VIL PLANEN LYKKES

Præsenteret her 17 august 2012    www.wikipedia.dk     www.Google.dk 

 

MSNBC: PROLONGED DETENTION - YouTube

www.youtube.com/watch?v=U2UcSbj9BOo10. maj 2012 - 7 min. - Uploadet af zolitico
MSNBC: PROLONGED DETENTION. ... police state america. prolonged detention with no judge jury or ...

 www.wikipedia.dk  www.Google.dk   www.wikipedia.net  www.endtime.net

  Fra = Thomas Evangeliet = fundet i 1945.

 (5) Jesus sagde: "Kend det, som er foran dit ansigt, og det, som er skjult for dig, skal blive åbenbaret for dig. For der er intet skjult. som ikke skal blive tydeliggjort"

www.danskkultur.dk      www.danskkulturdebat.dk    www.Tagryggen.dk

 

VIL AGENDA 21 PLANEN LYKKES ???

Vil det kunne lykkes _ at nedbringe antallet af mennesker her på jordkloden til omkring 500 millioner - inden år 2021 ??? Er det den globale målsætning for Agenda 21 ??? Hvornår finder det næste globale Klima-topmøde sted  ??? Sker det først i 2021  ???  Kan Jordkloden reddes inden år 2021 ???

Besøg    http://www.guidestones.us/   og se = Videoen.

 Maurice Strong   Kan Jordkloden reddes inden år 2021 ??? 

 Millions to be Killed under Agenda 21, You Have Been Warned ...

 

ALEX JONES - Agenda 21, Travel Ban if Money Owed to IRS ...

www.Euro-med.dk  

Hvem er de nyttige  og  hvem er de unyttige ???

http://www.healthfreedomusa.org/ 

 

Billeder af fema camps   - Rapporter billeder

Hedder USAs Frihedsgudinde = Moder Jord =  Gaia   ???   Order of Death  

Er det = Maurice Strong = der ejer = Bahimien Grove-Club ???

www.PrisonPlanet.dk     www.infowars.dk    www.Tagryggen.dk


Hvilke områder skal = Agenda 21 = omfatte og Kontrollere ??? Her er mit gæt =

Politik - Økonomi - Militæret - Jura - Kultur - Religion - samt =

Medie-Kontrol  gennem brug af = Censur Paragraf 266b 


Rothschild og Maurice Strong = gav ordren = og 179 lande adlød denne ordre = og mødte op til et klima-topmøde.

Lyt eventuelt til = Anders Bruun Laursen = på  www.Medie1.dk 


 

 Når 179 Regeringsledere adlyder en sådan ordre og møder op = så kommer jeg til at tænke på = Daniel Estulins = forklaring om hvordan det = Metodologiske Styrings-System = af de Politiske ledere kontrolleres = gennem et frimurer-løfte. Nu er det jo mange Partiledere = at kunne kontrollere igennem det = Metodologiske System = men på den anden side set = men det kan jo godt nåes = hvis det er cirka 6000 år siden = vores Kristne Gud = skabte jorden = og måske også Sumernes Kultur. Så kan de forskellige Nationalstater godt ( tidsmæssigt ) være erobret et efter et = i kraft af det = Frimurer-system = med hellige eder = som styrer de forskellige National-staters Politiske ledere gennem det = Metodologiske System. Som = Jim Marrs = har udtrykt det = der er ikke flere steder at flygte hen = Så Lucifers tilbedere = der tilbeder Moder jord som en Guddom = vil beskytte = moder jord mod menneskers ondskab = over for moder jord = ved at reducere bestanden af mennesker ganske betydeligt.

Mennesket skabes i Guds billede. Det skete også før Sumerernes tid. Men hvis mennesket skal være et selvstændigt fungerende menneske = så skal det have et indre Kompas = og en indre moral = at fungere efter. Det sker gennem den individuelle børneopdragelse = som moderen udfører. Moderens opgave er så ( som udgangspunkt ) at opdrage barnet efter ( DE 10 BUD ) og det vel at mærke = efter =  ( DE 10 BUD ) der står i Bibelen = og ikke efter de meget udvandede  ( DE 10 BUD ) der står i en Katekismus = eller i mange aviser. Børn vil normalt gerne gøre det gode for deres forældre _ men hvis Satan så = at hvis han kunne få børnene fra moderen = og opdrage dem i grupper = så kunne de få børnene til = at marchere i takt = og adlyde alle ordrer = også om at slå andre mennesker ihjel = bare de fik at vide = at de andre - de fik ordre til at myrde = var onde mennesker. Denne mulighed så djævelen måske allerede før =  den Sumeriske Civilisation eksisterede. Det er naturligvis muligt = at alle mine vurderinger er helt forkerte. Hvad er dine vurderinger ???

Vi kan her i 2012 konstatere at = sandheden og Kristendommen = blev pillet ud af skolerne i USA = mellem år 1941 og 1971.  Hvornår det skete i Danmark = og I andre = EU-Lande = det ved jeg ikke = men jeg mener = det styrker min usandsynlige teori.

 


 

GROFT SAGT. Jordkloden styres af de= Overnationale Institutioners = to topledere = og resten af de ansatte i disse Institutioner = de er ansatte medløbere. Hvem der giver disse Politiske Topledere deres ordrer igennem Bilderberggruppen = det er ikke opklaret endnu = men det kunne jo være 7 personer = der fik deres ordrer = gennem et ukult kombinations-system - som det Hillery Clinton anvender = eller Tony Blair ???  og hvor der også kan være anvendt heksekraft ??? 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE