KVINDERNES HEMMELIGHEDER

Præsenteret her  17. august 2012    www.Kulturkloeften.dk  www.RadioDua.dk

DE GIFTE KVINDERS SAMFUNDSMÆSSIGE HEMMELIGHEDER


                 ER DU DANSKER  ???  HVORDAN VED DU DET  ???
http://www.dendanskeforening.dk/ 

              VIL DU FORSVARE = SANDHEDEN = MED DIT LIV ???

 


www.wikipedia.dk  www.wikipedia.net  www.Google.dk  www.endtime.net

www.RadioHolger.dk         www.Tagryggen.dk     www.Sappho.dk 


DE DANSKE KVINDERS STORE HEMMELIGHED.

Det er = mødrerne = der former fremtidens samfund = igennem deres børneopdragelse.

Hvis vi ser på statestikkerne = på = ( Den Danske Forenings ) hjemmeside = og ser på stigningen af Kriminaliteten i = Danmark - Norge og Sverige = på = Kulturkloeftens Hjemmeside = så bør det stå lysende klart = at de nuværende Politikere ikke er værdige til = at opdrage dit barn = eller dine børn. Disse Politikere bør skiftes ud = hurtigst muligt = inden alt ender i Kaos.

Har vore Politikere = gjort Folkekirken til en = Bøsseklub = og Hvorfor ???

Læs mere om Folkekirken her  =   www.danskkulturdebat.dk 

Betyder en = New World Order = en global Politisk klub af = Bøsser Order of Death  


ER DANMARKS FOLKEKIRKE FORVANDLET = TIL EN BØSSEKLUB ???

Efter min opfattelse = så har Folketinget forvandlet = Folkekirken til en Bøsseklub. Det har jeg Personligt taget konsekvensen af = og har meldt mig ud af = Den Danske Folkekirke. Jeg ønsker ikke = at være medlem af en = lokal religiøs Bøsseklub = eller en global religiøs og Polititisk bøsseklub. 

Med Venlig Hilsen = Poul Leo Nielsen.   Hvad bliver det næste påhit ???


 Det er børnenes egne mødre = der bør opdrage deres børn. Udgangspunktet for denne børneopdragelse = bør efter min opfattelse være DE 10 BUD ) men det skal være ( DE 10 BUD ) som står i Bibelen = og som jeg Præsenterer her.

2. Mosebog  Kapitel 20  Vers 3. til og med Vers 17.

Gud talte disse ord: Jeg er Herren din Gud, som førte dig ud af Egypten, af trællehuset.

1. Du må ikke have andre Guder end mig.

2. Du må ikke lave noget gudebillede i form af noget som helst oppe i himlen eller nede på jorden eller i vandet under jorden ! Du må ikke tilbede dem og dyrke dem, for jeg, Herren  din Gud, er en nidkær Gud. Jeg straffer fædres skyld på børn, børnebørn og oldebørn af dem der hader mig; ! men dem, der elsker mig og holder mine befalinger, vil jeg vise godhed i tusind slægtled.

3.  Du må ikke bruge Herren din Guds navn til løgn, for Herren vil aldrig lade den ustraffet, der bruger hans navn til løgn.

4. Husk sabbatdagen og hold den hellig. ! I seks dage må du arbejde og gøre alt, hvad du skal; ! men den syvende dag er sabbat for herren din Gud. Du må ikke gøre noget som helst arbejde, hverken du selv eller din søn eller datter, din træl eller trælkvinde eller dine husdyr, og heller ikke den fremmede i dine byer. ! For på seks dage skabte Herren himlen og jorden og havet med alt, hvad de rummer, men på den syvende dag hvilede han. Derfor har Herren velsignet sabbatsdagen og helliger den.

5. Ær din far og mor, for at du må få et langt liv på den jord, Herren din Gud vil give dig.

6. Du må ikke begå drab.

7. Du må ikke bryde et ægteskab.

8. Du må ikke sjæle.

9. Du må ikke vidne falsk mod din næste.

10.  Du må ikke begære din næstes hus. Du må ikke begære din næstes hustru, hans træl eller trælkvinde, hans okse eller æsel eller noget som helst af din næstes ejendom.  

HVEM HAR FORFALSKET ( DE 10 BUD ) I DEN DANSKE KATEKISMUS  ???

Det ser ud til = at den Katekismus som Danmarks børn = har været undervist efter her i Danmark siden 1925 = ikke har den ønskede effekt. Der kan jo være = at en af Pavens Jesuitter = har sat sit religiøse katolske fingeraftryk på ( DE 10 BUD ) der blev skrevet i 1925 = for at få danske mødre til = at tage lidt mere afslappet = på børneopdragelsen fremover ??? Før første Verdenskrig blev danske børn normalt opdraget = med den fornødne diciplin = kombineret med en moders store kærlighed. Det fik det danske samfund til at fungere = med et minimum af Krimalitet og et minimum af Politi. Dengang var der også Kristendoms-undervisning i Danmarks skoler. Hvornår Kristendoms-undervisningen forsvandt fra de danske skoler = det er jeg ikke orienteret om.  I USA ophørte Kristendoms-undervisningen - mellem 1941 og 1971.

Vi danskere har sandsynligvis opnået - at udvikle det mest homogene og stabile samfund - som der nogen sinde er set på denne jordklode = og det kan vi takke fortidens danske mødre for.  Vi = det danske folk = har haft en enestående kultur i over 1000 år = med udgang i Kristendommen = der som bekendt er ( Forkyndelse af Sandheden )

Læs evt. om danske skikke og mærkedage på = www.danskkultur.dk

Jo - vi danskere er et ret begavet folk = men det ser ud til = at et barns intelligens-Potientale forøges betragteligt = hvis det enkelte barn = opdrages efter ( DE 10 BUD ) = og her mener jeg dem = som de står i Bibelen. Barnet lærer efter dem = at kende forskel på = løgn og på sandhed. På rigtigt og forkert.  Min vurdering kan naturligvis være forkert ??? Hvad er din vurdering ???  

Der er mange National-stater - der har interne problemer. Det ses på dette link = www.forfulgt.dk 

Her i Danmark = har vi haft flere småskøre konger = men ingen har efter min opfattelse = gjort det ringere end de = Statsministre = vi har haft siden anden Verdenskrig sluttede i 1945 i Danmark = og i Europa. Danmarks nuværende ungdom = kan iøvrigt læse Danmarks lange Kongerække på dette Link = så de har noget at prale af = når de i fremtiden besøger Europas Hovedsteder.

www.fortidensJelling.dk 


 KVINDERNES STORE HEMMELIGHED ER = BØRNEOPDRAGELSEN.

Gennem børneopdragelsen bestemmer mødre fremtiden = og hvordan samfundets love skal udformes. Her har Danmarks Partilederne fejlet = helt tilbage til maj 1945. Samfundets børneopdragelse har ikke til formål = at udvikle dit barns evner = men at skabe lalleglade religiøse tilbedere. Læg mærke til = at både Helle Thorning-Schmidt og Mette Frederiksen = har flyttet deres børn væk fra den danske kommuneskole. Kan det siges tydligere = at multikulturen har spillet fallit = medmindre der er en plan om at skabe global forvirring og Kaos = så national-befolkningerne i EUs 27 Nationalstater ikke bemærker befolknings-udskiftningen i deres forfædres gamle fædreland. 

Når det er en forbrydelse ifølge loven  = at sige = Sandheden = i en Nationastat som Danmark = der har været en Kristen Nationalstat i over 1000 år = og når = Kristendommen er forkyndelse af Sandheden = så er det mærkeligt = at begavede danskere og andre Kultur-Personligheder kan anklages for at sige = Sandheder = ifølge = Censur Paragraf 266b = her i Danmark. Her er beviserne på = at = Censur Paragraf 266b = fra 1971 = anklager folk for = at sige de = Sandheder = som er ubekvemme for magthaverne

1. Mogens Glistrup          Er desværre død.
2. Peter Neerup Buhl
3.
Kaj Vilhelmsen            http://www.radioholger.dk/ 
4. Morten Messerschmidt
5.
Lars Hedegaard
6.
Jesper Langballe
7. Daniel Carlsen            =   Anklaget for Sandheden
8.
Lars Kragh Andersen
9. Firoozeh Bazrafkan
10. Rolf Slot-Henriksen   =  Er desværre død
11. Torben Mark Pedersen  = 29. maj  2012

Præsenteret her  5.  juni  2012

 

Torben Mark Pedersen er i dag blevet sigtet for overtrædelse af §266b og konstaterer, at det kun er ”krænkelser ” af religiøse grupper, der fører til sigtelse.  Etniske grupper er det straffrit at krænke.

Denne unge modige kvinde = Firoozeh Bazrafkan = er tilsyneladende også anklaget efter = Censur Paragraf 266b ??? Læs mere på dette Link.

Politiet har ringet til mig angående paragraf 266b

7. Daniel Carlsen = er formand for = http://www.danskernesparti.dk/

 


 

SANDHEDERNE VÆLTER FREM = både LOKALT og GLOBALT    

www.RadioDua.dk    Vil du gøre noget aktivt  ???  Måske ???

Hvad kan danske mødre og kvinder gøre ??? De kan mødes en gang om ugen = hvor de lærer børnene at synge danske sange og danske salmer = til klavermusik spillet af Erling selv = på dette Link = www.Erlingmusic.dk 


 HVOR PEGER ALLE DISSE MANGE = SANDHEDER = SÅ HEN ???

Hvilken retning har alle de mange = Sandheder ??? Er det noget som vi kan opklare og forstå = ved at høre = Dr. Stan Monteith = på dette Link =

 

 
 

 

 JESUS = HAR SAGT= JEG ER = SANDHEDEN og VEJEN og LIVET

Er Slægtsforskning noget for dig - og din familie  ???

         

DER FINDES OVER 2600 KIRKER I DANMARK

Det betyder efter min opfattelse = at det danske folk har en = Kristen Kulturarv.
Har du en anden vurdering af Danmarks Kulturarv ??? Besøg evt. Danmarks Kirker på dette Link =

  • Kirker i Danmark - en billeddatabase  = hvad med lidt slægtsforskning ???


    På dette link - kan du besøge de fleste - af de godt 2600 kirker - der findes rundt omkring i Danmark - og beundre hvad =  dine danske forfædre har præsteret. 

     
        

Besøg evt. = Grundlovsforeningen = www.danskkultur.dk   =  Husk =  hvem du er. 

Det danske Folks Kultur = er det Danske Folks = daglige vaner.

Derfor er det vigtigt at huske = danske skikke og danske mærkedage.

 


 

Derfor er det vigtigt at huske disse Visdomsord = vedtaget af Grundlovsforeningen Dansk Kultur.

"-den der ikke vedkender sig sin fortid forstår ikke sin nutid og har ingen fremtid".  


 

 Sandhederne = vælter frem under overskriften  = HAVE YOU FORGOTTEN.

 


 

Danske mødre = har brug for at vide noget om = Vatikanet og Paverne.

Der er stor forskel på = at være Katolik = og på at være Protestant

 

Texe Marrs - The Pope's Secret Plan For Global Supremacy - YouTube

 

www.wikipedia.dk   www.Tagryggen.dk  www.Google.dk 

 


 TO SLAGS KRISTENDOM = KATOLSK og LUTHERANSK  

Det som Kristne i Danmark og i alle de 27 Nationalstaters befolkninger i EU bør vide = det er forskellen på Katolikker og Protestanter = og hvori denne forskel består. Dette er muligt ved at læse denne bog med  = Titlen = DEN STORE STRID = hvor fordi bogen af Ellen G. White kan bestilles på dansk på dette telefon-nummer = 96 94 04 11

 Der findes 2 udgaver af = den store strid = ( 253 sider ) og ( 476 sider )


 af   ELLEN G. WHITE   ( November 26, 1827 – July 16, 1915 )

Desuden kan man også ( der ) bestille bogen ( den kommende KRISE )  af A. Jan Marcussen Thompsonville, IL 62890  USA = P.O. Box 68 ( på dansk ) 96 94 04 11  

www.freemantv.com 


Hvordan holder den "hvide Pave" = og den " Sorte Pave" sammen på Vatikanets magt

HVORDAN HOLDER PAVEN SAMMEN PÅ = VATIKANSTATEN  ???  

Ved hjælp af = Jesuit-eden  =  som er en slags = frimurer-løfte.

Her er et interessant spørgsmål  = Har Paven kysset Koranen  ??? 

Min søn, du er allerede blevet lært op til at opføre dig som en hykler: At være en katolik blandt katolikker, og være en spion selv blandt dine egne brødre - og ikke tro nogen mennesker, og ikke stole på noget menneske. At være en reformeret blandt de reformerte. At være en hugenott blandt hugenotterne. At være en kalvanist blandt kalvanisterne. Blandt Protestanterne - vær i almindelighed som en af dem!

 
Tilegn dig deres tillid  =  Jesuit Eden til Paven.

Tilegn deg deres tillid, og forsøg til og med at tale fra deres talerstoler. Fremhold med din naturs fulde heftighed vor hellige religion og Paven. Forneder deg til og med så lavt som at blive jøder blandt jøderne, således du kan være i stand til at samle al den information som kan være til nytte for din orden, som en trofast Pavens soldat. Du er blevet lært op til lumsk at plante sjalusiens og hadets frø mellem stater som før havde fred, og ophidse dem til bloddåd, idet du involverer dem i krig med hinanden, og skaber revolutioner og civile krige internt i samfund - Provinser og land som var selvstændige og fremgangsrige  - og kultiveret med kunst og videnskab - og glæder sig over fredens velsignelser.

MERE INFILTRATION

Tag parti for forkæmperne i hemmelighed - i samråd med med dine andre jesuit-brødre ... som måske er involveret på den anden side - og som måske går imod den side - som du har forbindelse med - således at Kirken til slut kan blive den vindende part - i forholdene som er lagt til rette i fredens forhandlinger - og målet helliger midlet.

GRUNDSKOLEN ER OVERSTÅET

Du er blevet lært op til din opgave som en spion - og samle al statestik - fakta og imformation som det står i din magt at fremskaffe fra alle kilder. At opnå tillid gennem smiger til i Protestanternes familier og kættere af enhver klasse og karakter - ligesom til handelsmænd - bankmænd - advokater og blandt skoler og universiteter - i Parlamentet og lovgivende forsamlinger, hos myndighederne og statsrådene - og være alle ting for alle mennesker - for Pavens sag - hvis tjener du er indtil døden.

NY-OMVENDT BEGYNDER

Som en nybegynder og nyomvendt har du allerede modtaget al fornøden instruktion, og har gjort tjeneste som en medhjælper, skriftsfar og præst, men du har endnu ikke blevet udstyret med alt det - som er nødvendigt for at være en kommandant for de loyales hær i tjenesten for Paven. Du må tjene den tilstrækkelige tid som et redskab og udøver - gennem de ordrer som bliver givet af dine overordnede - for ingen kan befale - som ikke endnu har indviet sit arbejde med blodet fra en kætter - for hvis der ikke bliver udgydt blod - sker der ingen tilgivelse.  Derfor - for at du kan blive skikket til dit arbejde - og for din frelse skal være sikret, så skal du ud over din tidligere lydighedsed til din orden og troskab til Paven repetere efter mig =

DER SVÆRGES

"Jeg  ------------------, nu i nærvær af den Almægtige Gud, den velsignede jomfru Maria, den velsignede - Ærkeengel Mikael - den velsignede døber - ST. Johannes, den Hellige Far - den Overordnede General af Jesu Samfund, grundlagt af ST Ignatius Loyola - under Paul III´s  pontifikat, som har - Jomfruens morsliv - Guds livmor - og ved Jesu herskerstav, at Hans Hellighet - Paven - er Kristi viseregent - og er det sande og eneste hoved for den Katolske Universielle Kirke og Universielle Kirke over hele jorden, og at han i kraft af bindingen og løsningen givet til = Hans Hellighed af min Frelser - Jesus Kristus - og har magt til at afsætte hedenske Konger Prinser Stater Fællesskab og Regeringer, som alle er ulovlige uden hans hellige godkendelse, og at de trygt kan ødelægges.

BESVÆRGELSEN  FORSÆTTER

 

Jeg lover og erklærer videre - at jeg ikke vil have nogen egen mening eller vilje - eller nogen mental reservation overhovedet - selv ikke som et lig eller et kadaver ( perinde ac cadaver ) men uden at nøle adlyde hver eneste ordre jeg vil modtage fra mine overordnede i hæren til Paven og til Jesus Kristus.

At jeg vil gå til hvilken som helst del af verden, uden at beklage mig - og vil være underdanig i alle ting som bliver mig fortalt .... Jeg lover og erklærer videre at jeg vil - når anledningen byder sig - starte og føre ubamhjertig krig - hemmelig eller åbenlyst - mod allekættere - Protestanter eller liberale - som jeg er anvist at gøre - for at udslette dem fra jordens overflade - og jeg vil ikke skåne hverken - køn -alder eller tilstand. Jeg vil ødelægge - koge - flå - kvæle og begrave levende disse berygtede kættere  - rive op deres maver og livmoderne til deres kvinder og knuse deres afskyelige race.

BESVÆRGELSEN  FORSÆTTER

Når det samme ikke kan blive gjort åbenlyst - vil jeg i hemmelighed bruge giftkoppen - kvælerstrengen - dolkens stål eller blykulen - uden hensyn til ære - rang - værdighed eller autoritet - til den person eller de personer - uafhængig af deres tilstand i livet - enten offentlig eller privat - når jeg når som helst bliver anvist til at gøre det - af en hvilken som helst agent fra Paven - eller en overordnet af broderskabet af
den hellige tro til Jesu Samfund.

( Findes nedtegnet i kartoteket i Kongressen ( Congressional Record ) USA, 15 FEBRUAR 1913, s. 3215-6 )

(  Også i << The Engineer Corps of Hell >> af  Edwin A. Sherman.  s. 118, 1883, Library of  Congress Catalog Card # 66-43354 ).

 Magten i Verden = begynder med at beherske = børneopdragelsen i samfundet.

Da det åbenbart er planlagt i 1776 eller før = at Danmarks og Europas befolkninger skal udskiftes = med muslimer = så kan det være interessant for danske mødre at vide = hvordan børn bliver opdraget ifølge Koranen. Kend dine fjender. Derfor =

besøg dette = internet-leksikon = om Koranens indhold  = www.islam-info.dk = og læs under disse overskrifter = ( Børneopdragelse i muslimske hjem ) ( Kvinder ) ( Taqiyaog hvad der ellers har interesse = for en moder eller en kvinde her i august år  2012.  Husk = muslimer er fanget i et løgnens fængsel = hvor dem der ønsker at gøre muslimer frie = ved hjælp af virkelighedens Sandheder = bliver myrdet = der hvor islams sharia-love er indført i Samfundet.  Besøg evt.  www.forfulgt.dk   og gør som = Jesse Venture = siger = tænk igen = og tænk så lige efter = en gang mere.


Til et folk de alle høre
som sig regne selv dertil
har for modersmålet øre
har for fædrelandet ild;

resten selv som dragesukker
sig fra folket udelukker.
lyse sig selv ud af æt,
nægte sig selv indfødsret

N.F.S. Grundtvig  ( Hvem var Grundtvig ) Hvem var ( Martin Luther )  ???

Om det danske Folks Historie.  www.nomos-dk.dk    www.danskkultur.dk

www.wikipedia.dk  www.Google.dk  www.wikipedia.net  www.endtime.net

Martin Luther (1483-1546) | kristendom.dk

 


 TO SLAGS KRISTENDOM = KATOLSK og LUTHERANSK  

Det som Kristne i Danmark og i alle de 27 Nationalstaters befolkninger i EU bør vide = det er forskellen på Katolikker og Protestanter = og hvori denne forskel består. Dette er muligt ved at læse denne bog med  = Titlen = DEN STORE STRID = Nu kan bogen af Ellen G. White også bestilles på dansk på dette telefon-nummer = 96 94 04 11

Bestil evt. også bogen ( Den Kommende KRISE ) af J. Jan Marcussen

 Der findes 2 udgaver af = den store strid = ( 253 sider ) og ( 476 sider )


 af   ELLEN G. WHITE   ( November 26, 1827 – July 16, 1915 )

Lidt om bogen som ( Politikens godtroende abonnenter ) sandsynligvis aldrig får læst = fordi = LYKKELIG ER DEN UVIDENDE = DER ER UVIDENDE = OM SIN EGEN UVIDENHED  = lyder således =

Bogen er oversat til mere end 70 sprog og er spredt over store dele af verden.


LYKKELIG ER DEN UVIDENDE

DER ER UVIDENDE

OM SIN EGEN UVIDENHED


 

 

 

 

  

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE