NYT POLITISK PARTI
NYT POLITISK PARTI www.kulturpartiet.dk

Præsenteret her 17. august 2010    www.Google.dk

NYT POLITISK PARTI PÅ VEJ = DET BÆRER NAVNET =

VÆRN OM DANMARK   =    www.værnomdk.dkINITIATIVTAGEREN ER = Åse Clausen Bjerg

Åse Clausen Bjerg har følgende hjemmeside =

www.KvinderForDanmark.dk    Jeg stiller op for partiet = VÆRN OM DANMARK  

Besøg = www.værnomdk.dk  og læs partiprogrammet der.

 MVH.  Poul Leo Nielsen  alias  Saxo-PoulJeg stiller op for det nye Politiske Parti = ( Værn om Danmark ) = fordi jeg ønsker at værne om Danmark ved = at bevare ( Danmarks Riges Grundlov af 1953 ) . og for at bevare vores Danske kultur = hvilket betyder vores = daglige vaner = og vores Kristne skikke = og vores danske højtider.ANDRE MOTIVER = GØGEUNGE-EFFEKTEN

Der er noget der tyder på, at etniske danskere føder få børn og muslimske kvinder føder mange børn, og så bliver vi skubbet ud af vores egen rede. Det vil jeg modvirke. Se her hvorfor =

http://www.youtube.com/watch?v=3OOYvAzboUc om kvinder

og her

Besøg  http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU 

og her

KAN DANMARK VINDE BARNEVOGNSKRIGEN ???http://video.google.com/videoplay?docid=4964287996415079727

KAI SØRLANDER  har skrevet bogen 
FORSVAR FOR RATIONALITETEN
filosoffens bog er udkommet på INFORMATIONS FORLAG
isbn 978-87-7514-1890 udkom 2008Hvad ved Danskerne om Koranes = sharia-love = og hvornår de kommer til udfoldelse  ???  Dette internet-leksikon kan give noget af svaret =  www.islam-info.dk = prøv evt. disse overskrifter  = Jihad = Kvinder = Kolonialisme = Taqiya.


http://www.fortidensjelling.dk/index.htm

Vil vi Danskere forsvare vort land = og vores danske kultur ???
Det vil fremtiden give svaret på. Jeg mener - vi skal forsvare vores danske værdier = og vores danske fædreland.
Er disse udtalelser af = Winston Churchill =
foretaget før = Pia Kjærsgaard blev født
???
 

WINSTON CHURCHILL  =   OM ISLAM

Hvor frygtelige er ikke de forbandelser, som muhamedanismen lægger på sine tilhængere. Bortset fra det fanatiske vanvid, som er lige så farligt i et menneske som galskab i en hund, er der denne angstfyldte, fatalistiske apati. Virkningen er tydelig i mange lande. Uforudseende, sløsede vaner, sjuskede landbrugsmetoder, træge handelsmetoder og usikkerhed omkring ejendomsret, det er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer eller lever. En fornedrende sanselighed berøver dette liv dets ynde og det næste liv dets værdighed og urørlighed. Det faktum, at enhver kvinde i islamisk lov må tilhøre en mand som hans absolutte ejendom enten som barn, hustru eller konkubine forsinker den endelige udryddelse af slaveriet, indtil den islamiske tro er ophørt med at have magt mellem mennesker. () Der findes ingen stærkere bagstræberisk bevægelse i verden () var det ikke, fordi kristenheden er beskyttet af videnskabens stærke arme - den samme videnskab, som den forgæves har bekæmpet - kunne den moderne europæiske civilisation falde, ganske som det gamle Rom.

Winston Churchill, The River War, II, s. 248-50. London 1899

Nu kan de døde ikke jo ikke anklages efter paragraf 266b.
Ville det være sket i Danmark hvis = Winston Churchil = 
havde været i live her i 2010 ???WINSTON CHURCHILL = HAR OGSÅ UDTALT FØLGENDE =

"Altså, hvis vi ikke vil kæmpe for vores ret, når vi let kan vinde uden blodsudgydelser, hvis vi ikke vil kæmpe, når vor sejr er sikker og ikke så dyrekøbt -
så kan vi nå til det øjeblik, hvor vi er nødt til at kæmpe med alle odds imod os og kun have en yderst spinkel chance for at overleve.
Men der kan gives et endnu værre tilfælde: At vi er nødt til at kæmpe, når der ingen chancer er for at sejre, fordi det er bedre at gå til grunde end leve som slaver
."  Citat slut

Interview,af Clement Kjersgaard,  DR,  Tom Tancredo
Hvem vil kæmpe for bevarelsen af Danmarks Grundlov ???

Lad mig lige slå følgende fast =

IKKE ALLE MUSLIMER I DANMARK ER = JIHADISTER.

Du kan læse mere om jihad på   www.oplysningspartiet.dk Act! for America - Home


Yderlige oplysninger vil følge senere.

I mellemtiden kan du besøge = www.radioholger.dk  =
og under overskriften valget =
høre nærmere om Partiets Politik ??? MVH  Saxo-Poul.
Besøg eventuelt =  www.KvinderForDanmark.dk

og hør og se hvorfor = Åse Clausen Bjerg = har taget initiativ til, at starte et nyt Politisk parti.Der bor over 300.000 muslimer i Danmark. Mange forsøger at bestemme = hvordan vores daglige vaner skal være = Jeg er imod, at nogen kommer til mit fædreland, og fortæller mig og andre danskere, at vi  skal indordne os efter muslimernes daglige vaner.   Saxo-Poul

VIGTIGT =  IKKE ALLE MUSLIMER ER  = JIHADISTER

Men hvem kan kende forskel ???  Desuden er muslimers daglige vaner = så forskellige fra vores normale danske vaner = så jeg som udgangspunkt ikke ønsker muslimer boende i Danmark.

Udgangspunktet for muslimers daglige opførsel  ( overalt på jordkloden ) det er Koranen = og her er uddrag fra nogle kapitler i Koranen = de såkaldte Suraer = og numrene på nogle af de vers = der står i disse Suraer.

vigtige suraer om jihad i Koranen 

Derfor ønsker jeg ikke, at Danmarks grundlov = bliver udskiftet med Koranens agressive religiøse Parallel-lovgivning.

Besøg eventuelt  www.spydet.blogspot.com


ISLAM  GLOBALT  SET

Globalt set = så er Muhammeds tilhængere næsten altid i konflikt med sine nabolande = eller = er intert i konflikt med sig selv indbyrdes. Når muslimer lukkes ind i Danmark, så lukkes islams = interne konflikter = med ind i Danmark. Hvilket formål har = EU = Politikerne i = at påtvinge en befolkningsgruppe, der medbringer evige konflikter til Danmark og i Europa ??? 

Projekt = åbne grænser = er et = EU = projekt.
Danmark kan ikke bestemme over = EUs = 26 andre Nationalstater i EU = men - men = Danmark kan melde sig ud af EU. Det bør Danmark gøre = inden EU nedlægger Danmarks Folketing. Hvis EU betragtes som en virksomhed = så nedlægges ( mellemleder - institutioner ) i krisetider. Jeg ser denne mulighed som meget realistisk i fremtiden.

OM  DRs  MULIGE FREMTID

Når Danmark nedlægges af = EU = så er det muligt, at = DR = sælges til et Arabisk land, og = EU = scorer gevinsten = og det danske folk skal til = at lære Arabisk = for at forstå hvad = DR = sender. Når et folks sprog udslettes = så formoder jeg = at dette folk udslettes. Muslimer plejer at udrydde alle erobrede landes  statuer og kirker og kirkelige symboler og Buddha-statuer i de lande, hvor deres sharia-love indføres. Med dette nye parti, så får de danskere, der ønsker Danmarks grænser indført på ny = et politisk parti = de kan stemme på.

DANMARKS  KULTURELLE  SJÆL = er  DR

Er Danmarks Kulturelle sjæl i bedring ???
Er Danmarks Kulturelle sjæl til salg ???

Sharia finans = jihad

Jeg er ikke enig med alt = der sendes fra = DR = men selv om jeg altid lever på fallittens rand = så betaler jeg min medie-licens med glæde og stolthed. Min danske sjæl = og mit sprog er ikke til salg = fordi jeg er for nærig til = at betale medie-licens. Som medie-forbruger, så kan man jo også focusere på = ja = på alt det gode = DR = sender.  TÆNK POSITIVT og overvej alternativet. Hvad ville Danmark være uden = DR  ???

Mit synspunkt = nedlægges DR = så nedlægges Danmark ???

Mit synspunkt = nedlægges DR = så forsvinder det danske sprog.

Du har en demokratisk ret til = at være bedøvende ligeglad = hvis det passer dig = også på valgdagen. HELD og LYKKE med dit valg.

MVH.  Poul Leo Nielsen  alias   Saxo-PoulER DU = UNDER 18 ÅR = SÅ KAN DU FORSKE PÅ DISSE LINKS

Er du fyldt = 12 år = så kan du begynde, at forske i udviklingen = i Danmark = på disse links. Det er jo = JERES FREMTID = det drejer sig om, når Politikerne her i 2010 træffer Politiske beslutninger. Derfor er det godt at vide, hvilken politik der kan afgøre jeres fremtid. Derfor = oplys jer selv = og besøg disse links.

www.kulturpartiet.dk
www.Forsvarspartiet.dk
www.sagenskerne.dk
www.fornyelsespartiet.dk
www.oplysningspartiet.dk
www.advarselspartiet.dk
www.feriepartiet.dk
www.pokerpartiet.dk

HELD og LYKKE med  =  JERES FREMTID =  MVH  =  Saxo-Poul


      Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE