KULTURMINISTEREN
KULTURMINISTEREN www.kulturpartiet.dk

LIDT SPØRGSMÅL TIL CARINA CHRISTENSEN  23 - 12 - 08

Først vil jeg rose vores KULTURMINISTER CARINA CHRISTENSEN for initiativet,der skal sikre JELLINGESTENEN for eftertiden. Det er SAGENS KERNE,når det gælder Dansk kultur. TAK for DET.

SPØRGSMÅL

1.  Har du,eller dit kulturministerium overvejet at oversætte ROGER MORRICES dagbog fra 1600 tallet fra Engelsk til Dansk og derefter udgive den ???

2.  Har du eller dit kulturministerium overvejet at skrive og udgive en bog om den glemte by ANGKOR WAT i Cambodia ???

3.  Findes der i Danmark EEN BOG, med et billede af samtlige danske kirker og deres historier på Dansk ???

4.  Overvejer du,om spioner i fremtiden bør benævnes som efterretningsformidlere,eller vil det være en fornærmelse imod James Bond ???

5.  Ville det være en god ide,at sammenligne FRANCIS   WALSINGHAM og  en anden spion PIETER ISAACSZ med hinanden. Ville det være en god ide,hvis du og dit ministerium bad en Flemming Jensen eller en andet teatergeni om,at skrive et teaterstykke om disse to fortidens spioner,og sammenligne deres måde at klare deres opgaver på,i et teaterstykke,som skal kunne fremvises på det kongelige Teater.
6.  Hvor mange oprørsledere bør en udklækket student kende navnene på,for at det er kulturelt acceptabelt af kulturministeriet ???
7.  Har kulturministeriet beføjelser til,at ansætte en Dansk udgave af ALLAN PINKERTON, eller er det DSB der burde gøre dette.Det må anses som en mindre kulturel katastrofe,at der har været kastet sten på tog, uden de skyldige er blevet anholdt. Stenkastende unge må nemlig anses som et kulturelt problem.

Hvilke kulturelle forandringer vil der ske i Danmark ( hvis nu ??? ) at ytringsfriheden bringes under kontrol af islams sharialov, for de intellektuelles arbejdspladser, og for fortatteres mulighed for at skrive bøger uden censur ??? se evt. www.durban2.dk

Da der i England er fundet en større skat i nyere tid af David Whelen og sønnen Andrew med metaldektorer.Giver det i kulturministeriet anledning til,at skaffe sig 10 til 12 metaldedektorer,og derefter gå i samarbejde med arkæologer,og lave fælles aftale om,at afsøge terræn i udvalgte områder med metaldektorer ???

Har vores kultur-ministerium overvejet,om nutidens store folkevandringer på grund af befolknings-eksplosioner vil skylle dansk kultur bort ??? Kære CARINA CHRISTENSEN, har dit KULTURMINISTERIUM en nødplan klar i givet tilfælde ???Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE