KUPPET OVENFRA
KUPPET OVENFRA www.kulturpartiet

12 -12 - 08  ER DEMOKRATIET STJÅLET ??? JA,min mening.

UD af EU!

Den røde front med Søren Krarups fætter i spidsen, juraprofessor Ole Krarup, Drude Dahlerup, Niels Hausgaard m.fl. har fået fri proces i sagsanlæg mod Foghs regering for at have ratificeret EU´s Lissabontraktat uden folkeafstemning. De mener, at grundlovens regler om afgivelse af suverænitet er overtrådt.

Det mener jeg også og mange andre borgerlige! De vinder sikkert ikke sagen, for det er vel så at sige umuligt at vinde over magthaverne, men det er et dejligt oprør mod overmagten, som måske kan ruske lidt op i de sovende.

Det drejer sig ikke om højre og venstre, om rødt og grønt, brunt og hvidt, men om en overordnet sag: Danmarks selvstændighed og demokrati med alle mulige partifarver.

Lad os komme ud af det diktatoriske EU. Det kuldsejler alligevel før eller siden. Besøg  www.spydet.blogspot.com

EU  og  SOVJETUNIONEN

EUs politikere bliver mere og mere selvtilstrækkelige. EU begynder at ligne Sovjetunionen mere og mere. Danske politikere har stjålet vores Demokrati. Vi er i Danmark ikke blevet spurgt ved en folkeafstemning,om vi gik ind for LISSABONTRAKTATEN.

HVORNÅR ER ET FOLK FORRÅDT ???

Er Danmark KUPPET OVENFRA,af de politikere som vi vælgere stolede på under valget. De har ikke turdet spørge den Danske befolkning gennem en folkeafstemning,og derfor er vores Demokrati kuppet ovenfra. Afstemningen i Irland viser også,at EU politikerne ikke respekterer en folkeafstemning. Ud fra den indfaldsvinkel,så er en FOLKEAFSTEMNING naturligvis OVERFLØDIG. Det giver igen spørgsmålet. Hvor er demokratiet forsvundet hen ???

OPBAKNING

Nu håber jeg vi får Datoer,så vi kan møde frem,og give disse frihedskæmpere vores fulde opbakning.

OLE KRARUP og NIELS HAUSGAARD og DRUDE DAHLERUP har fortjent vores FULDE OPBAKNING i KAMPEN for DANMARKS SELVSTÆNDIGHED.

Når et lands ledende politikeres ambitioner er større end deres respekt for demokratiet,så plejer det at gå galt for dette lands egne befolkninger, fordi disse politikeres afgørelser træffes på ønsketænkning,og ikke på virkelighedens realiteter. Det bliver meget spændende at se, om vore tre danske førende frihedskæmpere når at redde Danmarks selvstændighed, fra disse politikeres globale drømmeprojekt ???

GRUNDLOVEN

Når vore ledende politikere tænker mere på,hvordan Grundloven kan omgåes,frem for at bruge al deres energi og politiske kraft,på at overholde Grundloven til punkt og prikke,samt intentionerne i Grundloven,handler disse politikere så ( i god tro ) eller ( i ond tro )  ???Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE