Mød Douglas Murray - en ildsjæl for frihedsrettighederne

Den kun 30-årige tænketanks-direktør og forfatter Douglas Murray er en ildsjæl for frihedsrettighederne. Hans tænketank har udgivet publikationer om æresdrab, om muslimske dissidenter i Europa, om ekstremistiske muslimers netværk på internettet og om mængden af ekstrem, islamisk litteratur på de britiske biblioteker. Synes du, det lyder interessant? Så mød op

Torsdag den 11. juni i Dansk Forfatterforening, Strandgade 6, kl. 19.30 -21.00

Her kan du høre Douglas fortælle om sit arbejde. Siden 2007 har han været direktør for Centre for Social Cohesion, den første tænketank i Storbritannien, der specifikt beskæftiger sig med radikalisme og ekstremisme. Douglas er også en hyppig foredragsholder i både Europa og USA. Han har talt i EU parlamentet og Det Hvide Hus. Han benyttes ofte som kommentator i medierne og har optrådt på bl.a. Hard Talk på BBC. Og så er han erklæret neo-konservativ og forfatter til bestselleren Neoconservatism - why we need it.

Og så var det også Douglas, der sammen med den amerikanske forfatter Sam Harris, fandt beskyttelsespenge til Ayaan Hirsi Ali, da den hollandske regering sagde stop. Helt i Douglas´ånd. Som han udtrykte det i et interview med Sapphos redaktør Helle Merete Brix sidste år: Jeg er dødtræt af folk, der opsøger mig og fortæller mig, hvor frygteligt det er med islamisk jihad. De tror, at det kan gøre det. Mit svar er altid: Ja, og hvad vil du så gøre ved det?

Så mød op og hør, hvad Douglas gør ved det. Tilmeld dig her eller ring på 22 92 70 46. Entré kr. 60,-  Alle er velkomne, man behøver ikke være medlem af Trykkefrihedsselskabet. Tag endelig din kæreste, ægtefælle eller en ven eller veninde med.

Læs hele interviewet med Douglas her

Læs mere om Centre for Social Cohesion her

Med venlig hilsen

Sapphos redaktion