VIKINGE-BØLGEN
VIKINGE-BØLGEN www.kulturpartiet.dk

Præsenteret her 24. maj 2012     www.Kulturkloeften.dk

VIKINGE-BØLGEN I = DANMARK = FORSÆTTER

www.RadioHolger.dk  www.Sappho.dk  www.RadioDua.dk 
             ER DU DANSKER  ???  HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

          VIL DU FORSVARE = DANMARKS KVINDER = MED DIT LIV ???www.wikipedia.net    http://www.google.dk/    http://www.islam-info.dk/ Vil du forsvare Danmarks Kvinder  ???  
Bliv eventuelt  VELFÆRDS-KAVALER.
Meld dig ind i nærheden af din bopæl.

www.danskernesParti.dk   

http://www.siaddk.wordpress.com/

www.fritdk.dk

Besøg evt. www.islam-info.dk  under disse overskrifter =

Kvinder =  Taqiya = Vantro = Ren-Uren = Tørklæde

Kvinder se også =  ( Børneopdragelsen i muslimske hjem )VIKINGE-BØLGEN RULLER VIDERE  =  DERFOR

Lad os lige gå lidt tilbage i tiden = for over 1000 år siden = da Vikingerne beherskede = Danmark
= og danskerne blev gjort = Kristne = af = Harald Blåtand = hvilket blev markeret med denne Runesten = som bliver præsenteret på dette link  =

www.fortidensJelling.dk Da = Kristendommen = er forkyndelse af = Sandheden = så må jeg jo som ( Kristen ) erkende = at = Vikingerne =  var her = før os = ( Kristne ) = selv om vi = ( Kristne ) sandsynligvis har de samme = forfædre = og derfor er af den samme æt.

KULTUR-ERKLÆRINGEN  og  ROLF SLOT HENRIKSEN

Det har nu afdøde Præst = Rolf Slot Henriksen = der var Formand for = Grundlovsforeneningen = også haft øje for = nemlig at = Vikingerne = også var en del af = Danmarks Kulturarv = da han medvirkede til udformningen af = Danmarks Kultur-erklæring = ( den korte version ) som lyder således =

 "den der ikke vedkender sig sin fortid
forstår ikke sin nutid og har ingen fremtid"


Grundlovsforeningen  =  www.Danskkultur.dk 

På = Grundlovsforeningens hjemmeside = kan du læse mere om de tidligere = Danske Skikke = og om de = Kristne mærkedage. Desuden kan du læse om = Danmarks Riges Grundlov af 1953 = på Dansk Kulturs debatside = den Grundlov som Dansk Kultur kæmper for at bevare = så den ikke bliver udskiftet med en = global lov = vedtaget af en ny global Verdensorden = der har afskaffet alle National-stater. Du kan læse mere om = Danmarks Grundlov = på dette link.

www.danskkulturdebat.dk NU SYNES JEG = DE DANSKE = VIKINGER = SKAL HÆDRES

Nu synes jeg = de danske = Vikinger = skal hædres med lidt = skjaldesang = af højeste kvalitet. Vikingerne =  var her jo trods alt = før =  Harald blåtand  = gjorde =
Danmark = til en = Kristen Nationalstat =  for godt 1000 år siden.MEN DANSK KULTUR GÅR ENDNU LÆNGERE TILBAGE =

Engang troede vi Danskere på = ODIN OG THOR

lidskjalv blot laug  Opskrift på - digterøl og Berserker-Mjød.

Dan jeres egne laug- på ugentlige møder - og bryg digterøl m. m.

Skjaldesang.dk  for ungmøer og bassangere

Skjaldesang II

- 3 min. - 3. dec 2008 - Uploadet af Redstomp

Nyt album

Valhalla - tegneserien om de nordiske guder

Abonner på disse skjalde-sange - de er vildt gode.
Det er tegneserien - Valhalla - om de Nordiske guder også.
Mysteriet om digtermjøden, Forside

copyright: Peter Madsen og Carlsen Comics - webmaster:Sissel Bøe - http://www.petermadsen.info/oHvordan laver Danmarks Vikinge-døtre = Vikingebrød ???
Bruger de denne opskrift fra =
lidskjalv blot laug 

Vikingebrød.

(1 stk.)
Surdej:
3 dl. Vand
15 g. gær
2 tsk. honning
200 g. grahamsmel
Desuden:
½ l. vand
2 tsk. Salt
10 g. gær
350 g. spelt (erstat evt. med halvt grahamsmel og halvt hvedemel)
ca. 550 g. hvedemel
1.Udrør ingredienserne til surdejen. Lad den stå tildækket på køkkenbordet i 1 døgn. Udrør surdejen i vandet med resten af gæren. Tilsæt de øvrige ingredienser. Ælt dejen smidig. Stil dejen til hævning et lunt sted ca. 3 timer.
2.Form et rundt brød. Lad det efterhæve ca. ½ time. Pensl med vand og snit brødet. Bag det ved 225 gr. i ca. 35 min.
God appetit.

Der er flere opskrifter i = mad og drikke bogen.

lidskjalv blot laug  Opskrift på - digterøl og Berserker-Mjød.JO = VI DANSKERE HAR = EN FANTASTISK = KULTURARV.I gamle dage havde de store Religioner tilsyneladende en Kultur = hvor de markerede deres tro på store Runestene = hvilket måske ses i Stonhenge. Vi kender vores egen danske Runesten - der har stået i over 1000 år.

Nu er der så fundet en ny slags Runesten i = George i USA = så måske er den hemmelige = Stonhenge Religion = flyttet til USA ???  Det er sandsynligvis kun =
Jim Marrs = der kan huske så langt tilbage = at han kan forklare betydningen af denne nyere Runesten = som fremvises på dette Link =

www.Guidestones.us    Se også = Videoen.Da = Danmarks Runesten = er et religiøst symbol = der er over 1000 år gammel = så kunne noget tyde på = at = the Georgia Guidstones = er en markering af en gammel religion = der har flyttet sine religiøse aktiviteter til = USA. Det er sikkert kun = Jim Marrs = der besidder tilstrækkelig viden om fortiden = til at kunne fremsige et kvalificeret gæt = på betydningen af = The Georgia Guidstones.

I Danmark findes også de gamle = Jætte-stuer = der skulle være bygget af kæmper = der måske var 2 meter høje = eller mere ???  Nå - i selv finde mere viden om = Jim Marrs = og andet på = internettet = for jeg holder Pause nu.

www.wikipedia.dk  www.Google.dk  www.wikipedia.netKøb evt Vikinge-smykker =  www.Odinsklinge.dk

Find evt. frem til Vikingemarkeder på = www.Google.dk Årets vikinge Marked... - Hartr.dkCheval Liberté  

Giv mig en hest = mor.
Giv mig en rigtig = Vikinge-hest = mor.
en rigtig islandsk pasgænger = mor. www.fortidensJelling.dk   

.

Harald Blåtands runesten


HER SER VI DANMARKS = KRISTNE  DÅBSATTEST = JELLINGESTENEN.hvad er = GEIDESTONE-STENEN = et religiøst symbol - måske ???

Jellinge stenen markerer at vi Danskere blev kristne. Måske brugte Religioner i gamle dage = Runestene = til at markere deres religiøse ståsted. Et spørgsmål er derfor = er Guidestone - stenen også en religiøs markering = for en ny religion i USA - eller gammel religion - der har smuglet sig selv ind i = USA  ???

www.Guidestones.us    Se også = Videoen.DANMARKS PYRAMIDER

Danmark har 10.000 kæmpegrave. Ældst er jættestuerne, som er bygget samtidig med de ældste pyramider i Ægypten fra 2500 - 2000 før Kristi fødsel. Mægtige er slæbt over land og blevet brugt til bygningen af stenstuer med mægtige stensider og stenoverliggere samt en indgang, som kunne genbruges ved nye begravelser. Jættestuen blev dækket med jord. Ser man bort fra de få store pyramider i Ægypten, kan de danske dysser sagtens måle sig med de ægyptiske.
Yngre er de danske stendysser ( fra 2000 før Kristus ), som har en ring af store kampesten omkring sig og kaldes rund- eller langdysser afhængig af formen.

ET LØST RYGTE = JEG IKKE KAN BEKRÆFTIGE

En ung forsker = vist nok under 50 år = har forsket i Jættestuer = og mener indgangen på jættestuer = kan have noget med månens stilling på himlen at gøre = i forhold til indgangens placering i Jætte-stuer.  Men om der er noget om dette løse rygte = det må i selv finde frem til på internettet.

www.wikipedia.dk  www.Google.dk  www.wikipedia.net

HVORFOR HEDDER DET JÆTTESTUER  ???

Det forklarer Saxo i sit forord:

"At Danmark i gamle dage må have været beboet af kæmper, har vi vidnesbyrd om i de overordentlig store sten, der er anbragt over de gamles grave og huler. Skulde nogen tvivle om, at det er sket ved hjælp af kæmpekræfter, så lad ham blot se op på toppen af nogle af vore bakker og sige os, i fald han kan, hvem der skulle kunne have slæbt så mægtige blokke helt der op, for enhver, der skønner, hvad det er for underværker der er gjort, må anse det for utænkeligt, at et almindeligt menneske-arbejde eller almindelige  menneskelige kræfter skulle kunne få sådanne masser, som det er vanskeligt eller umuligt at rokke på flad mark, slæbt op på toppen af så høje bakker. Men hvorvidt det er de jætter, som har levet efter syndfloden, der har udrettet dette, eller det har været mennesker, som overgik andre i henseende til legemskræfter, derom er intet overleveret os".  Citat slut.

Min udgave af =

SAXO - GRAMMATICUS ( Danmarks Krønike )

Oversat af = Fr. Winkel Horn
Illustrationer af = Louis Moe
Forord af = Palle Lauring

Side-antal 427 = plus = 330 sider = plus 8 sider oversigt.

Copyright @ Ascehoug Dansk Forlag 2007
Copyright @ Illustrationer Louis Moe. 1898
             Omslag: SisterBrandt
Forlagsredaktion. Per Kølle og Stig Nielsen
       Trykt hos Nørhaven Paperback
           3. udgave, 1. oplag, 2007
           ISBN 978-87-11-22879-1

                   WWW.aschehoug.dk VIKINGERNES KULTURARV = HVEM KENDER DEN ???

Hvis der nu skulle sidde = en eller flere af Vikingernes efterkommere = derude i Virkeligheden = der ikke har læst denne bog = så kan det skyldes = "68 generationens Politik = hvor dit sind skulle tømmes fuldstændigt = for at give plads til nye idealer og Politiske ideologier. Det kan delvis motiveres med denne advarsel fra 1975 = til det Danske folk som lyder = således =

En indvandring, som udhuler danskheden

 

Tidligere forlagsredaktør, tidl. assisterende presse- og kulturattache i Paris og dansk repræsentant i Unesco J. Stenberg-Rasmussen har sendt os dette indlæg:

 

For nogen tid siden sad jeg på Christiansborg og talte med en folketingsmand[1]. Vi talte om rigets almindelige tilstand, og det har jo længe ikke været fornøjelig underholdning, men det blev i ganske særlig grad foruroligende, da han i samtalens løb udtalte:

         
“Der går en linje fra bestræbelserne på at mindske det danske fødselstal mest muligt ved hjælp af piller, aborter m.v., over forsøget på at ødelægge dansk ungdom med narkotika og videre over indkaldelsen af titusinder af asiater og andre for os vildfremmede folkeelementer, til et snigende halvt hemmeligt arbejde her i folketinget på at gøre det lettere at opnå dansk indfødsret. Formålet er at skabe grundlag for en fuldstændig omstyrtelse af det danske samfund og rive dets rødder i den historiske fortid over.”    Citat slut.


Hele = PLAN 1975 = findes på = www.sagenskerne.dk Det samme sker i = Ulandene = med de oprindelige befolkninger. Deres kontakt til deres rødder = i deres historiske fortid = rykkes også over. Danmarks Vikinger kan jo modarbejde denne historiske tomhed = om manglende viden om Danmarks fortid = ved at købe bogen om Danmarks Krøniken = og bruge en fast ugedag = til at læse højt for deres børn = om Danmarks = Vikinge-fortid.

Videoer til lene andersen forfatter - Rapporter videoer
Søren Hviid Pedersen, Mikael Rothstein og Lene...
20 min. - 14. feb 2011
Uploadet af blogbalderorg

youtube.comEr din hjerne tom = når det gælder vores fælles danske fortid = så har du muligheden for = at rette op på denne mangel = ved at købe = ( SAXO - GRAMMATICUS )  ( Danmarks Krønike )  og læse om vores fælles danske fortid = og eventuelt bruge en dag om ugen = til en Vikinge - historiedag = for dine børn. Jeg vil foreløbig slutte af = med at høre noget nutidig godt = Vikinge-musik =

2:10Føjet til kø Ravnevisenaf Religion0NYDAMBÅDEN - DANMARKS FØDSELSATTEST

Nu - hvor jeg vil hædre vore = Vikinge-forfædre lidt = så er det logisk at omtale den båd = som kaldes = Nydambåden= der i vidende kredse benævnes = Danmarks fødselsattest = der naturligvis ikke må forveksles med = Danmarks Dåbsattest = som er = www.fortidensJelling.dk  = der er sat af = Harald Blåtand = dengang Vikingerne blev gjort Kristne. Hvad kan jeg berette om = Nydambåden ???

Af  H.P. Rasmussen fra Nydamselskabet

Da jeg kom i 5. klasse, fik vi udleveret en historiebog: Danmarkshistorie fortalt for børn. Heri var vist et billede, der vakte vores opmærksomhed. Det var Magnus Petersens tegning: Egetræsbåd fra Nydam Mose i Sundeved.

Det var Nydambåden, der var vist med en teknikers præsion og en kunstners indlevelsesevne. Både oldtid og nutid fanger vor opmærksomhed. De bringer signaler fra vor fortid og lader os med visioner for vor fremtid.

25 år senere møder jeg igen Nydambåden. Det sker, da vi starter en forening = Nydamselskabet. Denne forening skal oplyse alle om = Nydamselskabet = og om  Nydam Mose.  Billedet fra 5. klasse står stadig i hukommelsen. Nydam Mose er vigtig for os i Sønderjylland. Vi siger: Nydam Mose er Danmarks fødselsattest, ligesom Jellingestenen er Danmarks dåbsattest.

www.wikipedia.dk  www.Google.dk  www.wikipedia.net

REKONSTRUKTION af HJORTESPRINGBÅDEN

Båd - Hjortspringbådens Laug

Hjortspringbåden - Nationalmuseet

Hjortspringsbåden - Wikipedia, den frie encyklopædi

Lang  Pause.       www.Medie1.dk 
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE