Danskernes Butikker

D. Carlsen: Odelsret til Danmark

www.Nationaldemokraten.dk

www.danskernesparti.dk

150,00 kr

Genrer: Samfund, indvandring, nationalisme
Forfatter: Daniel Carlsen (partileder, Danskernes Parti)
Sideantal: 140
ISBN: 978-87-995435-1-9
Forlag: Danskernes Parti
Udgivelsesdato: 27. marts 2013

Udlændingedebatten er for slap! Det mener Daniel Carlsen, der er forfatteren bag Odelsret til Danmark. Dermed stiller han sig i opposition til alle dem, som længe har kritiseret „tonen” i debatten.

Danskerne har ret til Danmark lige så vel som andre folkeslag har ret til deres egne lande. Denne rettighed vil forfatteren have det danske folk til at gøre krav på. Kun sådan kan et harmonisk Danmark sikres. Hvert folk — sit land er princippet, som kan opretholde den globale mangfoldighed, der i dag er truet af multikulturen.

Multikultur og integration afvises og vurderes til at være to sider af samme sag, da integration jo kræver et vist antal indvandrere at integrere. Derfor afvises både integration og assimilation som mulige løsninger. Kun hævdelsen af det danske folks nedarvede ret til Danmark kan sikre en dansk fremtid!

 

 

www.about-Truths1.dk

 

www.TavshedensTyranni.dk   

www.Sabbat-Kristne.dk 

www.DR.dk/galtiDanmark      Se  =  De 6. film.

 Vil du forsvare Danmarks Kvinder  ???  
Bliv eventuelt 
VELFÆRDS-KAVALER.
Meld dig ind i nærheden af din bopæl.


www.danskernesParti.dk   
Daniel Carlsen

http://www.siaddk.wordpress.com/
Anders Gravers

www.fritdk.dk
Michael Ellegaard

www.islaminfo.dk  Læs evt. under disse overskrifter 

( Kvinder ) og  ( Taqiya ) samt  ( Apostat/Apostasi )http://www.danskfolkeparti.dk/ 
 

www.Frihedspartiet.net
Lars Egmose

 212 - Hidden Agendas / Total Onslaught - Walter Veith

http://www.dksamling.dk/

Morten Uhrskov Jensen

www.Nationaldemokraten.dk

Vil du forsvare Danmarks Kvinder  ???  
Bliv eventuelt 
VELFÆRDS-KAVALER.
Meld dig ind i nærheden af din bopæl.


 Det kulturbetingede kvindesyn    

 

 Kvinder bliver systematisk udsat for seksuel chikane af mellemøstlige mænd, men bliver ved med at stemme på partier, der vil have mere indvandring. Uforståeligt, mener = Rachel Adelberg Johansen.

Til et folk de alle høre
som sig regne selv dertil
har for modersmålet øre
har for fædrelandet ild;

resten selv som dragesukker
sig fra folket udelukker.
lyse sig selv ud af æt,
nægte sig selv indfødsret       N.S.F.Grundtvig


    ER DU DANSKER  ???  HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

      VIL DU FORSVARE = DANMARKS GRÆNSER = MED DIT LIV ???


 

 www.UriasPosten.net

     www.Nationaldemokraten.dk 

 Hvad vælger du

 
 Peter Neerup Buhl
har skrevet denne tankevækkende bog:
Fædreland eller beboet område

Hvad vælger du = Nationalstater = eller beboede områder

helt uden grænser  ???


 

Messerschmidt

     www.Nationaldemokraten.dk 

 

 
 Peter Neerup Buhl
har skrevet denne tankevækkende bog:
Fædreland eller beboet område

Hvad er dit valg ???

http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/

 Hvor køber du de nødvendige oplysende Bøger ???

 Trykt version udsolgt! 276 s, ISBN 978-87-92417-06-0.

»De islamiske strateger har ikke kunnet undgå at bemærke, at de vestlige samfund har vist sig uvillige til at forsvare deres kultur, hvorfor de netop sætter deres hovedangreb ind her.«

Fra »1400-års krigen«

Læs Lars Hedegaards tale og Mogens Camres tale fra forfatteraftenen den 8. oktober 2009.

Lars Hedegaard og Mogens Camre analyserer for første gang på dansk den islamiske krigsteori, strategi og taktik i deres fulde omfang. Militært, teologisk, historisk, psykologisk.

 


Er der sluppet nye hemmeligheder ud fra Vatikanet ???

 The Vatican Created Islam & Alilah is Satan - YouTube 

www.youtube.com/watch?v=k27ebXxZteM
12/03/2012 - Uploadet af hummingbird027
http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/04apr/catholicislam.html ...
 

 

Bilderberg West Bohemian Grove Illuminazi - Anthony J Hilder ...

www.youtube.com/watch?v=h49yOEKDcIs29. aug 2011 - 16 min. - Uploadet af mranthonyjhilder
A speech by John F Kennedy warning us....shots fired....problem solved. Remember the events. This is a ...

 

Jesuit infiltration into the Seventh Day Adventist - YouTube

www.youtube.com/watch?v=B6NiSk9lAFE
24/06/2010 - Uploadet af TheTimeoftrouble
The Jesuits have infiltrated our school, governments, and churches changing things to lead everything back ...

 

 Flere videoer for NEW WORLD ORDER.THE DEVIL IN THE ... »

 

 Krus, postkort, medlemskab


Dansk Samlings krus kan købes for 45 kr. pr. st. plus 30 kr. i forsendelse.
Dansk Samlings postkort "Kærlighed til fædrelandet" er prisnedsat og koster nu kun 30 kr. pr. sæt med 10 kort.
Henvendelse til Peter Riise, tlf. 9857 3710 (ingen e-post).
Medlemskab eller abonnement på "Nyt fra Dansk Samling": se oplysninger under kontakt.


Denne hjemmeside blev opdateret 7/5, 2013     

 
 

 

 

 

http://www.dksamling.dk/


 

 Hvordan holder de to Paver = sammen på Vatikan-staten ??? 

Måske ved hjælp af dette = Frimurer-løfte = til Vatikanets Pave ???  

Jesuit-eden = ( Iøvrigt ) = Har Paven kysset Koranen ??? Hvorfor ??? 

Min søn, du er allerede blevt lært op til at opføre dig som en hykler: At være en katolik blandt katolikker, og være en spion selv blandt dine egne brødre - og ikke tro nogen mennesker, og ikke stole på noget menneske. At være en reformeret blandt de reformerte. At være en hugenott blandt hugenotterne. At være en kalvanist blandt kalvanisterne. Blandt Protestanterne - vær i almindelighed som en af dem! 
Tilegn dig deres tillid  =  Jesuit Eden til Paven.

Tilegn deg deres tillid, og forsøg til og med at tale fra deres talerstoler. Fremhold med din naturs fulde heftighed vor hellige religion og Paven. Forneder deg til og med så lavt som at blive jøder blandt jøderne, således du kan være i stand til at samle al den information som kan være til nytte for din orden, som en trofast Pavens soldat. Du er blevet lært op til lumsk at plante sjalusiens og hadets frø mellem stater som før havde fred, og ophidse dem til bloddåd, idet du involverer dem i krig med hinanden, og skaber revolutioner og civile krige internt i samfund - Provinser og land som var selvstændige og fremgangsrige  - og kultiveret med kunst og videnskab - og glæder sig over fredens velsignelser.

MERE INFILTRATION

Tag parti for forkæmperne i hemmelighed - i samråd med med dine andre jesuit-brødre ... som måske er involveret på den anden side - og som måske går imod den side - som du har forbindelse med - således at Kirken til slut kan blive den vindende part - i forholdene som er lagt til rette i fredens forhandlinger - og målet helliger midlet.

GRUNDSKOLEN ER OVERSTÅET

Du er blevet lært op til din opgave som en spion - og samle al statestik - fakta og imformation som det står i din magt at fremskaffe fra alle kilder. At opnå tillid gennem smiger til i Protestanternes familier og kættere af enhver klasse og karakter - ligesom til handelsmænd - bankmænd - advokater og blandt skoler og universiteter - i Parlamentet og lovgivende forsamlinger, hos myndighederne og statsrådene - og være alle ting for alle mennesker - for Pavens sag - hvis tjener du er indtil døden.

NY-OMVENDT BEGYNDER

Som en nybegynder og nyomvendt har du allerede modtaget al fornøden instruktion, og har gjort tjeneste som en medhjælper, skriftsfar og præst, men du har endnu ikke blevet udstyret med alt det - som er nødvendigt for at være en kommandant for de loyales hær i tjenesten for Paven. Du må tjene den tilstrækkelige tid som et redskab og udøver - gennem de ordrer som bliver givet af dine overordnede - for ingen kan befale - som ikke endnu har indviet sit arbejde med blodet fra en kætter - for hvis der ikke bliver udgydt blod - sker der ingen tilgivelse.  Derfor - for at du kan blive skikket til dit arbejde - og for din frelse skal være sikret, så skal du ud over din tidligere lydighedsed til din orden og troskab til Paven repetere efter mig =

DER SVÆRGES

"Jeg  ------------------, nu i nærvær af den Almægtige Gud, den velsignede jomfru Maria, den velsignede - Ærkeengel Mikael - den velsignede døber - ST. Johannes, den Hellige Far - den Overordnede General af Jesu Samfund, grundlagt af ST Ignatius Loyola - under Paul III´s  pontifikat, som har - Jomfruens morsliv - Guds livmor - og ved Jesu herskerstav, at Hans Hellighet - Paven - er Kristi viseregent - og er det sande og eneste hoved for den Katolske Universielle Kirke og Universielle Kirke over hele jorden, og at han i kraft af bindingen og løsningen givet til = Hans Hellighed af min Frelser - Jesus Kristus - og har magt til at afsætte hedenske Konger Prinser Stater Fællesskab og Regeringer, som alle er ulovlige uden hans hellige godkendelse, og at de trygt kan ødelægges.

BESVÆRGELSEN  FORSÆTTER
 

Jeg lover og erklærer videre - at jeg ikke vil have nogen egen mening eller vilje - eller nogen mental reservation overhovedet - selv ikke som et lig eller et kadaver ( perinde ac cadaver ) men uden at nøle adlyde hver eneste ordre jeg vil modtage fra mine overordnede i hæren til Paven og til Jesus Kristus.

At jeg vil gå til hvilken som helst del af verden, uden at beklage mig - og vil være underdanig i alle ting som bliver mig fortalt .... Jeg lover og erklærer videre at jeg vil - når anledningen byder sig - starte og føre ubamhjertig krig - hemmelig eller åbenlyst - mod alle kættere - Protestanter eller liberale - som jeg er anvist at gøre - for at udslette dem fra jordens overflade - og jeg vil ikke skåne hverken - køn -alder eller tilstand. Jeg vil ødelægge - koge - flå - kvæle og begrave levende disse berygtede kættere  - rive op deres maver og livmoderne til deres kvinder og knuse deres afskyelige race.

BESVÆRGELSEN  FORSÆTTER

Når det samme ikke kan blive gjort åbenlyst - vil jeg i hemmelighed bruge giftkoppen - kvælerstrengen - dolkens stål eller blykulen - uden hensyn til ære - rang - værdighed eller autoritet - til den person eller de personer - uafhængig af deres tilstand i livet - enten offentlig eller privat - når jeg - når som helst bliver anvist til at gøre det - af en hvilken som helst agent fra Paven - eller en overordnet af broderskabet af - den hellige tro til Jesu Samfund.

( Findes nedtegnet i kartoteket i Kongressen ( Congressional Record ) USA, 15 FEBRUAR 1913, s. 3215-6 )

(  Også i << The Engineer Corps of Hell >> af  Edwin A. Sherman.  s. 118, 1883, Library of  Congress Catalog Card # 66-43354 ). 
 

I hvor mange af = USAs kirker = og universiteter = er det  = Jesuitter = der står for undervisningen  ???

 

William Cooper & his Death 1 - YouTube

www.youtube.com/watch?v=YmvgKx1KoQg
20/12/2008 - Uploadet af B1u3nose
Milton William Cooper (May 6, 1943 - November 5, 2001) was an American writer , shortwave broadcaster ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE