Sandsynlig Sandhed

Præsenteret her  23. august 2012       www.Google.dk   www.wikipedia.net 

SANDSYNLIG SANDHED  og  HISTORIE SKRIVNINGEN.

 


 

           ER DU DANSKER  ???  HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

                VIL DU FORSVARE = SANDHEDEN = MED DIT LIV ???

 


 TILSYNELADENDE VAR = KARL MARX = FRIMURER

Hvad betyder det for kommunister = at det i Virkeligheden er Frimurere der styrer Kommunisternes Politik = og at = Karl Marx = en frimurer = har indført Kommunismen i Rusland. Det betyder = at Kommunister i dag = og socialister = tror de kæmper imod frimurerne  = medens de i virkeligheden udfører = Frimurernes Politik = ligesom USAs Præsidenter. Er det nu også rigtigt = at Kommunisten = Karl Marx = i virkeligheden var Frimurer = og medlem af klubben Bohimien Grove ???  Jeg synes = det er ret interessant = at høre hvad = Dr. Stan Monteith = siger på dette link = også om = Karl Marx = på et tidspunkt.

Hvis = Karl Marx = blev styret af Frimurere = som gav ham opgaven = at starte en ny Politisk ideologi i Rusland = Kommunismen = så kunne motivet være religiøst. Formålet kunne være at reducere bestanden af mennesker gennem krig. Er det en mulighed = som kan udelukkes af seriøse historie-Forskere ???

HVILKEN RELIGION ØNSKER BESTANDEN AF MENNESKER REDUCERET ???

Lad mig sige det klart og tydeligt. Nazismen er en ideologi. Ideologier forfører mange mennesker. Det skete i Tyskland og det skete i Rusland hvor ideologien hed Kommunismen. Kort og godt tyder ny historieforskning på = at Nazismen og kommunismen = begge var plantet af frimurere = med det formål - at de kunne komme i krig = og reducere bestanden af mennesker her på jordkloden. Begge Politiske ideologier blev styret ovenfra af frimurere = så planen om at reducere bestanden af mennesker her på jordkloden = er lykkedes ganske godt.

ENGANG SAMARBEJDEDE NAZISTER OG
MUSLIMSKE RELIGIØSE LEDERE =Vi ser her Hajj Amin al-Husseini - stormufti af Jerusalem og tidligere præsident for Palæstinas Øverste Islamisle Råd i samtale med Hitler. Havde de aftalt at udskifte Danmarks og Europas oprindelige befolkninger ??? Er forsættelsen af denne  Nazistiske arbejdsopgave = bare blevet overtaget af =  EU ???  Nu kan man indvende det = at Nazisterne tabte krigen. Men nyere oplysninger tyder på = at Nazisterne ikke tabte anden Verdenskrig.  Der døde mange mennesker under anden verdenskrig = historikere regner med omkring 50 millioner mennesker.  Men det var stadig frimurere = der kontrollerede Tyskland = Rusland = Frankrig = i kraft af = at disse frimurere styrede de Politiske ledere = og kunne dirigere Nationalstaternes Politikere.   Det må være fremtidens historikere = der analyserer denne teori = eller disse teorier.

SPØRGSMÅLET =  DER MÅ STILLES

Er det muligt = at stormufti Hajj Amin al-Husseini = og Adolf Hitler = begge var medlemmer af den samme Religion = nemlig tilbedelsen af moder jord = som værende en kvindelig Gudinde ??? Der er andre løse rygter = som fremtidens historikere - eller historieforskere bør analysere nærmere engang i fremtiden. Hvis både Adam Weishauph og Adollf Hitler begge var katolsk Kristne = så kunne de jo have sværget = Jesuitter-løftet til Paven ??? Så kommer vi det det spørgsmål = der er stillet af = Texe Marrs = og som Kort lyder således = Er Paven i virkeligheden Katolik ???  Hvis Paven ikke er Kristen eller Katolik = hvilken religion og Guddom tror Paven så på ???

 Texe Marrs - Satan in the Vatican ( 1/6 )   =   www.Google.dk


 

 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE