GRØNLAND HVAD NU ?
GRØNLAND HVAD NU ??? www.kulturpartiet.dk

GRØNLAND,  ER DER EN TRUSSEL PÅ VEJ  ???

Som det forhåbentligt er tilfældet, så ved de to Grønlandske folketings-medlemmer, at Grønlændere er blevet fordrevet fra Gellerup-parken i Århus. Erfaringen er,at islam og muslimer ikke vil Grønlænderne noget godt. Når nu islam vil bygge en Moske i Nordnorge, er det så fordi de vil danne et brohoved,for et senere angreb på Grønland  ??? Krigs-stratetisk så er der erfaring for, at islam godt kan tænke 30 år frem, og endnu længere frem. Er der en kommende udenrigspolitisk trussel på vej for Grønland ???

EN LOVRELIGION

En lovreligion som islam, der ikke tåler debat eller modsigelse er naturligvis en TOTALITÆR IDEOLOGI. Det betyder,at ud over at en Moske er et bedested for troende, så er det også en kaserne for islam hær. Det er også fra Moskeerne,at muslimer tager ud for at erobre verden. Der er måske en Politiker eller to,der ikke er klar over denne kendsgerning. Jeg håber ikke de to er ( de to Grønlandske Politikere) vi har på Christiansborg.

Besøg evt.  www.spydet.blogspot.com 


januar 12, 2009

Hvad skal de dér - i Sameland?

Saudiaraberne, som står for den hårdeste form for islam, ”wahabismen”, har i det sidste årti været vilde med at bygge moskéer i hele Europa. Nu har de også fået kik på Tromsø, oppe i Nordnorge, nord for Polarcirkelen. Tromsø kaldes "Porten till Arktis", for herfra starter ofte expeditioner til Nordpolarområdet, og her er verdens nordligste universitet og et museum for samernes kultur og historie.

Hvad skal muhammedanerne dér?
De skal som alle andre steder i Europa vise sin magt og indgyde frygt. Psykologisk set er det samme attitude, som hvis en ondsindet fremmed magt lader sin flåde anke op ud for Lofoten eller nogen planter et fremmed flag på Svalbard: Se, her er vi! Og det her er vores! Og Gud nåde jer, hvis ikke I adlyder!
Islam lægger ikke skjul på, at de i alle måder er de dygtigste i verden, og at alle andre på kloden derfor skal rette sig efter dem!

Til en ordentlig moské hører som bekendt en koranskole. Overholder man ikke sharialoven, risikerer man at få hænder eller fødder hugget af eller at blive hængt eller få hovedet skåret af Muhammedanere kan jo ikke/må jo ikke være venner med os vantro ifølge koranen.

Formålet med det europæiske moskébyggeri kom klart frem i den tyrkiske præsident Erdogans udtalelse:
”Moskeerne er vore kaserner, kuplerne stålhjelme og minareterne bajonetter”.
Derfor har flere moskéer i Europa også fået navnet ”Erobrermoské” (Fathi camii).


Samerne har været undertrykt i århundreder af både Svenskere og Nordmænd, og først i vor tid er forholdene i bedring. Sådan da! Samerne har ”fået lov” at beholde deres sprog, og de har oprettet et såkaldt ”Sameting”, som kan diskutere (men ikke afgøre!) de ting, der angår dem... Men de gamle stridigheder om arealerne og naturrettighederne i Nordskandinavien fortsætter stadigt..

Skal Tromsøs politikere nu ved hjælp af indvandrere og moskébyggeri knægte samerne?

Muhammedanerne vil med deres politiske islam ødelægge og tilintetgøre samernes kultur! Vi har i Danmark set deres brutale angreb på vore grønlændere, og hvordan disse grønlændere til sidst blev fordrevet fra deres boliger!

ET MULIGT TRUSSELSBILLEDE.

Kære Grønlændere, jeg håber hermed, at jeres politikere i vores fælles Folketing er opmærksomme på denne kommende trussel,hvis der bliver bygget en Moske i Tromsø.

I dag, den 13. januar 2009 så håber jeg, at vores ærede Folketings-medlemmer JULIANE HENNINGSEN og LARS EMIL JOHANSEN overvejer,om det allerede nu er muligt at gøre visse forbereddelser imod denne kommende trussel. Det kunne f.eks være,at oplyse den Grøndlandske befolkning,om erfaringer fra Gellerup-parken i Åehus.

GRØNLANDS SIKKERHEDSPOLITIK

Jeg skal ikke blande mig i Grønlands sikkerhedspolitik,men sikkerhedsmæssigt er EU med til at financere nogle af de Moskeer, der bliver bygget i de 27 EU-LANDE, så derfor hersker der tvivl i mit sind om, hvilke interesser EU - PARLAMENTET i virkeligheden støtter. Jeg håber i Grønlændere tager disse kendsgerninger i betragtning når i vurderer Grønlands fremtidige sikkerheds-politik.

Med VENLIG hilsen  Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-Poul


Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE