VAGTSKIFTET I 1776

www.kulturpartiet.dk

Præsenteret her 25. august 2012   

VAGTSKIFTET I 1776  I  USA

 www.wikipedia.dk  www.Google.dk  www.wikipedia.net  www.endtime.net


             ER DU DANSKER  ???  HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

                VIL DU FORSVARE = SANDHEDEN = MED DIT LIV ???

 


VAGTSKIFTET SKETE I 1776 

ORDET SANDHEDEN  BLEV UDSKIFTET MED ORDENE = FRIHED LIGHED og BRODERSKAB  

Så er spørgsmålet = hvad er det for et = Broderskab = der opnår = Frihed og Lighed ???  Hvad opnår dette Broderskab = FRIHED = fra ???  Eller spørgsmålet burde måske være dette = Hvad opnår dette = Broderskab = FRIHED til ??? Dette = Broderskab = opnår måske retten til at blive = gift i en Kristen Kirke og blive erklæret for rette ægtefolk at være  ??? 

Besøg evt.   www.danskkulturdebat.dk  

Mit navn er = Poul Leo Nielsen = og jeg har meldt mig ud af = Danmarks Folkekirke = for ikke at blive mistænkt for at være homoseksuel - når jeg går i Kirke. Hvorfor Danmarks Politiske Partiledere = har valgt = ved Lov = at gøre et homoseksuelt parforhold = til et ægteskab = det kan enhver Kristen = så tænke lidt nærmere over ??? Det kan der jo være = så mange Politiske Forklaringer på. Det kan jo skyldes = at der er mange homoseksuelle = der globalt = har stor Politisk indflydelse = hvilket = Alex Jones = afslører på dette Link  =  Order ofDeath  

Her er min opfordring til Kommunister = undersøg om Karl Marx evt. = har været medlem af den Satankult = der mødes hvert år på = Bohemien Grove  ???  Hvis det er religiøse tilbedere af moder jord som en Gudinde = der bruger forskellige dæknavne til forskellige tider = så som Gaia = eller = Lucifer = lysbæreren = så kan formålet med alle disse krige på jordkloden være = at reducere bestanden af mennesker på denne jordklode.  Det er dog påfaldende = at det er så mange  kristne = der har mistet livet i disse krige = der er ført fra 1776 og frem.

Hirozima og Nagasaki var de mest kristne byer i Japan. Nato bombede også de kristne Serbere. Hvis det er korrekt = hvad Charlotte Iserbyt oplyser = så tabte Nazisterne ikke WW2. men disse krige blev bare ført = for at reducere bestanden af mennesker her på Jordkloden.  Som geniet = Winston Churchill har formuleret det = det er Vinderen af Krigen = der skriver historien.

Hvis ordrerne kom fra = Pavestaten = hvor Paven måske i virkeligheden ikke er Katolik - men tror = jorden er en levende Gudinde = så er det muligt at både Adam Weishauph og Adolf Hitler har været Jesuitter = som Pavestaten havde givet specielle ordrer = for at reducere bestanden af mennesker = her på jordkloden.

Daniel Estulin = har omtalt det ( Metodologiske System ) som kan bruges af de religiøse tilbedere af jorden = som en Gudinde = til at styre National-staternes Konger og Politiske Lederskab. Først erobres Nationalstaten = og derefter indsættes de religiøse tilhængere og ideologer = som de nye statsledere. Derefter kan lovgivningen i den erobrede Nationalstat = styres = og financeres af skatteydernes penge.  Systemet fungerer sådan = at Partilederen også vælger sin efterfølger. Under dette lag af krige = med det formål at reducere bestanden af mennesker på jordkloden = så er den Politiske retning = efter min bedømmelse Centralisering = af alt hvad der kan Centraliceres.  Denne Politiske retning kaldes efter min opfattelse en = New World Order. I dette tilfælde vil jeg ikke have mere ( Frihed ) Til gengæld vil jeg gerne vide = om disse her Teorier er = Sandheder = eller = Løgne. Ud over at det ( metodologiske System ) er et styrings-system af de to øverste og ledende Personer i næsten enhver = Overnational Institution = på denne jordklode = samt af de fleste = Statsledere = her på denne jordklode = så begynder vi at kunne sætte navn på disse = to Personer = der har ansvaret for at udføre disse hemmelige ordrer = som kommer fra Paven = og til USAs Præsidenter = som igen går videre til de = Nationale Statsledere =  igennem de årlige = Bilderberg-møder - der har fundet sted fra 1954 = og hvert år lige siden. Læs evt. videre på dette Link =

www.Bilderberggruppen.dk 


 KRISTENDOMMEN er forkyndelse af SANDHEDEN

KRISTENDOMMEN er som bekendt forkyndelse af  SANDHEDEN = men her i 2012 = der foretrækker mange = at vælge en af Løgnens mange Religioner. Hvad kan forklaringen så være på dette ??? En af forklaringerne kan være = at Sydstaterne tabte krigen til Nordstaterne. Så blev der skrevet en Forfatning i USA = som = Jim Marrs = fra Texas = siger = er ganske udmærket. Hvor mange gange Sandhed = er nævnt i = USAs Uafhængighedserklæring fra 1776 = og = i den senere Forfatning i USA = sammenlignet med ordet = Frihed = det ved jeg ikke = men ordet = Sandhed = nævnes ikke meget efter år 1776.  Det skyldes sandsynligvis også = at frimurer-logen illuminati = blev oprettet =

1. maj 1776 grundlagde Adam Weishauph  Illuminati  broderskabet.

Illuminatiordenen var nært forbundet med Oplysningstidens verdensbillede.

Den nu afdøde Formand for Grundlovsforeningen  www.danskkultur.dk  var = Rolf Slot-Henriksen = som sammen med = danskkulturs = var medforfatter til at disse ord =

" den som ikke vedkender sig sin fortid = forstår ikke sin nutid  = og har ingen fremtid".

Der er nok mange danskere = der ikke husker Danmarks Kongerække uden ad. Den er også lang = og det kan jo skyldes = at vi danskere har haft nogle seje Konger = der også kunne kende forskel på = Løgne = og = Sandheder. I kan på dette link se = hvor lang Danmarks Kongerække efterhånden er blevet = 

www.fortidensJelling.dk  

"Den Nationalstat der ikke vedkender sig sin fortid =

forstår ikke sin nutid = og har ingen fremtid.

En sådan Nationalstat vil helt automatisk = havne blandt de talrige glemte folkeslag = som er blevet glemt i tiden fra = vor Kristne Gud = skabte  ( alt liv ) i himmelen og på jorden og i vandet. Hvor mange glemte folkeslag husker du ???  Hvad har du lært i skolen om glemte folkeslag = og hvorfor de havnede på den historiske mødding over glemte folkeslag  ??? 

 jugoslavernes historie

En ting er = at være et besat folkeslag = noget helt andet er = at et folk glemmer sine egne daglige vaner = fordi så er = dette folkeslag havnet på den historiske mødding over glemte folkeslag. Som alle oplyste skolebørn ved = så blev Spanien besat af muslimer i det Herrens år 711 = og disse Mauere = som muslimer blev kaldt dengang = dem fik den Spanske befolkning først smidt ud af Spanien over 700 år senere. Jeg husker ikke det nøjagtige årstal = for hvornår = det Spanske folk igen var herre i eget hus. Du kan på dette link = læse lidt om jordklodens mange folkeslag = der glemte hvem de var = og blev lige som alle de andre folkeslag.

Ordet = Sandhed = udskiftes med ordet = Frihed = i 1776

Det betyder = at dem der giver ordrerne til = USAs = soldater og = islams Ulama = sætter den nye dagsorden = financeret af = Jordklodens skatteydere.

 


Texe Marrs - Satan in the Vatican (1/6) - YouTube

www.youtube.com/watch?v=knmL2ODvJPw18. apr 2009 - 10 min. - Uploadet af quietman1k
Those of you who think Texe Marrs doesn't expose the Jesuit Order and the Knights Of Malta please google ...

 Hvad kan være Pavens store Religiøse drøm ???  Det kunne jo være ønsket om at = alle mennesker skal tilbede moder jord = igennem en Klimapolitik = hvor der kan blive lagt skatter på = at bruge vand og trække vejret. Ingen ved hvor denne klima-mafia sætter grænsen for udplyndringen af jordklodens befolkninger = igennem deres egen lovgivning.  
 

Mere om = New World Order: Varer over 60 minutter.
http://www.youtube.com/watch?v=VebOTc-7shU


G. Edward Griffin - The Collectivist Conspiracy - YouTube


 

MSNBC: PROLONGED DETENTION - YouTube

www.youtube.com/watch?v=U2UcSbj9BOo10. maj 2012 - 7 min. - Uploadet af zolitico
MSNBC: PROLONGED DETENTION. ... police state america. prolonged detention with no judge jury or ...

 www.wikipedia.dk  www.Google.dk   www.wikipedia.net  www.endtime.net

 Fra = Thomas Evangeliet = fundet i 1945.

(5) Jesus sagde: "Kend det, som er foran dit ansigt, og det, som er skjult for dig, skal blive åbenbaret for dig. For der er intet skjult. som ikke skal blive tydeliggjort"

www.danskkultur.dk      www.danskkulturdebat.dk    www.Tagryggen.dk

Jesus sagde dette = før han blev Korsfæstet for vores skyld. Enhver med forstand = der søger efter = Sandheden = kan lære at se det - som sker lige foran sit ansigt = ja = også dig =  og så kan du se det = som du normalt ikke lægger mærke til. Vil du se det = som er blevet tydeliggjort - og ikke er skjult mere = så må du naturligvis søge efter de = Sandheder = der er blevet tydeliggjort.

HVILKE MÅLSÆTNINGER HAR EN = New World Order

Er det en = New World Order,s = målsætning = at bestanden af mennesker på jordkloden = skal bringes ned på cirka 500 millioner Personer = inden udgangen af år 2021 ???

Besøg  =  http://www.guidestones.us/   og se = Videoen.

Conspiracy Theory Bilderberg 5/5 Jesse Ventura -

 YouTube Scary New Message from Anonymous! - YouTube

Millions to be Killed under Agenda 21, You Have Been Warned ...


Who is Maurice Strong?         www.Google.dk 

the-classic-liberal.com/maurice-strong/Cached - Lignende - Oversæt denne side
27 Dec 2009 – Maurice Strong is someone you should know. After all, he's a major player in the bureaucratic move towards one world government. Who is ...

Er det = Maurice Strong = der ejer Bohemien Grove = hvor den årlige = Globale  Hekse Sabbat = finder sted ??? Her har = Winston Churchill = haft en interessant udtalelse =  som lyder noget i denne retning =

FØRST FORMER VI HUSET = SÅ FORMER HUSET OS.

Er Agenda 21 =  allerede organiseret på plads her i Danmark. Prøv at ringe til din Kommune = og spørg om = hvad de har om = Agenda 21. Her er mit gode råd = slå hjernen fra = for der er ikke brug for at tænke her. Et kort spørgsmål = bliver vi adfærdsreguleret her i Danmark = til at kunne stå i kø = for at komme i den sorte gryde ???

 

 

FEMA CAMP COFFINS - Investigated - YouTube

www.youtube.com/watch?v=emb_tU4c9m03. jun 2012 - 10 min. - Uploadet af Protecious
GREAT video investigating the Fema Coffins. ... FEMA CAMP COFFINS - Investigated. Protecious ...
Hvorfor blev ordet SANDHED udskiftet med = Frihed Lighed og Broderskab i 1776 ???
 

 

The Black Pope - Benjamin Fulford (2011) - Video Dailymotion

www.dailymotion.com/.../xom9o5_the-black-pope-be...13. feb 2012 - 4 min.
News, politics, world events, pop culture, entertainment and celebrity gossip. Videos from NBC, Fox, and ...

 

Alex Jones on Climategate: Hoax of all time a global Ponzi scheme ...

www.youtube.com/watch?v=P2153PnMzSw24. nov 2009 - 8 min. - Uploadet af RussiaToday
Police in the UK have begun an investigation into the theft and publication on Russian internet servers of ...

Har de iøvrigt fået = indført = klimaskat i Australien ???  Hvem ved det ???

Prison Planet.com » ClimateGate For Dummies

 

Jesse Ventura - The Bilderberg Group (Conspiracy Theory, S1 Ep 5 ...

www.youtube.com/watch?v=79GdWPDTn0021. apr 2012 - 44 min. - Uploadet af keshsor
They would die too just like everyone else. God world always changes for everyone. You live in a big palace or ...
 
 

 

Lucifer's World - YouTube

www.youtube.com/watch?v=0sQhiHwdMXc16. jul 2009 - 8 min. - Uploadet af thementalpatient2005
Video created by FaShoFaSho1212 Visit http://youaretheark.com/

 Flere videoer for Lucifers world »

www.islam-info.dk  et internet-leksikon om Koranens indhold.

 Den globale kontrol er stort set på plads = på alle disse områder =

Politik
kultur
lovgivning
Økonomi
militæret
religion
Medie strategi og
Medie-Censur.

The Illuminati Explained - A MUST SEE - Explains the Conspiracy ...

www.youtube.com/watch?v=zxSTT5ipcAQ7. apr 2012 - 47 min. - Uploadet af Xendrius
Some extremely ignorant people believe the "angels and demons" version of the Illuminati, which is a 100 ...
 
 

 Sandhederne vælter frem.  Hvad fortæller de vores tid = her i 2012  ???

Interesserer vi os for sandhederne om beslutningerne = der tages her på jordkloden = og som bestemmer vores liv og vore efterkommeres fremtidsmuligheder = eller er vi bare ligeglade ???

Angels & Demons Revealed - YouTube

Illuminazi 9-11 By Anthony J. Hilder Part 1 of 9 - YouTube

www.wikipedia.net  www.Google.dk  www.wikipedia.dk  www.RadioHolger.dk

www.endtime.net  www.RadioDua.dk  www.PrisonPlanet.Com www.Tagryggen.dk


 FRIHED LIGHED og BRODERSKAB

Betyder det frihed og Lighed = for et broderskab af Bøsser = til at slå hvem som helst ihjel ???  Frihed Lighed og Broderskab =  lyder jo godt for fattige mennesker = under en Russisk Revolution = men kan det betyde = Frihed Lighed og Broderskab = for homoseksuelle = der er medlemmer af = Heksekulten = der holder møde en gang om året på = Bohemian Grove = i = USA  ???

Bilderberg West Bohemian Grove Illuminazi - Anthony J Hilder ...

www.youtube.com/watch?v=h49yOEKDcIs29. aug 2011 - 16 min. - Uploadet af mranthonyjhilder
A speech by John F Kennedy warning us....shots fired....problem solved. Remember the events. This is a ...
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE