STJÆLES JULEN FRA OS
STJÆLES JULEN FRA OS www.kulturpartiet.dk

STJÆLES JULEN FRA OS 

Der var lagt op til den helt store uddeling af julegodter som flæskesteg og julesnaps, men Ikea-vagter fulgte den islam-leflende Ikealedelses beslutning og jog de glade formidlere af den danske juletradition væk fra området.

Ikea havde fået fat i mere mandskab til at støtte vagten i Ikea, fordi de havde hørt om noget så modbydeligt som at julemænd ville komme og uddele haram svinekød og haram dansk snaps. Haram betyder urent på arabisk og halal betyder rent.

Hvorfor blander vi et arabisk ord ind når vi taler om Ikea? Det gør vi fordi kort efter 9/11-angrebet på USA afskaffede Ikea julefrokosten for personalet med den begrundelse, at Ikea ønsker at ligne den omverden der omgiver den. Derfor ville Ikea forbyde julefrokosten for ikke at støde de muslimske ansatte.

Dette forbud har nu virket i 7 år, så derfor syntes SIAD, at det var på tide, at der igen blev sat fokus på denne eftergivenhedspolitik og leflen overfor islam, derfor vores happening foran Ikea.

Da vi mødte op for at gå ind ad indgangen til Ikea blev vi mødt af et opbud af hærdebrede vagter, der havde fået bud på, at SIAD-aktivisterne under ingen omstændigheder måtte komme ind eller befinde sig på Ikeas grund. På en hoven måde blev vi uden videre forvist til fortovet nedenfor Ikea.

SIAD har besluttet at vi selvfølgelig ikke vil finde os i denne behandling og har besluttet at vi vil dukke op i Ikea igen inden jul, uddele vores materiale og selvfølgelig uddele lidt julefrokostgodter. Mange kunder var slet ikke klar over Ikeas islamleflende politik og blev overraskede over oplysningen. Derfor møder vi op igen for at oplyse folk om Ikeas skandaløse eftergivenhedspolitik.

Se indslag fra TV2 Østjylland


Åbent brev til hele verdens befolkning

Som modsvar til de to landsforrædere Jacob Holdt og Rune Engelbrechts video til Obama, hvor de appellerer til USAs kommende præsident om at tage afære i kongeriet Danmark overfor tilhængere af Dansk Folkeparti, har SIAD lavet en video, ikke til USAs præsident, men som et åbent brev til folket i hele verden om verdens virkelige problem, islam.


Besøg  www.Siad.dk  og se videoen.

Oversat artikel fra engelsk:

Nok er nok med psudonymerne.
Vestlig civilisation er ikke mere i krig med terrorisme end den er i krig med granater. Vestlig civilisation er i krig med militant Islam, der dominerer muslimske samfund over hele verden. Militant Islam er ikke en lille minoritet af ellers godhjertede muslimer. Den er en dominerende belastning af ondskab der breder sig hæmningsløst i en befolkning på godt og vel én milliard mennesker[..]

Nok er nok med psykoanalyserne.
De hader os ikke på grund af Israel. De hader os ikke på grund af Kashmir. De hader os ikke, fordi vi har tropper i Saudi Arabien eller fordi vi afsatte Saddam Hussein. De hader os ikke på grund af Britney Spears. De hader os, fordi vi er vantro, og fordi vi ikke har planer om at underlægge os eller forsyne dem med materiel hjælp i deres aggressive krigslignende ekspansion.

Nok er nok med pænhederne.
Vi mister ikke vore sjæle når vi behandler vore fjender som fjender. Vi underminerer ikke vore principper, når vi sender flere betjente ud i de urolige områder, eller når vi sender soldater for at dræbe skurkene, eller når vi bruger tortur for at få informationer. Og vi retter ikke op på vores omdømme, når vi lukker Guantanamo Bay, retsforfølger terrorister ved civile domstole eller censurerer anti-islamiske tegneserier. Når det kommer til krig er ekstremisme i forsvar for frihed ikke en last, og moderation i jagten på retfærdighed ikke en dyd.

Nok er nok med ordene.
Samtale med Iran uden at udøve trusler om magt, enten økonomisk eller militær hjælper ikke. Appellere til F.N., drevet af banditter og diktatorer lige fra Putin til Chavez og videre til Ahmadinejad, er en øvelse i patetisk omsonsthed. Onde lande bestemmer sig ikke pludseligt til at forlade deres onde mål – de tvinges af pres og omstændigheder til at fortsætte.

Nok er nok med de falske allierede.
Vi opnår ikke noget ved at lade som om, at Saudi Arabien og Pakistan er sande allierede. Det er de ikke. I bedste fald spiller de med fordækt hånd. Alle i Vesten burde bore mere efter olie for at undslippe OPEC. At bygge vindmøller er ikke tilstrækkeligt. Vi burde også bakke op om Indien i landets konflikt med Pakistan. Med mindre Pakistan kan udrydde sine terroristiske elementer, burde Indien blive givet fuld støtte til at gøre hvad landet finder nødvendigt. Imens Rusland og Kina faciliterer anti-vestlig terrorisme. At behandle dem som venner i denne globale krig er ganske enkelt at bede om en kniv i ryggen.

Nok er nok med myterne.
Ikke alle på jorden kalder på frihed. Det findes masser af mennesker der er lykkelige i deres elendighed, troende på at deres lidelser er en del af pakken af det korrekte religiøse system. Disse mennesker retter deres vrede udadtil målrettet de vantro. Vi kan ikke bare fjerne diktatorer, og forvente indoktrinerede populationer at rejse sig til det frie demokratis udfordringer. Valget af Hamas på Gazastriben er mere reglen end undtagelsen i den islamiske verden.

Nok er nok med løgnene
Hold op med at fortælle os at Islam er fredens religion. Hvis den er det, så vis det gennem handling. Hold op med at fortælle os, at Barack Obama vil fikse vores ødelagte forhold til den muslimske verden. De hader Barack Obama i lige så høj grad som de hadede George W. Bush, selvom de mener, at Obama er en større tøsedreng end Bush var. Hold op med at fortælle os at vi ikke behøver bekymre os om islamisk infiltration af vores økonomi. Hvis saudierne ejer en stor del af vore bankinstitutioner, og styrer oliemarkedet, kan de i allerhøjeste grad influere Vesten på farlige måder.

Nok er nok med World Trade Center, Pentagon, de endeløse selvmordsbombere, raketter mod Israel, Bali-bombningerne, synagogebomningen i Tunesien, hotelbomningerne, Casablanca-angrebene, de tyrkiske synagogeangreb, Madrid bombningerne, London-bombningerne og de gentagne angreb på Indien, kulminerende med Mumbai-massakren – på lige fod med bogstaveligt talt tusinder af andre tilfælde er det tiden Vesten erkender; vi er i krig. Vore fjender er beslutsomme. De vil ikke holde op blot fordi vi tilbyder dem Big Mac, Christina Aguilera CD´er eller endog retten til at stemme. De vil ikke holde op, blot fordi vi sikrer dem Koraner i deres Guantanamo-celler, eller fordi vi tilbyder at bandlyse ”De Sataniske Vers” (som Indien gjorde). De vil først holde op når de er døde.

Så nok er nok. Ikke mere tom tale. Ikke flere tomme løfter. Ikke mere glad énfoldighed, ikke flere halve løsninger, ikke flere fredsmindede platheder. Tiden for grovfilen er ikke alene kommet – den har været her i årevis.

Original artikel: "Enough is enough of radical islam" af Benjamin Shapiro http://www.worldnetdaily.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=82591

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE