HVAD DER VENTER
HVAD DER VENTER www.kulturpartiet.dk

Hvilke kulturelle oplevelser kan vi Danskere forvente i fremtiden ??? En ny samfunds-opbygning ???


Samfundsopbygningen

Det islamiske idealsamfund
Den tyske muslim og ansvarshavende redaktør af det tyske tidsskrift for kristne og muslimer: ”Aktuelle Fragen, Zeitschrift für christliche-islamische Begegnung” M. Salim Abdullah skriver
: “Forordningen ....går tilbage på den i middelalderen udkastede islamiske statsteori, som indtil i dag ikke er trukket tilbage, ophævet eller er erklæret ugyldig. Denne statsteori forudsætter inddelingen af samfundet i to klasser af borgere.

Den ene, muslimerne, er de egentlige borgere i landet, de andre bliver kun tolereret (det er på denne baggrund islam kalder sig en tolerant religion. red.). De har godt nok en form for livsrum, men deres rettigheder er kun de, som den islamiske stat giver dem.

Denne statslige indretning går ud fra en grundlæggende ulighed og forskellig værdi mellem muslimer og “beskyttelsesborgere” dvs. de ikkemuslimske borgere, som er tolereret). Således er ud fra denne forudsætning muslimer og ikke-muslimer ikke indehavere af de samme grundrettigheder og grundpligter.

De er heller ikke ligestillet overfor loven. Ikke-muslimerne er godt nok ikke helt retsløse. Alligevel bliver de i deres eget land anset for borgere af anden klasse og behandlet efter dette. De skal leve som fremmede i eget land”(9.årgang.1-2.1989,s.9).

Væn jer til tanken. Lær arabisk. Kommer der arabiske udsendelser på DR. i nær fremtid ??? Spørgsmålet stillet
17 januar 2009.


Besøg også   
www.kvinderfordanmark.dk   og  www.islam-info.dk  


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE