KULTURELT SELVMORD
KULTURELT SELVMORD www.kulturpartiet.dk

KULTURELT SELVMORD PÅ VEJ.
MENER DU NOGET ANDET ???


Jeg må i dag, den 12. december konstatere,at en af Danmarks stærkeste kulturbegivenheder snart finder sted,nemlig julen. Jeg konstarerer også,at der på ( DRs - TEKST - TV ) intet står om endnu en afgivelse af endnu en lille flig af vestens kultur. Her i Danmark er det julefrokoster,der ikke må indholde pålæg og leverposteg. Julepynten fjernes fra butikker. Kort sagt.Hele Danmark og de 27 EU-LANDEs regeringer,tør ikke forsvare deres egne befolkningers kulturelle daglige vaner. Hvad skal vi med et EU, der ikke ønsker at beskytte sine egne befolkningers normale daglige vaner ???

Hvordan samfundene begår selvmord: Skotter og italienere underkaster sig Islam

I en bestræbelse på at sikre at ingen muslimsk læge på noget tidspunkt i fremtiden igen forsøger at sprænge Glasgow Airport i luften, har bureaukraterne på de offentlige hospitaler i Glasgow dekreteret, at ingen ansatte må spise deres frokost ved deres bord i kontoret eller på kontoret som sådan i den hellige måned Ramadan, så fastende muslimer ikke bliver krænkede ved synet eller lugten af maden. Automater med mad forsvinder også fra områderne i denne periode.

Bureaukraterne mener tilsyneladende, at de der havde til hensigt at sprænge lufthavnen i luften, krævede sandwichfrie kontorer i måneden for Ramadan. Denne form for absurditet er, hvad der sker, når multikulturalismens stærkt diskuterede doktriner bliver en karrieremulighed for de halvstuderede, og for de ellers uantagelige produkter af et uforskammet og unødvendigt opsvulmet universitetssystem.

Imens har Italien´s højesteret stadfæstet en appelrets frikendelse af faderen og broderen til en muslimsk pige, for at tæve hende og spærre hende inde, fordi hun var for vestligt orienteret – altså for at have en vestlig ven. Retten stadfæstede, at selvom de utvivlsomt havde tævet hende og spærret hende inde, så skyldtes det ikke nogen dadelværdig fjendtlig indstilling mod hende. Det skyldtes mere ”hendes livsstil, der ikke passede til deres kultur”.

Lyden af civilisationer der begår selvmord kan høres i disse historier; for civilisationer kollapser ikke grundet barbarernes styrke, men fordi civilisationerne selv er for moralsk svage.

Opdatering!

Hospitalernes bestyrelser i Scotland har benægtet beskyldningerne mod dem, selv om de dog råder hospitaler til at undgå at spise i arbejdstiden under måneden for Ramadan, hvis muslimer normalt deltager i måltiderne, og anbefaler at man ændrer madvognenes ruter, for at imødekomme ”sensitive kolleger der er tilhængere af den muslimske tro”. Intet hospital har så vidt vides nogensinde rådet nogen til ikke at spise svinekød foran jøder, eller oksekød foran hinduer; den mest sandsynlige forklaring på forskellene i måden religiøse sensitiviteter behandles på, synes at være frygt. Det er karakteristisk for kujonagtighed, at den ikke kan kende sig selv. BESØG  www.siad.dk

DØRMÅTTE - POLITIKEN  FORSÆTTER

Vi vælgere må også konstatere,at det er EU der går i spidsen for denne DØRMÅTTE - POLITIK. Vi danskere må jo konstatere,at EU har godkendt EUROMEDITERRANIEN - AFTALEN der fra 2010 giver adgang for 9 muslimske landes befolkningers fri indrejse til vore 27 EU - LANDE. Denne EU - DØRMÅTTE - POLITIK, betyder at EUs 27 befolkninger ikke spørges.om vi ønsker denne KULTURELLE BERIGELSE af ISLAMS KULTURELLE NORMER ???

LISSABON - TRAKTATEN

DANMARKS VK-REGERING har undladt at det danske folk fik en folkeafstemning om LISSABON - TRAKTATEN. Det betyder efter min opfattelse at DEMOKRATIET er stjålet fra det Danske folk,der ikke spørges,om det danske folk kan godkende LISSABONTRAKTATEN. Det opfatter jeg som dansk DØRMÅTTE-POLITIK, hvor hensynet til aftaler med 9 muslimske lande,gennem EUROMEDITERRANIEN - AFTALEN betyder mere end hensynet til de vælgere,der har valgt disse politikere.

FORTIELSENS KUNST

Efter min opfattelse,så er vores allesammens KULTURELLE HØJBORG ( DR ) ikke særlig oplysende om,hvor vore normale ( danske vaner ) må vige for et mindretals krav om særbehandling. Er dette tilfældigt,eller er det også DØRMÅTTE - POLITIK der udøves igennem FORTIELSENS KUNST ??? Hvem i DR kan besvare dette spørgsmål ???

DRs  UVIDENHED eller FORTIELSENS KUNST

Det er jo ikke meget vi Danskere er blevet oplyst om BARCELONAERKLÆRINGEN fra 1995 og hvad formålet med denne BARCELONAERKLÆRING skulle føre frem til i 2010. Nemlig en sammensmeltning af middelhavslande og EUs 27 Nationalstater , og fri indvandring fra følgende muslimske lande, nemlig

Marokko, Algeriet, Tunis, Egypten, Jordan, Libanon, Tyrkiet, Palæstina og Israel. 

til de 27 EU-lande.Denne BARCELONAERKLÆRING fra 1995 var altså forløberen til EUROMEDITERRANIEN - AFTALEN som er godkendt af EU og allerede underskrevet 13 juli 2008 i Frankrig, præsenterer os vælgere for en fuldbyrdet kendsgerning,som der ikke kan laves om på. Det kalder jeg demokratisk underskud. Det er efter min opfattelse DEMOKRATIET ,der fik KNIVEN i RYGGEN. Jeg siger bare stakkels ungdom,der skal leve med dette EU-MONSTER i fremtiden,og deres beslutninger,der kommer som en TYV om NATTEN. Vil begavede studerende virkelig leve med en så usikker fremtid,hvor vildt-rækkende beslutninger bare bliver præsenteret som fuldbyrdede kendsgerninger.

1 OPRETTELSE AF FRIHANDELSOMRÅDE SAMT FRA 2010 ,START PÅ ØKONOMISK SAMMENSMELTNING

2 VÆSENTLIG FLERE EU-PENGE TIL PARTNERE

3 KULTURELT PARTNERSKAB

DER GARANTERES RESPEKT FOR ISLAM
RESPEKTERER ISLAM DEMOKRATIET ???
RESPEKTERER  EU  DEMOKRATIET ???

BARCELONAERKLÆRINGEN 1995  UDDRAG

EUROMEDITERRANIEN - AFTALEN INGÅET MELLEM

EU  og  MAROKKO,ALGERIET,TUNIS,EGYPTEN,JORDAN,DET PALÆSTINENSISKE SELVSTYRE , LIBANON TYRKIET og et (ikke muslimsk) land (endnu) nemlig ISRAEL.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE