi blåøjede DANSKERE har allerede afgivet meget KULTUREL SUVERÆNITET og det bliver nok ikke bedre,når indvandringen fra de muslimske lande træder i kraft i 2010. Hr STATSMINISTER, hvordan er din bedømmelse af DANMARKS fremtidige KULTUR-UDVIKLING ???

EN FORELØBIG RAPPORT

Ikke-muslimer i Danmark underkastes efterhånden mere og mere muslimsk sharia og hadit, som optræder i Danmark som konkurrerende retsstat.

Eksempelvis ved

  • tilladelse til halal-kød i børnehaver, skoler og supermarkeder,
  • halal-slagtning på danske slagterier, i muslimske hjem og på muslimske slagterier.
  • tilladelse til offentligt at bære muslimsk beklædning (tørklæder, lange gevandter, der symboliserer ren/uren) på arbejdspladser, ekspedienter i Magasin, på hospitaler og i hjemme- og ældreplejen.
  • badestrande kun for muslimer, fordi ikke-muslimer bliver truet væk, hvor muslimer med muslimsk påklædning bader i havet, det muslimske symbol på, at muslimer er rene og os andre ikke-muslimer urene..
  • særskilte baderum for muslimer er indirekte indførelse af sharia og hadit.
  • afskaffelse af julepynt i Magasin m.m.,
  • afskaffelse af julesymboler, kristne symboler (korset anses som urent) på hospitaler, i fængsler og skoler for ikke at støde muslimer er indirekte indførelse af sharia og hadit, som kræver fjernelse af alle andre symboler end muslimske.

For således at beherske vor egen retsstat og kultur, bør diskussionen så ikke i stedet for dreje sig om fjernelse af alle muslimske regler og symboler fra de offentlige institutioner ???

EUs SAMARBEJDS-POLITIK

Som det kan ses,så har Danmark allerede afgivet ret meget KULTUREL SUVERÆNITET og som om det ikke er nok,så omfatter EUs - SAMARBEJDS - POLITIK følgende punkter.

1  Oprettelse af frihandels-område,og start på økonomisk sammensmeltning

2  Væsentlige penge til partnere

3  Kulturelt Partnerskab

HVAD BETYDER KULTURELT PARTNERSKAB ???

1   Vil muslimer i Danmark respektere alle religioner som ligeværdige ???
2   Vil muslimer i Danmark afvise terrorisme ???
3   Vil muslimer i Danmark acceptere en komplet adskillelse af religionen fra staten ???
4   Vil en muslim gift med en tidligere kristen, tillade at deres børn opdrages efter kristne normer ???
5   Vil muslimer i Danmark acceptere,at islam forlader islam og bliver ateister eller tilslutter sig andre religioner,uden at følge den ordre, som shariaen foreskriver er Allahs ordre ???
6   Vil muslimer i Danmark forsøge rent påklædningsmæssigt,at glide ind i det Danske folks sædvaner ???
7.  Vil muslimer i Danmark kunne anse religion som et personligt anliggende,og praktisere sin religion i privat afsondrethed ???
8   Vil muslimske familier opdrage deres børn efter Danske normer for, at vise viljen til,at blive integreret i det Danske samfund ???
9   Vil muslimer acceptere, at seksualitet er et frit personligt anliggende, så længe civilsamfundets love overholdes ???
10  Vil muslimer afvise slaveri,som under islam forekommer andre steder på jordkloden ???
11  Vil islam afvise at bruge æresmord, dødsdom. piskning og afskæring af lemmer, som er en del af islams love ???
12  Vil Danmarks muslimer afvise,at efterleve sharia-lovgivningen ???
13  Vil muslimer i Danmark acceptere at muslimer såvel som ikke muslimer kan kritisere islam ???
14  Vil islam i Danmark respektere Demokratiet som kerneværdien for regeringsførelsen her i Danmark ???
15  Vil muslimer i Danmark acceptere en komplet lighed mellem kvinder og mænd i arbejde, ægteskab, arv, skilsmisse og retlige anliggender ???
16  Vil muslimer anvende Demokratiske metoder til, at udtrykke sin utilfredshed for, at opnå forandringer i samfundet ???
17  Vil muslimer i Danmark acceptere, at ytringsfriheden, er en rettighed der er beskyttet af Danmarks Grundlov ???
18  Vil muslimer i Danmark anerkende ,at lovene i Danmark,har forrang foran islams sharia-love ???
19  Vil muslimer i Danmark acceptere, at basere sit Gudsforhold på direkte tilbedelse uden om imamer, mullaher og Shaiker ???
20  Vil islam opgive at voldtage kvinder, der ikke bærer tørklæde, i respekt for den Danske Grundlov,som ellers ( er tilladt )  ifølge islams sharia-love ???

Hr STATSMINISTER Hr ANDERS FOGH RASMUSSEN

Er det din opfattelse, at muslimer kan omstille sig til, ( på disse 20 punkter) at de kan omstille sig til Dansk lovgivning, ud fra den erkendelse, at det i over 1000 år, ikke har været muligt,at flytte så meget som et komma i Koranen ???  Har EU nogle svar på disse spørgsmål, som EUs samarbejdspolitik automatisk stiller til EUs 27 medlemslande ???

DIALOG-DRØMME og KULTUR-VIRKELIGHED

Har islam viljen til seriøs Dialog. Det bedste svar findes nok,ved at besøge www.durban2.dk  og lade din egen hjerne analysere sig frem til et svar. Vores Statsminister er ganske kvik,når det nødvendige VIDENS - FUNDAMENT skal være på plads, som han træffer sine politiske afgørelser på.

KNIVEN i RYGGEN

Min bedømmelse er,at EU har givet EUs 27 NATIONALSTATER KNIVEN i RYGGEN, uden,at disse befolkninger havde en Demokratisk mulighed for,at fravælge denne udvikling. Hvad er din bedømmelse af EUs respekt for Demokratiet i udviklingen af denne SAMARBEJDS-AFTALE om EUROMEDITERRANIEN - AFTALEN, som EU allerede har underskrevet ???

DANMARK og  KULTUR-DØDEN

Vil  EUs 27- NATIONALSTATER lide KULTUR - DØDEN ??? og vil Danmark lide den samme SKÆBNE ??? Jeg håber vore Politikere inde på CHRISTIANSBORG vil tage disse spørgsmål alvorligt, og finde en løsning,således at de 27 EU-LANDE kan bevare deres Demokratiske National-parlamenter som LOVGIVENDE PARLAMENTER.

HERRE I EGET HUS

Hvis Danmark igen skal være HERRE i EGET HUS så er det første nødvendige skridt, at få DANMARK meldt ud af EU. og efter min mening,kan det ikke gå hurtigt nok. Angående dialog-aftaler med islam, så kan det være nødvendigt, at besøge www.islam-info.dk og læse hvad dette islam-leksikon skriver under overskriften Taqiya.

MIT HÅB FOR  DR.

Jeg håber DR i fremtiden bliver

YTRINGSFRIHEDENS  FYRTÅRN

OG IKKE

SELVCENSURENS HØJBORG

Med VENLIG hilsen Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-Poul.

Besøg evt, www.Sappho.dk og læs om Venstrefløjens blinde øje under ( interview ).

SPØRGSMÅL fra FORTIDEN 2007

 
1   Bør de 27 EU-lande i fællesskab kunne løse flygtningestrømmen fra Afrika,og andre steder fra ???
 2   Kan kombinationen af værnepligt og borgerløn,løse integrationen i Danmark ???
 3   Bør børn have moderens efternavn,af hensyn til kommende slægtsforskning ???
 4   Bør EU kunne finde ud af i fællesskab,at beskatte internetpoker  ???
 5   Bør demokrati-kanonen bestilt af kulturministeren omhandle alle klodens demokratier  ???
 6   Hvis DR privatiseres,hvad vil det så betyde for bevarelsen af vores danske sprog  ???
 7   Hvis DR privatiseres,hvad vil det så betyde for debatten og ytringsfriheden i Danmark  ???
 8   Hvis DR privatiseres,hvad vil det så betyde for den globale ytringsfrihed   ???
 9   Hvis DR privatiseres,vil det blive respekteret i EU og FN eller er de bare ligeglade  ???
10  Bør alle FN-lande,s militærbudget og Ulandsbistand være lige store  ???
11   Bør alle Danmarks vandværker have en nødplan ved forurening gennem lovgivning  ???
12   Bør Danmarks sammenhængskraft svækkes eller styrkes,og måske hvordan  ???
13   Hvor mange egnede statsministerkandidater har Danmark,hvis vi ser bort fra partifarve  ???
14   Bør Rusland optages i EU eventuelt før Tyrkiet,eller slet ikke. ???
15   Hvor mange lande i FN har en demokratisk regering  ???
16   Hvor mange lande i FN har ikke en demokratisk regering  ??? betyder det noget ???
17   Bør Danmark sælge Grønland til USA eller er det umuligt   ??? Hvad mener Grønland selv ???
18   Hvilke seværdigheder har Danmark,som imponerer internationalt  ud over Danmarks runestene ???
19   Samlebånd sparer hænder,burde det inspirere til momsfritagelse for visse håndværk, hvor samlebånd er umulige ???
20   Hvad har været de 10 vigtigste opfindelser for menneskehedens udvikling de sidste 3000 år ???
21   Bør poker være lovligt,eller kriminelt  ???
22   Hvad siger dansk lovgivning omkring banko og lotto  ???
23   Hvad siger EU-lovgivning omkring lotto og banko-spil  ???
24  Findes der bare en politiker i EU, der ved om en moske er en militær-kaserne ??? Måske borgmesteren i Rotterdam Hr Ahmed Aboutaleb kan besvare dette spørgsmål ???

Når du har fundet svaret på disse spørgsmål, så kan det godt være, at din hjerne trænger til lidt afslapning. Så kan et besøg på www.feriepartiet.dk  være lige det, som du trænger til ???

Det er muligt at piger og kvinder, der bor uden for storbyerne kan have udbytte af, at besøge denne hjemmeside ???
www.KvinderForDanmark.dk

Vil du høre ASGERS TALE på CHRISTIANSBORG,
så besøg  www.forsvarspartiet.dk  og http://www.siaddk.wordpress.com/

Besøg eventuelt  =  www.DR.dk/debatten VI ER ALLE LIGE = OVERFOR VOR KRISTNE GUD.

                       


Besøg evt. http://www.nomos-dk.dk/  hvis din sjæl tørster efter viden ??? SKAL - EU - BESTEMME ALT `???svar til Folkebevægelsen mod EU).


Hvem skal nu betale = og for hvad ???


Kommissionsformand José Manuel Barroso i forbindelse med dagens møde. Foto: Kommissionen

EU-kommissionen foreslår EU-skatter

- Det er fuldstændigt uacceptabelt, siger Søren Søndergaard fra Folkebevægelsen mod EU · Læs mere

Citat slut         www.Google.dk DANSK ØKONOMISK PRIORITERING  2011 = MIT GÆT

Der vist nok noget der hedder Finanslov og økonomisk Prioritering. Hvad er så Danske Politikeres første og største Prioritering ???  Efter min opfattelse -så er det Danmarks medlemskontingent på cirka 20 milliarder kroner til EU - der har første-prioritet i Finansloven for 2011.

Hvis Danmark ikke havde været medlem af EU - så kunne disse cirka 20 millader have været brugt til skoler - så havde Danmark ikke behøvet at nedlægge skoler i 2011. Dette var så min vurdering. Hvad er din vurdering ???

www.frp.dk.  Fremskridtspartiet på banen igen           ER DU DANSKER  ???  
 HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

    VIL DU FORSVARE = GUD - KONGE og FÆDRELAND = MED DIT LIV  ???Fremskridtspartiet er på banen igen  http://www.frp.dk/
Fremskridtspartiet er på banen igen 
= www.Radiodua.dk 
Fremskridspartiet er på banen igen www.frp-syd.dk  
ÅSE CLAUSEN BJERG = STILLER OP FOR = FREMSKRIDTSPARTIET.

Besøg evt  -  http://www.sagenskerne.dk/ Det er disse hjemmesider - der vil blive lukket ned - den 15. juni 2011  =

www.kulturpartiet.dk
www.Forsvarspartiet.dk
www.sagenskerne.dk
www.fornyelsespartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.pokerpartiet.dk

Tak for besøgene - MVH - Saxo-Poul.INDSAT = 31. MARTS 2011 = FORFATTER-KONKURRENCEN

HVAD ER  SANDHEDEN  OM ANSVAR ???             ER DU DANSKER  ???    HVORDAN VED DU DET   ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

         VIL DU FORSVARE = DANMARKS GRUNDLOV = MED DIT LIV ???ER DU EN FORFATTER-SPIRE ??? 

Vil du deltage i en Forfatter-konkurrence - der ikke eksisterer - så skal du følge disse instrukser. Først vil jeg lige præsentere modtageren af det indsendte materiale.
Maria Rørbye Rønn = ER = DRs nye generaldirektør.

I øvrigt har hun en køn næse.OPTAKT TIL = FORFATTER-OPGAVEN =

Du er ung = stadigvæk under 50 år - og overvejer - at tage dig sammen til et eller andet - og tanken om at blive forfatter - har strejfet dig - og nu har du besluttet dig til - at nu skal der ske noget - ja - så NU - er du klar til denne nye udfordring - denne nye forfatter-opgave.

FORFATTER OPGAVEN LYDER SÅLEDES =
HVAD ER SANDHEDEN OM ANSVAR ???


Du skal skrive mellem = 20 og 22 sider = om ansvar = og hvad du personligt mener om ansvar. Hvem der har ansvar for hvad - og om de mennesker - der har ansvar = for et eller andet - om - de nu også lever op til dette ansvar ??? Dit indlæg om ( ansvar ) skal være indsendt i et brev til =

Generaldirektør
Maria Rørbye Rønn

DR-BYEN
Emil Holms Kanal 20
0099 København  C

Inden  =  den 1. juni 2011  = og husk at skrive tydeligt på brevets = bagside - nederst venstre hjørne ( ANSVAR )
Når denne forfatter-konkurrence kræver et gammeldags-brev så er det ganske enkelt for - at sortere de dovne fra - allerede i starten af konkurrencen. Husk også på - at man godt kan være delvis hjernedød - og stadig være en god forfatter. Så - en sådan bedømmelse af dig selv - skal naturligvis ikke afholde dig fra at deltage i denne = Forfatter-konkurrence = som ikke eksisterer. Du har naturligvis en demokratisk rettighed til - at indsende et sådandt forfatterindlæg til = Generaldirektør = Maria Rørbye Rønn = hvis du ellers gider ??? Men som sagt - de dovne skal sorteres fra i starten.
Maria Rørbye Rønn = ER = DRs nye generaldirektør.

I øvrigt har hun et meget mystisk smil.HVAD ER ANSVAR = HVAD ER DIN SANDHED OM ANSVAR.

Hvis du er en ung - forfatterspire - så skal du skrive mellem - 20 og 22 sider - hvor du skriver ( din sandhed ) om ( ansvar ) og måske om - hvordan et ansvar ( for et eller andet ) skal placeres i et ( rigtigt demokratisk demokrati ) Hvad er rigtigt ansvar - er det at møde til tiden i skolen ??? Kan man skjule sit personlige ansvar - ved at give andre skylden ???  Husk - at ( din sandhed ) om ansvar og placeringen af et ansvar - skal sendes til - DR-BYEN - inden ,den ( 1. juni 2011 ) til denne adresse =

Generaldirektør
Maria Rørbye Rønn
DR-BYEN
Emil Holms Kanal 20
0099 København  C

til denne = forfatter-konkurrence = som = ikke eksisterer.DINE SNØRREBÅND - OG EU - OG ANSVAR

Når der skal placeres et ansvar for - hvilken farve dine snørrebånd har på dine sko - eller i dine støvler - er det så dit personlige ansvar - eller skal - dette ansvar - placeres nede i EU ??? Hvordan kan man analysere sig frem til = det rigtige svar på dette spørgsmål - eller fungerer et samfund bedst - hvis ansvaret ikke kan placeres nogen steder ???

ET ANSVARLIGT = EU ??? 

EUs vision er = åbne grænser - fordi varerne skal kunne flyde frit over grænserne. Det betyder sandsynligvis - at EU - har nogle direktiver omkring snørrebånd - således AT - EU - har tjek på de varer der flyder over = de gamle nationalgrænser. Er det på netop sådanne spørgsmål - at EU viser rettidigt ansvar - eller er det - et politisk spørgsmål , som en ung fremadstræbende Politiker der vil i EU-Parlamentet - bør tage op - som basis for en politisk karriere ??? Hvad er ansvar ???  Hvor er grænsen - for det personlige ansvar og EUs ansvar ???  Er du forvirret på et ( lavere plan ) så læs denne bog om - EU - og bliv forvirret på ( et højere plan ) og måske vil en forfatter-spire som dig - bedre kunne vurdere hvor ( fremtidens ansvar ) skal placeres hver gang i fremtiden, også når dine snørrebånd - har den forkerte farve - eller den forkerte længde. . Så er du en forfatter-spire - så anskaf dig denne bog =Maria Rørbye Rønn = ER = DRs nye generaldirektør.

Hvilken filosof i = DR-BYEN = uddelegerer hun opgaven til ???Hvilken ansat filosof i = DR-BYEN = vil Generaldirektør = Maria Rørbye Rønn = overdrage opgaven - at få læst disse indkomne breve om ( ansvar ) og bedømme om indholdet af disse breve - kan føre til en mulig karriere i = DR-BYEN = for en ung forfatter-spire  = efter at vedkommendes brev er brugt i en udsendelse i DR ???  Vil - Generaldirektør = Maria Rørbye Rønn = pålægge den ansvarlige filosof - at læse denne bog først - inden besvarelserne af de indkomne breve fra de unge = Forfatter-spirer bliver bedømt - og de 3 eller 33 vindere bliver udtrukket.  ???

Hvem planlagde vejen til ( den ultimative magt )  igennem = FORTIELSEN ???

EU - den rigtige historie - den skjulte dagsorden

Henrik Ræder Clausen (2009)  Overskriften på - SIDE 57 ER = uden for Citat = dybt alvorligt og rummer et spørgsmål af filosofiske dybder.  Hvad er filosoffernes vurdering ???HVAD BETYDER - FORTIELSEN ???  JO - FORTIELSEN - kan betyde = TAVSHEDENS  TYRRANI.  Jo - TAVSHEDENS TYRRANI - kan måske lære os noget om ansvar - og hvem der har ansvar for at = SANDHEDEN FORTIES

Et lille eksempel - der berører de kommende generationers fremtid i Danmark - samt hele Europas fremtid = Hvem kender historien om - hvad der førte frem til dette resultet - og hvem havde ansvaret for fortielsen af denne historiske udvikling ???

http://balder.org/avisartikler/EU-Og-Medierne-Tavshed-Om-Euromediterranien-Eurabien.php

Hvilket ansvar har en dansk statsborger ??? Hvem har ansvar fore hvad ??? Når den tidligere = Kultur-redaktør for Jyllandsposten = FLEMMING ROSE = har skrevet denne bog - er det så udtryk for en dansk statsborger - der lever op til sit ansvar som = Dansk Statsborger = der engang i fremtiden vil fortjene at blive udnævnt til = ( STATSMAND ) på linje med = Winston Churchill. Nu behøver en kommende ung forfatterspire ikke nødvendigvis at skrive en sådan bog - som
denne bog som = FLEMMING ROSE = har skrevet.


FORFATTER - MOTIVER

Hvad kan være motivationen til - at skrive en bog som = TAVSHEDENS TYRANNI ??? = kan det være fordi de begavede og sandhedssøgende  ( kultur-redaktører ) instinktiv forstår denne = TESE = eller har en erfaring - der viser - at sådan hænger virkeligheden sammen.

FORTIELSEN FORBEREDER = LØGNENS IDEOLOGER.2011 er 40 års jubilæet for Racisme.Paragraf 266b

Det kan jo også være det = at racisme-paragraf 266b har været en del af Dansk Lovgivning i 40 år - og måske har været en medvirkende inspiration for = FLEMMING ROSE = til at skrive denne glimrende bog. Denne Paragraf 266b - har været med til at skjule Koranens indhold - således at den brede danske befolkning troede på den store løgn - at islam er fredens religion. Derfor kunne = EU-Politikere - skrive under på - Euromediterranien-aftalen - uden at kende og forstå dybden - af denne Lissabon-traktat.Hvilken beslutning tager = Generaldirektør Maria Rørbye Rønn  ???Maria Rørbye Rønn = ER = DRs nye generaldirektør.Hvilke oplysninger skulle holdes skjult for Danmarks befolkning, og er blevet det - i de 40 år - som Racismeparagraf 266b har eksisteret. ??? Tilsyneladende er det dele af = Koranens indhold = der skulle holdes skjult for Danmarks brede befolkning. Og hvad er det så fra Koranens indhold - der her i 2011 - der har været skjult for Danmarks befolkning = i cirka 40 år ???  Her er hvad der kunne have være nyttigt - at den danske befolkning havde vidst dette - for cirka 40 år siden. =

www.islam-info.dk     Koranen      artikeldatabase.

www.islam-info.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold.

KVINDER  Her findes ( Sura 33.59 ) og ( Sura 24.13 )
KOLONIALISME
REN UREN
TØRKLÆDE
TAQIYA = islams lovlige forviringsløgn.
TØRKLÆDER
VANTRO
STENING
JIHAD  = at udbrede islam med vold-om nødvendigt.
APOSTAT
APOSTASI
ÆGTESKAB
BØRNEOPDRAGELSE I MUSLIMSKE HJEM

Her bør tilføjes - at Koranen ikke indeholder ( DE 10 BUD )
Her bør tilføjes - Koranen betragter de kristne som vantro
Ja alle - der ikke er muslimer - anser Koranen for vantro.DANSKE UNIVERSITETER  = For fyrre år siden.

Hvor meget vidste Danmarks Universiteter om Koranens indhold for cirka fyrre år siden ??? Var der noget - de ikke ville vide om Koranens indhold ??? Hvor skal ansvaret for den manglende viden på Danmarks Universiteter for cirka 40 år siden - om koranens indhold = placeres  ??? Det et Universitet ikke vil vide - eller ikke forstår - kan det i sagens natur ikke formidle videre. Er videnskaben ved - at tabe sin sjæl = sandhedens sjæl = for hvis videnskabens resultater ikke hviler på =sandheden= hvad er Videnskabens resultater så værd ??? Lad mig minde om følgende =

JESUS - HAR SAGT - JEG ER SANDHEDEN OG VEJEN OG LIVET

          ER DANMARKS OVER 2660 KIRKER = SANDHEDENS KILDER  ???

Er bibelens evangelier = sandhedens kilde - og er de over 2660 kirker i Danmark = sandhedens kilder = her i Danmark ????DEN ( IKKE EKSISTERENDE KONKURRENCE ) OM ANSVAR

Du skulle nu være inspireret til - at deltage i en konkurrence der ( ikke eksisterer ) om hvad du mener om - ansvar og hvor dette ansvar måske bør placeres. Som den forfatter-spire - du nu engang er - så sender du dine = 20 til 22 = sider = om ansvar = til Generaldirektøren i DR-BYEN = Maria Rørbye Rønn - inden den ( 1. juni 2011 )  Da denne konkurrence ( ikke eksisterer ) så er udgangspunktet, at denne konkurrence skal være en Konkurrence - der vil forsætte hvert kvartal - første gang =
1. juni 2011 = derefter = 1.september 2011 = 1.november 2011 og næste gang = 1. februar 2011. = og således fremdeles hvert år = indtil Generaldirektøren beslutter sig til - at overtage Projektet - og udforme nogle specielle struturer og regler for dette ( FORFATTER-SPIRE-ININTIATIV )BELØNNINGEN

Måske bliver - forfatterspiren inviteret ind i et Studie i - DR-BYEN - og bedt om - at læse sine = 20 til 22 sider op - om ansvar - hvorefter du som forfatter-spire bliver interviewet om - hvilket forhold du har til ansvar - og hvor dette ansvar bør placeres. Hvis du ikke har betalt medie-licens - så skal du nok ikke forvente - at blive indkaldt til oplæsning af dine = ( 20 til 22 - a4 sider ) som du har skrevet om ansvar. Belønningen ud over at blive inviteret med ind i et studie i = TV-BYEN - så får du lov til - at tage en ( ØNSKEPERSON ) med i TV-BYEN - når du skal interviewes ???DEN DEMOKRATISKE PROCES

Da denne ( forfatter-spire - konkurrence ) ikke eksisterer = så er det naturligvis vigtigt at sende et indlæg til = DR-BYEN = om ansvar - indtil at Generaldirektør - Maria Rørbye RønnHvad beslutter Generaldirektør - Maria Rørbye Rønn - sig til ???

giver ordre til - at denne ( forfatter-spire- konkurrence ) forsat skal finde sted - hvert kvartal. Om det nogensinde sker - det vides ikke. Foreløbig må vi konstatere - at denne ( forfatter-spire-konkurrence ) ikke eksisterer. Dette er en måde - at lægge demokratisk pres på = DR-BYEN = for at få indført en ny slags udsendelser i - DR-BYEN - Derfor kan det blive nødvendigt vedvarende, at indsende indlæg hvert kvartal - indtil der er demokratisk = JACK POT.Det er ikke sikkert - at der er = JACK POT = første gang du deltager i en konkurrence = der ikke eksisterer = men husk på følgende =

EN VINDER ER = TIT EN TABER = DER IKKE GAV OP.Hvis du er for doven til - at stille op i denne forfatter-konkurrence - så har du sorteret dig selv fra på forhånd på grund af dovenskab  - hvilket var hensigten med - at du skulle bruge et gammeldags brev med et moderne frimærke på. Desuden kan jeg trøste dig med ( så vidt jeg er orienteret ) så er dovenskab nummer 7 af = De 7 dødssynder - og så vidt vides - ikke helt udelukker dig fra - at du kommer i himlen - når dit jordiske liv er slut. LIDT DANSK REVY - KULTUR

Videoer til cirkusrevyen

Cirkusrevyen 95 - Familen Danmark (1/3)
6 min. - 18. dec 2007
Uploadet af pomfritly

youtube.com
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE