DRØMMETYDERE
DRØMMETYDERE www.kulturpartiet.dk

Præsenteret her  11. Juni  2012   www.Kulturkloeften.dk

HISTORISKE DRØMMETYDERE           www.Medie1.dk

www.RadioHolger.dk  www.Sappho.dk  www.RadioDua.dk             ER DU DANSKER  ???   HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/  

           VIL DU FORSVARE = DANMARKS KVINDER = MED DIT LIV ???www.wikipedia.dk   www.Google.dk   www.wikipedia.net  

      www.DenKorteAvis.dk        www.Monokultur.dk  HANNE VIBEKE HOLST 

Kan  =  Hanne Vibeke Holst  = klare at skrive en bunden opgave som Forfatter hvor disse indrigenser = og personer fra virkelighedens verden skal indgå i hændelsesforløbet i bogen ??? Her er først navnene på nogle af personerne.

OM BOGENS TITEL = evt = DRØMMETYDEREN

Formålet med en sådan titel = har det formål at = Hanne Vibeke Holst = kan komme tidsmæssigt frem og tilbage i bogen - sådan rent tidshistorisk set = men samtidigt kan inddrage nutidige levende personer ind i sin bog = som har holdninger til vor nutidige globale historiske udvikling.
Det skal ikke udelukkes = at andre kvindelige forfattere = kan finde på at tage denne = Forfatter-udfordring op = for vi lever jo i et "demokrati" med lighed og frihed - og meget broderskab = hvor selv Danmarks Folkekirke er blevet til en bøsseklub = med bøsse-ægteskaber.


BOG-LÆSERNES INDKØBS-LANDEVEJ 

Som bekendt - så kan man købe en god bog i ethvert supermarked = og da de fleste læsere har et gennemsnitligt åndeligt niveau = så derfor er det naturligt - at de store kæder af supermarkeder - har bøger - som henvender sig til de kunder af bøger - som har disse kunders interesse. Hvis alle benzin-tanker og Supermarkeder har det samme udvalg af bøger = så kan det jo være kapitalistisk adfærdsregulering - der finder sted på denne administrative måde. Nå hvem kan nu også vide dette ???  Jeg mindes - at en Rockerfeller for over 100 år siden = eller der omkring = et eller andet sted = har udtalt = Kunkurrence = er en synd. 

HANNE VIBEKE HOLST og FREMTIDEN

Kan = HANNE VIBEKE FORSAT = i fremtiden holde sig på Toppen forfattermæssigt og også som Top-sælger på Landevejens benzintanker og i Danmarks Supermarkeder ??? Det er her - jeg vil bidrage med lidt inspiration = til en ny bog skrevet af = HANNE VIBEKE HOLSTEt element i en fremtidens bog er = at den også omtaler de nulevende menneskers indre tankeunivers = efter inspiration fra tidens nuværende kontroversielle personligheder = samt inspiration fra andre bøger = som kan påvirke = HANNE VIBEKE HOLST,S = eventuelle  ??? nye bogs indhold og handling. 

EN DRØMMETYDER  af  HANNE VIBEKE HOLST

Om bogen = der ikke er skrevet endnu = og måske heller aldrig bliver skrevet. Person-galleriet. Begyndelsen. 

DavidVaughanIcke = Nebukaneser = General Holofernes = Jim Marrs =

Det siges at den babyloniske kong Nebukaneser sendte Holofernes på hævntogt til de vestligt beliggende nabolande, som havde afvist at hjælpe ham.Bøger=  der skal læses som inspiration = til de forfattere = der vil skrive bøger om = fortidens og nutidens drømmere og drømmetydere = er følgende = 

Noble House = af = James Clavell

En stor kærlighedshistorie = der handler lidt om agenter og dobbelagenter og tredobbeltagenter = samt om et handelsimperium i Hong Kong. 

Den STORE strid = af  = Ellen G White 

En tid om en stor åndskamp. Måske lidt om Amerikas rolle som stormagt i verden. Som Winston Churchill har formuleret det = af og til falder mennesket over sandheden = men så rejser mennesket sig bare op = og går videre. Hvad er det for en sandhed - som Winston Churchill taler om ??? 

HVAD KAN = HANNE VIBEKE HOLTS = DRØMMETYDER SIGE I BOGEN

Hvad kan en = Drømmetyder = der har været tidsmæssigt på gennemrejse = i de svundne historiske tider = der går helt tilbage til historien = om den danske Sagnkonge = Svend Tveskæg = og hans liv = og måske endnu flere tusind år tilbage i Historien = og derefter bliver fortalt af den = Drømmetyder = der har været på gennemrejse i = HANNE VIBEKE HOLTS SJÆL = og som ( måske ? ) udkommer i bogform. Det kan jo godt være = at hun i sit research arbejde = også lige skal forbi = den Norske forfatter = Henrik Ibsen = og måske også lige læse lidt af = Villy Sørensen = inden hun er klar til at skrive en bog mere. Måske munder handlingen i bogen ( DRØMMETYDEREN ??? ) ud i en spådom om = hvordan livet leves på jordkloden om cirka 100 år ??? http://www.guidestones.us/   og se = Videoen.

  
Efter Danmarks Nationagrænser er nedlagte = så er det naturligvis naturligt = at kunstnere drager udenlands = når de henter inspiration = således = at vi også rent tankemæssigt = kan hente disse andre folkeslags vaner og  bedste traditioner til Danmark. Hvordan disse daglige vaner fungerer = det kan jo videreformidles af Danmarks store forfattere - der har viden om dette emne = ved at have læst de ( nødvendige )  bøger om emnet. www.wikipedia.dk  www.Google.dk  www.wikipedia.net 

Han er nu en = spøjs fætter = ham der =  Jim Marrs 

Professor Jim Marrs om den officielle 9/11 konspirationsteori

The Murder of Global Economies with Jim Marrs ...


Jim Marrs: Hidden History Part 1 - YouTube

Du kan selv finde mere af = Jim Marrs = på internettet. Måske er der også inspiration at hente her = til at skrive en ny spændende bog for = Hanne Vibeke Holst = hvis hun ellers ønsker at skrive en bog mere = om kærligheden = helt tilbage fra dengang = at vi mennesker troede = at Jorden var flad som en Pandekage. Jeg må indrømme = jeg husker ikke det nøjagtige årstal = så derfor må = Hanne Vibeke Holst = selv gætte sig til det rigtige årstal = med mindre hun kan researchse - sig frem til det rigtige årstal  ???


  

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE